Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ξαφνικός π ε ρ ι ο ρ ι σ μ ό ς της δραστηριότητος των εθνοφυλάκων; (Γιατί κύριοι; Πόσο τους φοβάσθε;)



Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*
Στις 5 Μαρτίου 2019 έλαβα μία πληροφορία από έναν εθνοφύλακα του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Δράμας. Η πληροφορία αυτή, εάν αληθεύει, δείχνει είτε τον πανικό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είτε ότι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση μη κανονική αφού αυτά που θα αναφερθούν πιό κάτω είναι πρωτόγνωρα.
Ακολουθεί η μαρτυρία του εθνοφύλακα:
«Κάθε χρόνο το ΤΕΘ συμμετέχει στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ηςΜαρτίου είτε τοπικά στη Δράμα είτε σε επίπεδο κεντρικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα. Για παράδειγμα, την 28η Οκτωβρίου του 2018 το ΤΕΘ Δράμας παρέλασε στην μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Πριν από ένα μήνα ζητήθηκε από τους εθνοφύλακες του ΤΕΘ Δράμας να δηλώσουν ποιοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2019 και όσοι από αυτούς ήθελαν το δήλωσαν εγγράφως. Μέχρι εδώ όλα καλά. 
Πριν από μία εβδομάδα όμως, ανακοινώθηκε προφορικά στους εθνοφύλακες ότι υπάρχει εντολή της στρατιωτικής ηγεσίας ότι τα ΤΕΘ απαγορεύεται να κάνουν παρέλαση. Στην ερώτηση των εθνοφυλάκων για τον λόγο αυτής της απαγόρευσης έλαβαν την απάντηση από την ηγεσία τους ότι η κυβέρνηση φοβάται πως οι εθνοφύλακες θα φωνάξουν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας. Έτσι με άνωθεν απόφαση κόβεται η εθνοφυλακή από τις παρελάσεις.
Ένα άλλο σημείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης των ΤΕΘ κάθε φορά προγραμματίζεται πολλούς μήνες πριν. Και στον τελευταίο προγραμματισμό υπήρχαν όλες οι εκπαιδεύσεις κανονικά. 

Μαζί όμως με το έγγραφο για τις παρελάσεις, υπήρξε και ένα έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ότι απαγορεύεται στους εθνοφύλακες να εκτελούν βολές με τα όπλα τους, όπως επίσης απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα του ΤΕΘ εκτός στρατοπέδου. Με λίγα λόγια οι εθνοφύλακες πλέον θα περιορίζονται μέσα στα στρατόπεδα και θα απασχολούνται με προφορικές εκπαιδεύσεις. Ξαφνική αλλαγή λοιπόν και στο πρόγραμμα εκπαίδευσής τους».
Ο φίλος εθνοφύλακας συνεχίζει την εξιστόρησή του με κάτι περίεργο που είχε παρατηρήσει λίγες ημέρες πριν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών στις 17 Ιουνίου 2018. Συγκεκριμένα μου ανέφερε:
«Μία ανάλογη κατάσταση είχε δημιουργηθεί το Σαββατοκύριακο (16 και 17 Ιουνίου 2018), όπου το ΤΕΘ Δράμας είχε προγραμματισμένη εκπαίδευση εκτός στρατοπέδου. 
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα γινόταν σε περιοχή της Μακεδονίας και οι εθνοφύλακες θα είχαν πλήρη τον εξοπλισμό τους με τα όπλα τους κλπ. 
Η εκπαίδευση αυτή αν και ήταν προγραμματισμένη προ αρκετών μηνών, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, επειδή απαγορεύθηκε να βγει οποιοδήποτε όπλο εκτός στρατοπέδου, όπως επίσης απαγορεύθηκε να γίνει οποιαδήποτε εκπαίδευση εθνοφυλάκων ή στρατιωτικών εκείνο το Σαββατοκύριακο. 
Μάλιστα την ακύρωση της συγκεκριμένης εκπαίδευσης οι εθνοφύλακες την πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μία ή δύο ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη 14 ή την Παρασκευή 15 Ιουνίου».
Ο εθνοφύλακας αυτός μου μετέφερε τα πιό πάνω ώστε να πληροφορηθεί ο κόσμος ότι η αποχή των εθνοφυλάκων από την παρέλαση δεν αποτελεί δική τους επιλογή. Δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να θεωρήσει ο κόσμος ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει στόχο ζωής την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας τους, αρνήθηκαν να παρελάσουν στην επέτειο της απελευθέρωσης του γένους μας από τους Τούρκους.
Κάπως έτσι τελείωσε η επικοινωνία μας.
Πάντως ψάχνοντας στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι και την 28η Οκτωβρίου του 2017 είχε απαγορευθεί στα ΤΕΘ να παρελάσουν. Την εντολή εκείνη την είχε δώσει ο υπουργός εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ. Σκουρλέτης. 
Αναρωτιέμαι, γιατί ενοχλείται τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εθνοφύλακές μας, οι οποίοι άλλωστε προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προς την πατρίδα; Ρητορικό το ερώτημα και φυσικά δεν περιμένω απάντηση από τους συγκεκριμένους εθνομηδενιστές. 
Το μόνο που περιμένω είναι να ξεκουμπιστούν από την κυβέρνηση της πατρίδος μου.
*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: Αντίβαρο

https://averoph.wordpress.com/2019/03/07/%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84/#more-124719

