Τρίτη 7 Απριλίου 2020

11 γιγαντιαία ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ αεροσκάφη της Ρωσικής Αεροπορίας, προσγειώθηκαν στην Σερβία!

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.....

Φωτό από την άφιξη των ρωσικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Μπαϊτανίτσα – Vostok.rs

Μόσχα 
- Το ενδέκατο αεροσκάφος 'IL-76' των Ρωσικών Αεροπορικών Δυνάμεων προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπαϊτανίτσα της Σερβίας, μεταφέροντας ειδικούς και εξοπλισμό για να βοηθήσει την χώρα στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανέφερε σήμερα το Σερβικό υπουργείο Άμυνας.
Il-76 plane  Russian Defense Ministry/TASS

Το αεροδρόμιο βρίσκεται 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βελιγραδίου, αναφέρει το 'Ria Novosti'.

Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε, ότι η Ρωσία ολοκλήρωσε την μεταφορά των στρατιωτικών ειδικών, του απαραίτητου εξοπλισμού και μηχανημάτων για να βοηθήσει την Σερβία, σύμφωνα με το πρακτορείο 'Tass'.

Οι Ρώσοι ειδικοί θα αρχίσουν να εκτελούν καθήκοντα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού μετά από συντονισμό με τις τοπικές αρχές για τους χώρους εργασίας.


Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Ρωσία θα βοηθήσει τη Σερβία με 87 ιολόγους του στρατού, ιατρούς καθώς και ‘ειδικό ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό προστατευτισμού και 16 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού’ με τις 11 αναφερόμενες πτήσεις.

Όπως επισημαίνεται στοιχεία για την κατάσταση του 'COVID-19' στην Ρωσία και τον κόσμο παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα Stop Korona Virus – “stopkoronavirus.ru”.

https://tass.com/defense/1139759




"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Καταγγελία των Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών για την κλειστή δομή στις Σέρρες

    https://www.youtube.com/watch?v=PiRK5doaL2g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=-hjbQMTT5gs&feature=emb_title&app=desktop

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!