Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ του ιστολογίου «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΞΕΚΙΝΗΣΕ H ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΙΟΥ - ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΡΙΑ (3) Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Α ΠΛΟΙΑ (!!!) ΤΥΠΟΥ 'RO - RO' !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Σχετική εικόνα

ΑΠΟΛΥΤΗ η επιβεβαίωσή μας, όταν σάς είχαμε προαναγγείλει, τα πάντα, από τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο τού 2018, εδώ !!!

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/03/toy-h-3-ro-ro.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Από ΝΔ μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 6 υποψήφιοι για τον Δήμο της Αθήνας αποφάσισαν κοινό μέτωπο υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά της Χρυσής Αυγής!
    Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

    Το πόσο κοινές «αντιρατσιστικές» (διαβάζεται και ως ανθελληνικές) απόψεις και διακηρύξεις έχουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί στην Αθήνα (πλην βεβαίως της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα) φαίνεται από το γεγονός ότι 6 υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Αθηναίων συζήτησαν την Κυριακή στο Σεράφειο πολιτιστικό κέντρο «για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στη ρατσιστική βία και την ξενοφοβία».

    Οι Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ), Παύλος Γερουλάνος (ΚΙΝΑΛ), Νάσος Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) και Γιάννης Τσιρώνης (Οικολόγοι), Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), κατέθεσαν προτάσεις «για την ένταξη των μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες» ανεξάρτητα του νόμιμου της εισόδου τους στην Ελλάδα.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι "έχουμε αποτύχει στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, από τη Σάμο όπου 3,5 χιλιάδες πρόσφυγες μοιράζονται δύο τουαλέτες, μέχρι τα Πατήσια, όπου κάποιοι εκατοντάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να βγουν στο δρόμο", καθώς και ότι "έχουμε ολόκληρες περιοχές που έχουν βρεθεί στην εγκατάλειψη και ο φασισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος". Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

    "Το πρόβλημα δεν λύνεται με επικοινωνιακή διαχείριση. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα, για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά: πώς θα φωτίσουμε τις μαύρες τρύπες στις γειτονιές της Αθήνας, πώς θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης από το πεζοδρόμιο ως το άλσος".

    "Για μένα Αθηναίος είναι κάθε άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του στην Αθήνα", επισήμανε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε: "Η ποιότητα μιας πόλης εξαρτάται από το σεβασμό του ανθρώπου και την κοινωνική συνοχή που απορρέει από το σεβασμό αυτό. Για να διαφυλάξεις την κοινωνική συνοχή πρέπει να διαφυλάξεις πέντε δικαιώματα, στην ισότητα, τη συμμετοχή, την πρόοδο, τη δημιουργία και την ασφάλεια".

    Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρατήρησε ότι "στο ζήτημα της καταπολέμησης του ρατσισμού και της ακροδεξιάς η δουλειά του δημάρχου δεν τελειώνει στις αρμοδιότητές του. Πρέπει να είναι μπροστά στην πόρτα του σχολείου και να εξασφαλίζει ότι τα προσφυγόπουλα θα μπουν στο σχολείο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά".

    Ο Νίκος Σοφιανός διευκρίνισε ότι "ο δήμος της Αθήνας δεν καθορίζει τη μεταναστευτική και προσφυγική πολιτική, τις συνέπειες της οποίας εισπράττει και ο μετανάστης και ο κάτοικος της Αθήνας" και εξέφρασε την αντίθεσή του στη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας "που ευθύνεται για τα γκέτο και τις απαράδεκτες συνθήκες ζωής των προσφύγων", αλλά και για τη λειτουργία του Ελαιώνα που έχει αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα "και δεν γίνεται να μένουν οι άνθρωποι δύο χρόνια σε κοντέινερ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ»!
    18/03/2019

    Ανάστατοι από τα συνεχή κρούσματα κλοπών και την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, είναι οι κάτοικοι στα Μακρίσια Ηλείας.

    Έτσι, σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος, οι κάτοικοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι ίδιοι την περιφρούρηση των περιουσιών τους, αφού δεν υπάρχει κράτος να το πράξει.
    Ιδού και η σχετική ανακοίνωσή τους:
    «Οι κάτοικοι των Μακρισίων παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.
    Το τελευταίο 10ήμερο, το Δ.Δ. Μακρισίων κατόπιν αλλεπάλληλων κλοπών βρίσκεται σε ιδιαίτερα ανάστατη κατάσταση και ανησυχία για ότι αφορά την ασφάλεια των κατοίκων του.
    Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο από το Τοπικό Συμβούλιο και τους υπόλοιπους φορείς έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο και μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση των διαρρηκτών.
    Κατόπιν διαφόρων προτάσεων για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, οι κάτοικοι κατέληξαν ως πρώτη λύση την έντονη περιφρούρηση όλων των επίμαχων σημείων κατά ομάδες καθ’ όλο το 24ωρο σε όλη την περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος, καθώς και σε όλες τις προσβάσεις, εισόδου και εξόδου από και προς το Δημοτικό Διαμέρισμα».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ! Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    18/03/2019

    Μετά τις απανωτές διαψεύσεις των «προβλέψεών» του για την Συμφωνία των Πρεσπών (ότι δεν θα την υπογράψει ο πρόεδρος Ιβανόφ, ότι θα την απορρίψουν οι Σκοπιανοί στο δημοψήφισμα, ότι δεν θα περάσει από τη βουλή των Σκοπίων, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.), το τελευταίο καταφύγιο του πολιτικού απατεώνα και εθνοπροδότη Καμμένου, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι… δεν τρέχει τίποτα που ο συνεταίρος του υπόγραψε, γιατί «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι νεκρή», ήταν ότι η Ρωσσία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» κι ότι θα θέσει βέτο στον ΟΗΕ.

    Το παραμύθι το πήραν εν συνεχεία τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του και παραμύθιαζαν τον κόσμο με το δήθεν επικείμενο ρωσσικό βέτο. Προσέφεραν πολύ σπουδαία υπηρεσία στους προδότες, καθώς αρκετοί καλοί πατριώτες –πλην όμως αφελείς και ευκολόπιστοι- είχαν καθησυχαστεί και δεν αντιδρούσαν!

    Σήμερα, λοιπόν, τελείωσε και το τελευταίο παραμύθι! Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών: «Την 19η Φεβρουαρίου 2019 η ρωσσική πρεσβεία στα Σκόπια έλαβε ένα σημείωμα από το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας με την ειδοποίηση της αλλαγής της επίσημης ονομασίας αυτής της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Η Ρωσσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτή τη χώρα με την νέα ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

    (ΥΓ): Και βέβαια, η Ρωσσία κοιτάει τα συμφέροντά της και δεν πρέπει να έχουμε καμμία απαίτηση απ’ αυτήν, να… «καθαρίσει για πάρτη μας»! Οι υπεύθυνοι της προδοσίας των Πρεσπών βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας – και δεν είναι μόνο οι Τσίπρας, Καμμένος και Παυλόπουλος, αλλά το σύνολο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

    Eυχαριστώ για την διάδοση τής πληροφορίας μου.
    Ανοίγει σύντομα και γραμμή Σμύρνης - Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!