Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! Πόσο καιρό ΠΡΙΝ, το "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" το θερμό επεισόδιο "ΜΑΣ", στήν Ουάσινγκτον; Γιατί δέν ΜΙΛΑΕΙ κανείς εδώ;

ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ;

ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ  Κ Υ Ν Ι Κ Ο Ι  ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !

ΤΙ ΠΑΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΠΕΙ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ"; ; ;

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΑΔΕΣ & ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για John Sullivan deputy secretary of the state
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ "Ξ Ε Φ Υ Γ Ε"
ΡΕ ΤΖΩΝ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ..."ΚΟΥΖΙΝΑ" ΑΥΤΗ,
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΑ;


ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ - "ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ"! -  ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ!

Μεγάλη εντύπωση αλλά και έντονη ανησυχία προκάλεσε ένα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδος που αποκαλύπτει ότι πριν από λίγο καιρό, ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζών Σάλιβαν, (με ειδικότητα τα θέματα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής), μιλώντας στην Κοπεγχάγη για την κατάσταση που επικρατεί στην Μεσόγειο, έκανε λόγο και για τον κίνδυνο « θ ε ρ μ ο ύ » επεισοδίου, το οποίο θα είναι ... δ ι α χ ε ι ρ ί σ ι μ ο (!;!;!;) και θα οδηγήσει στην επίλυση (;) των διαφορών Ελλάδας – Τουρκίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για DANISH CAPITAL
H ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.

Σχετική εικόνα



Μάλιστα όπως συμπληρώνει η ίδια εφημερίδα, οι δηλώσεις αυτές του Αμερικανού αξιωματούχου στην δανική πρωτεύουσα, δεν έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητος, καθώς έγιναν στο πλαίσιο εμπιστευτικής συνομιλίας του με έναν κλειστό κύκλο δημοσιογράφων...


=============

Αποτέλεσμα εικόνας για φτυάρι στο χώμα

[Μέ δύο λόγια, μας σκάβετε τον λάκκο εδώ και αρκετό καιρό, θα προκαλέσετε χάος, αίμα καί αναστάτωση σε έναν καταρημαγμένο λαό μετά απο μία 10ετή επώδυνη κρίση, αλλά κατά τά άλλα, θα ΚΛΑΨΟΥΝ άνθρωποι και θα ΧΑΘΟΥΝ παλληκάρια, μέσα σε ...."διαχειρίσιμα πλαίσια"!!!

Ήτοι ΜΟΙΡΑΣΜΑ πετρελαίων και φυσικού αερίο στο Αιγαίο μέ τους απέναντι, ΑΦΟΥ όμως από ΠΡΙΝ τά έχετε ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ γιά τις εταιρείες - ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για 7 oil sisters

Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ κάνατε τον Ιανουάριο του 1996 μέ τά Ίμια, ξανά τώρα μία απο τα ίδια, έτσι;

Αποτέλεσμα εικόνας για IMIA ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Αλλά το πρώτο ερώτημα είναι, τότε είχατε βάλει πρίν λίγες ημέρες μάλιστα στην εξουσία τον "Σημίτη", που σας τα έδωσε ΟΛΑ, νησίδες και ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ στο Αιγαίο
Και χάθηκαν και τρία παλληκάρια!

Σχετική εικόνα

Τώρα;

Τώρα ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ "μαγειρεύουν" από πλευράς μας μαζί σας;

Σχετική εικόνα

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΧΑ & ΔΗΘΕΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩ & ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ  Π Α Λ Ι Α Τ Σ Ο Ι,  ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:


  1. Ήτοι ΜΟΙΡΑΣΜΑ πετρελαίων και φυσικού αερίο στο Αιγαίο μέ τους απέναντι, ΑΦΟΥ όμως από ΠΡΙΝ τά έχετε ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ γιά τις εταιρείες - ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ σας!

    Αποτέλεσμα εικόνας για 7 oil sisters

    -------------------------------------

    Αυτο το < 7 oil sisters > καθως και οι 10 εξεδρες πετρελαιου που ειναι στημενες στην Ανατολικη Μεσογειο ..... κατι δεν παει καλα εδω περα .

    Μου φερνει στο νου εκεινο το αποσπασμα της Αποκαλυψης στο κεφ. 17 :

    7 Και ο άγγελος μου είπε: Γιατί θαύμασες; Εγώ θα σου πω το μυστήριο της γυναίκας, και του θηρίου που τη βαστάζει, το οποίο έχει τα επτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα.
    8 Το θηρίο που είδες, ήταν, και δεν είναι, και πρόκειται να ανέβει από την άβυσσο και να πάει σε απώλεια· και θα θαυμάσουν αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη, των οποίων τα ονόματα δεν είναι γραμμένα στο βιβλίο τής ζωής από τη δημιουργία του κόσμου, βλέποντας το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, αν και είναι.
    9 Εδώ είναι ο νους που έχει σοφία. Τα επτά κεφάλια είναι επτά βουνά, όπου επάνω τους κάθεται η γυναίκα.
    10 Και είναι επτά βασιλιάδες· οι πέντε έπεσαν, και ο ένας είναι, ο άλλος δεν ήρθε ακόμα, και όταν έρθει, πρέπει να μείνει για λίγο.
    11 Και το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, κι αυτός είναι ο όγδοος, και είναι από τους επτά, και πηγαίνει σε απώλεια.
    12 Και τα δέκα κέρατα, που είδες, είναι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι ακόμα δεν πήραν βασιλεία, αλλά παίρνουν εξουσία, για μία ώρα, σαν βασιλιάδες μαζί με το θηρίο.

    ..................

    Μηπως αραγε να βρισκομαστε τοσο κοντα στο Τελος ;




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!