Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Νεαρή γυναίκα διέκοψε τις δηλώσεις Αχτσιόγλου καί τήν ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Ε ύ γ ε !

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η (ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ) ΕΦΗ...

Αποτέλεσμα εικόνας για αχτσιόγλου






Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαρτίου του 2019



Δείτε το σχετικό άρθρο: https://www.life-events.gr/gegonota/n...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Η 7η άδεια του κ. Κουφοντίνα και η συντρόφισσα κ. Δούρου

    Η νίκη της συντρόφισσας κυρίας Ρένας Δούρου, στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές,
    σήμαινε το άνοιγμα του δρόμου για την έφοδο των εθνομηδενιστών, επί της εξουσίας.
    Η ενδεχόμενη πτώση της στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές,
    πακέτο με τη ρετσινιά μιας ποινικής δίωξης για κατά συρροήν ανθρωποκτονίες από αμέλεια,
    πιθανόν να σημάνει και το τέλος της εφιαλτικής περιόδου της πρώτης φοράς αριστερά.
    Αν και αυτό το τέλος δεν θα είναι τίποτα άλλο, από τη αρχή του μητσοτακικου εφιάλτη...
    [φωτομοντάζ Αυτόλυκου]


    Λοιπόν δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά τον τελευταίο καιρό συνέβησαν δύο απίστευτα γεγονότα, που θα πρέπει να μας βάνουν σε πολύ σοβαρές υποψίες, για το τι μέλλει μας γενέσθαι...

    Το πρώτο απίστευτο είναι ότι δεν δόθηκε στον αξιότιμο, αξιόλογο και αξιολάτρευτο κατά συρροήν φονιά κ. Κουφοντίνα, η 7η άδεια που ζητούσε ευγενικά από τη δικαιοσύνη, ώστε να χαρεί κι αυτός ο έρμος, ολίγην από αποκριά σαν καλός νοικοκύρης, στο σπιτάκι του. ....

    Διαβάστε την συνέχεια εδώ:

    http://panusis.blogspot.com/2019/03/7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η “SAFELINE” ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
    07/03/2019

    Δεν κόμισε γλαύκα εις Αθήνας η σταλινική υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, με την ξεκάθαρη δήλωσή της, ότι οι «προληπτικές» προσαγωγές των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που μιλάνε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται κατόπιν ενδελεχούς παρακολούθησης των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.τ.λ.).

    Υπάρχει μάλιστα και επισήμως ειδική υπηρεσία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, που ασχολείται αποκλειστικά με την παρακολούθηση του διαδικτύου, για «τον εντοπισμό των αναρτήσεων µε ρατσιστικό, ξενοφοβικό και µισαλλόδοξο περιεχόμενο», κατόπιν οδηγίας του Big Brother των Βρυξελλών!!!

    Πρόκειται για την Safeline (www.safeline.gr), η υπεύθυνη της οποίας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Έθνος»: «Ο ρόλος της γραμμής µας είναι καθαρά µεσολαβητικός, ανάμεσα στον χρήστη και τις διωκτικές αρχές και ιδίως τη Μονάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, έχοντας δημιουργήσει και διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις µε τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε τη διαγραφή παράνομου περιεχομένου απευθείας από το Facebook, το Youtube και το Twitter σε περίπτωση που αυτοί φιλοξενούν παράνομο περιεχόμενο. Με ειδικό κώδικα δεοντολογίας, οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί να κατεβάζουν σχετικά σχόλια εντός 24 ωρών.

    Σύμφωνα δε με το «Έθνος», η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει βάλει στο στόχαστρό της ειδικά τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής:
    «…µε τη Safeline, την ελληνική ανοικτή γραμμή καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, η οποία συνεργάζεται µε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον εντοπισμό των ρατσιστικών αναρτήσεων, µέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που χρησιμοποιούν την παράνομη ρητορική μίσους στην Ελλάδα».

    Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, που θέλουμε να γκρεμίσουμε εμείς οι… «φασίστες»! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ!
    06/03/2019

    Αναφερθήκαμε χθες στην παράνομη αντισυγκέντρωση που οργάνωσαν –για λογαριασμό της κυβέρνησης των προδοτών- μαρξιστές ινστρούχτορες της Νέας Σμύρνης, κατά της νόμιμης συγκέντρωσης του συνδυασμού του Ηλία Παναγιώταρου, της «Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής».

    Ωστόσο, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον σ’ ένα της σημείο η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυβερνητικοί ινστρούχτορες. Ιδού:

    «Θα δυναμώσουμε μέσα σε κάθε τάξη, σε κάθε διδασκαλία, την πάλη μας ενάντια στις φασιστικές ιδέες, τον ναζισμό και τις πρακτικές του, Με τη συλλογική μας δράση και απεύθυνση, με την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε κάθε υποστύλωμα του φασισμού, να δυναμώσουμε τη φλόγα της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας».

    Παρατήρηση 1η: Καρφώνονται τα ξεφωνημένα λιμοτάγαρα της αμερικανο-γερμανόδουλης κυβέρνησης των προδοτών, χρησιμοποιώντας την ανύπαρκτη λέξη «απεύθυνση». Την οποία, διόλου τυχαία, χρησιμοποίησε δυο φορές το ολιγογράμματο κακαντράκι της ΚΝΕ που έγινε κατοχικός πρωθυπουργός του Τραμπ και της Μέρκελ, ο Τσίπρας, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις για την πρόσκληση που αποφάσισε να απευθύνει στις… «προοδευτικές δυνάμεις».

    Παρατήρηση 2η: Η ουσία βέβαια της κατάπτυστης αυτής ανακοίνωσης του αγράμματου και αστοιχείωτου καθηγηταριού, είναι ότι ομολογούν δημοσίως πως το μόνο μάθημα που διδάσκουν στα παιδιά μας, είναι οι αρρωστημένες θεωρίες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού, με ολίγη από… αμερικανισμό, για να είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής του σύγχρονου αμερικανοκομμουνισμού, α λα ΣΥΡΙΖΑ!

    Γι’ αυτό, η πρώτη πράξη της Εθνικής Κυβέρνησης του μέλλοντος, θα είναι η άμεση –και κλωτσηδόν!- απόλυση από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, της μαρξιστικής λέρας που δηλητηριάζει τα παιδιά μας με αντεθνικές θεωρίες, με την υποχρέωση να επιστρέψουν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα που έχουν τσεπώσει όλα αυτά τα χρόνια από τους φορολογούμενους Έλληνες!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/ePOfSK3QTVQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΑΟΥ! ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΞΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!
    07/03/2019

    Ρε σεις, μήπως έρχονται τα… ύστερα του κόσμου; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, αν διαβάσετε την παρακάτω είδηση…

    Μαθητές λυκείου της Καλιφόρνιας, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν να υψώνουν τα χέρια στον «ναζιστικό» χαιρετισμό, γύρω από μια σβάστικα φτιαγμένη από κόκκινα πλαστικά ποτήρια.

    Τα στιγμιότυπα απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας γιορτής και οι σχετικές φωτογραφίες «πλημμύρισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Φυσικά, το συμβάν προκάλεσε την ιερή αγανάκτηση της υποδιευθύντριας του λυκείου, Μάρθας Φλορ, η οποία εξέφρασε την απόλυτη «αποστροφή» της για την υπόθεση και δήλωσε πως έχει καλέσει την… αστυνομία να επιληφθεί του θέματος.

    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Φλορ, τουλάχιστον δύο από τους έξι μαθητές είναι Εβραίοι, αλλά «κανένας τους δεν μοιάζει να κατανοεί τη σοβαρότητα των πράξεών τους».

    Φυσικά, το συμβάν με τους πιτσιρικάδες θορύβησε τους ιεροεξεταστές του Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ, που απαίτησαν την αποβολή των μαθητών και την οργάνωση συναντήσεών τους με «επιζήσαντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης».

    Ναι, αλλά με τους δύο δικούς τους τι θα γίνει;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!