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικο !!!!
    Δημοσιευστε το σας παρακαλω!

    https://shmantikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_616.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΡΩΠΗ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΞΑΝΑ
    08/03/2019

    Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

    Τους τελευταίους μήνες η νεομαρξιστική κυβέρνηση, υπό το βάρος της απειλής της οριστικής πολιτικής της εξαφάνισης, προβαίνει σε κινήσεις διχασμού και ανωμαλίας με απώτερο σκοπό την παραμονή της στο πολιτικό στερέωμα, ως ένας δήθεν σοσιαλδημοκρατικός κομματικός σχηματισμός. Είναι τέτοιο το μέγεθος του αμοραλισμού που διακατέχει το μόρφωμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που δε διστάζει να στήσει «γέφυρες» στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης «προοδευτικής» συμμαχίας με όλους τους πολιτικούς απατεώνες του παλιού ΠΑΣΟΚ και διάφορους εθνομηδενιστές τύπου Μπουτάρη, Ρεπούση και λοιπούς παρατρεχάμενους.

    Ο πανικός όμως των νεοαριστερών κομισάριων, εκδηλώνεται και με μια πληθώρα άλλων κινήσεων, μέσω της στράτευσης μιας λοβοτομημένης αριστερής διανόησης, διαφόρων αριστερών φυλλάδων και δημοσιογράφων ταγμένων στην παραπληροφόρηση και στον κιτρινισμό. Μέσα στα πλαίσια μιας ιδεολογικής υποτίθεται επίθεσης, οργανώνονται από τους κυβερνητικούς ινστρούχτορες διάφορες παρακμιακές εκδηλώσεις. Στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν στους ψηφοφόρους τον κυριότερο εχθρό, προσδιορίζουν την επέλαση του Εθνικισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη ως συνθήκη ικανή να επιφέρει ένα νέο σκοτάδι.

    Η μιζέρια και η ασχήμια, εσωτερική και πολλές φορές εξωτερική, διαφόρων τυχάρπαστων καλλιτεχνών και διανοούμενων που παρελαύνουν σε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις είναι η ίδια μιζέρια που τους διακατέχει δεκαετίες τώρα. Προφανές είναι το μίσος τους σε κάθε τι Εθνικό προσπαθώντας ύπουλα να αποδημήσουν αξίες και παραδόσεις, με τις οποίες πορεύονται οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι εδώ και αιώνες και που είναι βαθιά χαραγμένες στη συλλογική ιστορική τους μνήμη. Η επικίνδυνη προσήλωσή τους στην παγκοσμιοποίηση, τους μετατρέπει σε πιόνια μιας εχθρικής προς τον άνθρωπο δύναμης ενώ διάφοροι αφελείς νομίζουν πως αποτελούν τους θεματοφύλακες παναθρώπινων αξιών.

    Η επίθεση τους αυτή γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχει αποδέκτη την νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά. Οι όποιες αντικομουνιστικές εξάρσεις των διαφόρων μεγαλοαστών πατριδοκάπηλων, μόνο ως παρωδία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αφού όλοι τους αποτελούν τέκνα της ίδιας σάπιας μήτρας. Ο πραγματικός τους εχθρός γνωρίζουν πως είναι το μόνο αντισυστημικό και αντικαπιταλιστικό (στην άναρχη χρηματοπιστωτική του μορφή) Κίνημα και δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ανίκανοι να δικαιολογήσουν την αποτυχία σε κάθε τομέα της διακυβέρνησής τους, αναγάγουν τους εαυτούς τους (τρομάρα τους) σε σταυροφόρους ενάντια στον φασισμό!! Στις διάφορες δακρύβρεχτες, μουχλιασμένες αναλύσεις τους αναμασούν την ίδια στρεβλωμένη ιστορία ώστε να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Γνωρίζοντας πως η φιλολαϊκή Εθνικιστική πολιτική θα εξαλείψει και το τελευταίο επιχείρημα διαφόρων τεμπελχανάδων επαγγελματιών της αριστεράς, προσπαθούν να πείσουν πως μόνο οι ίδιοι είναι οι υπερασπιστές των Λαϊκών δικαιωμάτων.

    Στις διάφορες αριστερές μαζώξεις τους για την δήθεν σκοτεινή Ευρώπη που έρχεται, αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και προκαλούν με τις δηλώσεις του υπό προθεσμία πρωθυπουργού, ο οποίος επισημαίνει πως η αριστερά κρίνεται καθημερινά. Η απάντηση είναι πως η αριστερά κρίθηκε και έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, όταν κοιτάζοντας την άβυσσο του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και της τοκογλυφίας συνήθισε της εικόνα του τέρατος και τώρα πια του μοιάζει.

    Σύμμαχος λοιπόν είναι η αριστερά της ανεργίας, της παρακμής, της προδοσίας των εθνικών συμφερόντων και ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Το αποτέλεσμα της πολιτικής της θα το δει στις ευρωεκλογές, όπου η επέλαση των Εθνικιστικών και Πατριωτικών Κινημάτων θα θέσει τα θεμέλια για την ολοκληρωτική αποδόμηση μιας ανίερης συμμαχίας, οδηγώντας σε μια φωτεινή ήπειρο ξανά.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!