Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η ο ρ γ ή του ΛΑΟΥ ! (βίντεο)


Σχετική εικόνα

Α γ α ν α κ τ ι σ μ έ ν ο ι   κάτοικοι πέταξαν πέτρες σε ξενοδοχείο στά Βίλλια Αττικής, που φιλοξενεί λαθρομετανάστες!

Το πλήθος πέταξε πέτρες στην πρόσοψη του κτιρίου, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου και εν συνεχεία εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βίλλια

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίθεση και εισβολή σε ξενοδοχείο στά Βίλια

Επίθεση και εισβολή σημειώθηκε δύο 24ωρα νωρίτερα, από μία ομάδα περίπου 70 κατοίκων στα Βίλλια Αττικής, σε ξενοδοχείο το οποίο, στο πλαίσιο του προγράμματος 'Filoxenia' που υλοποιεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, φιλοξενεί περί τους 88 λαθρομετανάστες.

Το πλήθος διαμαρτυρόταν έξω από το κτίριο κι εν συνεχεία πέταξε πέτρες στην πρόσοψη του κτιρίου, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου και εν συνεχεία εισέβαλε στον εσωτερικό χώρο .

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι εν λόγω κάτοικοι επικαλέστηκαν πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη γίνουν δεκτοί λαθρομετανάστες στην περιοχή.

https://grothia.gr/ekselikseis/europi-ellada/82282/aganaktismenoi-katoikoi-petaxan-petres-se-xenodocheio-poy-filoxenei-lathrometanastes/


Attacks on in continue:
The Alarm Phone was contacted today by a group of people that was attacked by a mob outside Athens. With police presence, the mob used petrol bombs, stones and batons to attack the whole group - men, women and children.
268 people are talking about this



1 σχόλιο:

  1. Handelsblatt: Οι συριζαίοι πουλάνε πολιτικά δικαιώματα στους… λαθρομετανάστες «επενδυτές»
    Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

    Ακόμα και οι «προοδευτικότεροι» από τους «ευρωπαίους εταίρους» έχουν αρχίσει και αισθάνονται δυσφορία με την επιθετικότητα του ανθελληνισμού της κυβερνήσεως Σύριζα. Όχι διότι ξαφνικά αισθάνονται συμπόνια για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, αλλά προφανώς επειδή αυτή η επιθετικότητα θα οδηγήσει στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.

    Έτσι, διαβάζουμε σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ένα άκρως επικριτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα σχέδια του Σύριζα να διευρύνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα», ώστε να προβλέπει την χορήγηση αδειών παραμονής σε όσους επενδύσουν τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε ομόλογα του Δημοσίου ή αν προχωρήσουν σε προθεσμιακή κατάθεση αντίστοιχου ποσού σε ελληνική τράπεζα. Ακόμα και αλλοδαποί με επενδύσεις τουλάχιστον 800.000 ευρώ σε δημόσια ή ιδιωτικά ομόλογα θα περιλαμβάνονται μελλοντικά στους δικαιούχους για άδεια παραμονής.

    Όπως τονίζει η εφημερίδα, πρόκειται για ένα ξεδιάντροπο ενεχυροδανειστήριο πολιτικών δικαιωμάτων, αφού χωρίς κανέναν έλεγχο για την προέλευση του χρήματος, ο Σύριζα δίνει δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς. Μάλιστα στο ρεπορτάζ γίνεται ξεκάθαρα λόγος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από πλευράς των «δικαιούχων της ψήφου».

    Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το 2013 επί Νέας Δημοκρατίας και το αναφέρουμε αυτό για να προλάβουμε τους φερέλπιδες «πατριώτες» της ψευτοδεξιάς από το να ξεκινήσουν τις κορώνες εναντίον ενός δικού τους προγράμματος και ξεφτιλιστούν για άλλη μία φορά.

    Πάντως, οι «ευρωπαίοι» κακώς δυσανασχετούν με τους συριζαίους. Δεν είναι ότι δίνουν δικαίωμα ψήφου με αντάλλαγμα λεφτά, έστω και βρώμικα. Το δικαίωμα ψήφου το δίνουν αδιακρίτως προκειμένου να διασωθούν πολιτικά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!