Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΤΙ δέν γράφονται πουθενά αυτά; (Γιά νά ΜΗΝ υποψιάζονται ΠΟΤΕ οι πολίτες;)



Αποτέλεσμα εικόνας για thomas jefferson quotes

"Εάν κάποια ημέρα οι Αμερικανοί επιτρέψουν στις Τράπεζες τήν έκδοση του νομίσματός τους, οι Τράπεζες και οι Οργανισμοί που θα αναπτυχθούν γύρω τους, θά τους ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΟΥΝ από ΟΛΑ τά υπάρχοντά τους,
μέχρι που θά φθάσει κάποια ημέρα, που τα παιδιά τους, θα ξυπνήσουν ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ στήν Ήπειρο που εγκαταστάθηκαν οι γονείς τους.

Σχετική εικόνα

Ειλικρινά, πιστεύω όπως και εσείς ότι, οι Τραπεζικές ΕΞΟΥΣΙΕΣ είναι πιό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ και από οπλισμένους Στρατούς!

Thomas Jefferson, 3ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1801 - 1809, κύριος συντάκτης της ονομαστής 'Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας'.


Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα


"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τράπεζες μας έχουν καταστρέψει, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε πίσω την εξουσία να παράγουμε το χρήμα είναι το ψηφιακό μοντέλο του Bitcoin και το Digibyte, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπόδειγμα για δημιουργία εθνικού νομίσματος το οποίο θα μπορούν να δημιουργούν οι πολίτες χωρίς να πάρουν άδεια από κάποιον. Με αυτόν τον τρόπο η εξουσία θα γυρίσει πίσω στον κόσμο από το ολιγαρχικό τραπεζικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!