Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

TI; Θέλουν νά τον κάνουν ...πρόεδρο των ΗΠΑ; Από ΠΟΥ; Από τους ...κ α φ έ δ ε ς;;;;


ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
"ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ,
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ "ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ" ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΤΟΥ;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Διαβάσαμε πρό ημερών στον αμερικανικό Τύπο (και δεν έγραψαν τίποτε στο Τσιπριστάν ΠΑΛΙ), ότι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης (εβραϊκής καταγωγής, διόλου πρωτότυπο...) της τεραστίας αλυσίδος καταστημάτων 'Starbucks' ονόματι Howard Schultz, "προωθείται μέ χίλια" από τους Δημοκρατικούς, γιά να κατέβει λέει υποψήφιος γιά τις προεδρικές εκλογές του 2020! 
Κόντρα σε ποιόν;
Μά ποιόν άλλον, τον Ντόναλντ ασφαλώς....

Αποτέλεσμα εικόνας για howard schultz 2020

Ο κύριος αυτός που δεν ξέρει ΤΙ έχει, ξεκίνησε 'απλά και ταπεινά' απο μία όντως φτωχή εβραϊκή οικογένεια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με πατέρα οδηγό φορτηγού, θεωρείται ιδιαιτέρως πιστός Ιουδαίος στο θρήσκευμα και η περιουσία του υπολογίζεται σε 3,1 δισεκατομμύρια δολλάρια, μέ βάση πάντα τήν πολυσυζητούμενη ετησίως λίστα 'Forbes'.

Αποτέλεσμα εικόνας για howard schultz 2020

Ήταν γιά πολλά χρόνια απο τους σημαντικοτέρους χρηματοδότες των Δημοκρατικών και σταθερός (...) υποστηρικτής των Κλίντον. 
Τυγχάνει και καταγράφεται ως φανατικός υπέρμαχος των δικαιωμάτων κιναίδων και λεσβιών, άν και ετεροφυλόφιλος.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Άν τελικώς όμως δεν πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών, δηλώνει πώς θά κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020, που σημαίνει στην πράξη πώς θα κόψει αμέτρητα εκατομμύρια ψήφους απο τους Δημοκρατικούς....

Αποτέλεσμα εικόνας για howard schultz 2020

Ο καιρός σύντομα θα δείξει...

[Πηγές:https://eu.usatoday.com/story/opinion/2019/02/03/trump-howard-schultz-starbucks-2020-race-column/2746037002/
&
https://www.theguardian.com/us-news/2019/jan/27/howard-schultz-trumps-best-chance-julian-castro
&
https://www.npr.org/2019/01/29/689536814/why-howard-schultzs-independent-bid-for-president-is-a-radical-idea?t=1552849052713
&
https://edition.cnn.com/2019/01/28/politics/howard-schultz-2020-democrats-react/index.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Από την τελευταία εκπομπή του κ. Διονύση Μακρή με καλεσμένο τον κ. Ηλία Δ. Καλλιώρα, η απάντηση στο ερώτημα της πρώτης φωτογραφίας είναι ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΛΒΙΝΙ: Ο ΜΟΝΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ
    17/03/2019

    Για την «επόμενη μέρα» -μετά από την επίθεση στην Νέα Ζηλανδία- στην Ευρώπη γενικότερα και στην Ιταλία ειδικότερα, φοβάται ο πατριώτης Σαλβίνι.

    Δηλαδή, να μην εκμεταλλευτούν οι φανατικοί ισλαμιστές το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τους υποκριτές – παλιάτσους της «πολιτικής ορθότητας» και προκαλέσουν αιματοκύλισμα, ως «αντίποινα»!

    Έτσι, σε ερώτηση εάν στην Ιταλία πρέπει να φοβούνται ανάλογα κτυπήματα με αυτό της Νέας Ζηλανδίας ο Μ. Σαλβίνι ήταν πολύ ξεκάθαρος: «Ο μόνος εξτρεμισμός που πρέπει να μας απασχολεί είναι ο ισλαμικός».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    18/03/2019

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας δάσκαλος στο Δροσερό Ξάνθης, όταν «ευπαθείς» του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης: «Ο δάσκαλος νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με κρανιοεγκεφαλικά θέματα και σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Τον χτύπησαν στο κεφάλι…».

