Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΨΑΛΛΟΥΝ 'Τη Υπερμάχω' στον ΝΕΟ ΣΤΑΥΡΟ στην παραλία Απελλή ! Ε Υ Γ Ε και πάλι Ε Υ Γ Ε ! (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλία Απελή Λέσβου

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλία Απελή Λέσβου



Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου του 2019


17/03/2019

Αγιασμός στον μεγάλο Σ τ α υ ρ ό που έστησαν κάποια ΓΕΝΝΑΙΑ παλλικάρια, (παρά τήν λύσσα ορισμένων) στην παραλία Απελλή στην Λέσβο.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Πλήρης αποθράσυνση Ερντογάν που ζητά και τα «ρέστα» από την Ελλάδα
    Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

    Ας μην προξενεί σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι η Τουρκία εξαπέλυσε επίθεση στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, επειδή αυτό αντέδρασε (τρόπος του λέγειν) στο παραλήρημα του Ερντογάν, που μιλώντας από την κατεχόμενη Σμύρνη είπε για «γκιαούρηδες στην θάλασσα» και γι’ αυτό έβγαλε (μια ακόμη) θρασύτατη ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί την Ελλάδα ότι «δεν θέλει σχέσεις καλής γειτονίας», λόγω της απάντησης στις προκλήσεις του Ερντογάν.

    Και δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση, ακριβώς επειδή είναι οι εγχώριοι πολιτικάντηδες του «Συνταγματικού τόξου» που με την ενδοτική συμπεριφορά τους απέναντι (και) στους τούρκους, έχουν μετατρέψει την Χώρα μας σε «καρπαζοεισπράκτορα» της τουρκικής αδιαλλαξίας και επεκτατισμού.

    Εάν, πάντως, έχετε την εντύπωση ότι η Ελληνική απάντηση απέναντι στου τούρκους ήταν δυναμική, δείτε τι ακριβώς έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος:«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να παρασυρθεί στην εργαλειοποίηση της εξωτερικής πολιτικής για την εξυπηρέτηση εσωτερικών πολιτικών σκοπιμοτήτων και στη χρήση της Ιστορίας με προσβλητικούς όρους για τους γειτονικούς λαούς. Ανάλογες απαράδεκτες αναφορές υπονομεύουν την εμπιστοσύνη που φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε μεταξύ των χωρών μας και δεν συνάδουν με την ευρωπαϊκή προοπτική που η τουρκική ηγεσία διακηρύσσει ότι υποστηρίζει».

    Ακόμη και αυτή η αξιοθρήνητη και εξευτελιστική για την Ελλάδα ανακοίνωση του συριζαίου Κατρούγκαλου δεν ικανοποίησε τους τούρκους, οι οποίοι βλέποντας με τι «λαπάδες» έχουν να κάνουν αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο. Και μη χειρότερα…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!