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα καθεστωτικών ΜΜΕ, η αιτία του ξυλοδαρμού του δασκάλου από τους «ευπαθείς» ήταν –γενικώς και αορίστως- «ένα ενδοσχολικό ζήτημα που δημιουργήθηκε».

    Είναι κοινό μυστικό, όμως, ότι οι «ευπαθείς» παίρνουν επιδόματα από το κράτος για να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, αλλά αυτοί και δεν τα στέλνουν και απαιτούν από τους δασκάλους να τους χορηγούν ψευδείς βεβαιώσεις ότι τα στέλνουν, για να μην χάνουν το επίδομα. Όπως καταλαβαίνετε, οι περισσότεροι δάσκαλοι, υποκύπτουν στην τρομοκρατία και υπογράφουν αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις… Μήπως ο συγκεκριμένος δάσκαλος δεν υπέγραφε και ξυλοκοπήθηκε για να «πειστεί» να το κάνει;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΕΝΝΕΑ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ… ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ!
    18/03/2019

    Τελικά, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, τρεις είναι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς μέσα σε τραμ στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και εννέα οι τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου της πόλης, Γιαν φαν Ζανεν:

    «Σε αυτό το στάδιο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση».

    Δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ολλανδικής αστυνομίας, είναι ο 37χρονος Τούρκος Γκιοκμέν Τανίς, το δε αιματηρό περιστατικό χαρακτηρίζεται από τις Ολλανδικές αρχές «τρομοκρατική ενέργεια», προφανώς ισλαμικής προελεύσεως.
    Να δούμε τα θα λένε τώρα οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» που ξεσάλωσαν τις προηγούμενες ημέρες, με την επίθεση στην Νέα Ζηλανδία!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμβρόσιος: Για τον Χριστό, εάν χρειαστεί, θα οδηγηθούμε στη φυλακή, ακόμα και στον θάνατο!

    Α Ξ Ι Ο Σ !



    «Μήπως πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να πολεμήσουμε για την Ορθοδοξία; Και όταν τα καταφέρουμε και νικήσουμε, τότε να εορτάσουμε τη δική μας Κυριακή της Ορθοδοξίας; Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έχει κυριεύσει.
    Τα λέω αυτά διότι η καρδιά μου είναι πληγωμένη… Η προδοσία έχει… μπει πλέον μέσα στο ράσο, μέσα στην εκκλησιαστική διοίκηση! Σήμερα υπάρχουν Ιεράρχες και Ιερείς που προδίδουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό! Θέλετε αποδείξεις; Για το θέμα της Μακεδονίας μας, εμείς, οι εκκλησιαστικοί, μουγγαθήκαμε!
    Με το άρθρο 3 του Συντάγματος το Κράτος μας γίνεται ουδετερόθρησκο και κανείς δεν μιλά! Χάνεται η Ελλάδα, δεν χάνεται μόνο η Ορθοδοξία… Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερο πληθύνονται οι εκδηλώσεις βεβηλώσεως του Τιμίου Σταυρού από μισθοφόρους πολεμίους της Ορθοδοξίας, όμως κανείς δεν αντιστέκεται!
    Η Κυβέρνηση θέλει να κόψει τον μισθό από τους ιερείς, όμως δεν κάνει το ίδιο και για τους Μουσουλμάνους Μουφτήδες, οι οποίοι πληρώνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών! Η Εκκλησία μας, δυστυχώς, είναι υπό διωγμόν!
    Κι εμείς έχουμε χρέος να πορευτούμε κρατώντας ζωντανή την ελπίδα της παρουσίας του Χριστού, γιατί, τελικά, ο νικητής είναι Ένας, η Αλήθεια, ο Χριστός. Αυτή είναι η Ορθοδοξία. Για τον Χριστό, εάν χρειαστεί, θα οδηγηθούμε στη φυλακή, ακόμα και στον θάνατο!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!