Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Τάδε έφη ο ...""άγιος πατέρας"" Φραγκίσκος : "Το ουΐσκι είναι ο πραγματικός ....αγιασμός" !!!!



Definitions of Caricature | Caricature, Celebrity caricatures ...


Ο ποντίφικας καταγράφηκε, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, να δέχεται ως δώρο ένα μπουκάλι ουΐσκι και να το χαρακτηρίζει ...αγιασμό! Προσπάθειες του Βατικανού να "κοπεί' η επίμαχη σκηνή.

11 οφέλη του ουίσκι στον οργανισμό που δεν γνωρίζατε – διαφορετικό


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο Βατικανό, καθώς σε βίντεο φαίνεται ο πάπας Φραγκίσκος να κρατάει ένα μπουκάλι ουίσκι και να το αποκαλεί "πραγματικό αγιασμό".

Το βίντεο, όπως ισχυρίζεται η βρετανική Daily Record και αναδημοσιεύουν μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους το Forbes, δείχνει τον ποντίφικα να δέχεται ως δώρο ένα μπουκάλι ουίσκι από μια ομάδα Σκωτσέζων μαθητευόμενων ιερέων, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Βατικανό, πέρσι.





Οι εικόνες απαθανατίστηκαν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ, με φήμες να θέλουν το Βατικανό να επέμεινε να κοπεί το επίμαχο στιγμιότυπο, πριν την προβολή του την Κυριακή (19/04).


Whisky - Boulevard Lounge Bar

"Ήταν πολύ προσγειωμένος μαζί τους και όταν του έδωσαν το μπουκάλι, αντί να το δώσει απλά στον βοηθό του - όπως κάνει συνήθως με τα δώρα -, το σήκωσε ψηλά και είπε: 
Αυτός είναι ο πραγματικός αγιασμός" ανέφερε ο σκηνοθέτης. 

Και πρόσθεσε: "«Μειδίασε και στ’ αλήθεια μ’ αυτόν τον τρόπο έσπασε ο πάγος με τους μαθητευόμενους ιερείς κι όλους τους άλλους".


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

3 σχόλια:

  1. Ο Πάπας Ρώμης, λόγω της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ υπερηφάνειας του (βλέπε το απόλυτο πρωτείο εξουσίας και το Αλάθητο του Πάπα), βρίσκεται σε βαθύτατη και αθεράπευτη ΠΛΑΝΗ.
    Σε ποια πλάνη όμως βρίσκονται, οι μεγαλόσχημοι κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι οποίοι "τρίβονται" συνεχώς πάνω στον Πάπα Ρώμης, για να τους δώσει χρήματα και επίγεια και κοσμική δόξα και εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάνει το ουίσκι θαύματα γιατί δεν ανοίγουν τα μπαρ στην βόρεια Ιταλία για τους καθολικούς, που πιστεύουν κάθε τι που λέει ο Πάπας;
    Για να το πάμε στα σοβαρά τώρα, ο αλκοολισμός είναι ένα από τα τελώνια της ψυχής(όταν η ψυχή φεύγει από το σώμα, για όσους τα πιστεύουν αυτά), σύμφωνα με τον Ιωάννη της Κλίμακος. Απλά υπενθύμιση για αιρετικούς και μη.
    Για τους άθεους δεν με νοιάζει, έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουν σε κάτι και κοροϊδεύουν όσους πιστεύουν ως πνευματικά κατώτεροι από τους ιδίους. Παραδόξως, οι άθεοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στο να κατηγορούν τους χριστιανούς. Γιατί αυτό; Αφού κάνετε εσείς το σωστό, τι σας νοιάζει τόσο πολύ για τους άλλους που πιστεύουν στον Χριστό και είναι(κατ' εσάς) οι λάθος. Δεν λένε ότι όποιος κάνει διαρκώς λάθη καταστρέφεται; Αφήστε μας να πιστεύουμε. Γιατί επιμένετε να ασχολείστε μαζί μας, μήπως δεν είστε τόσο σίγουροι για την σωτήρια επιλογή σας; Κάνεις δεν σας εμπόδισε, φταίμε και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Πάπα:

    "Όταν το 2016 και λίγο πριν επισκεφτεί ο Ποντίφηκας της Ρώμης την Λέσβο κάποιες εργασίες στον Ιερό Ναό έβαλαν την ΕΙΚΟΝΑ αυτή μέσα στο Ιερό .
    Τότε παρουσιάστηκε σε κάποια ψυχή ο ΚΥΡΙΟΣ και της διαμήνυσε « ΕΓΩ έφυγα από την θέση μου αυτή και απέστρεψα το ΠΡΟΣΩΠΟ μου, μέχρι να φύγει η δυσωδία από το νησί»

    Απόσπασμα από το άρθρο του Κ. Βαρδάκα στο ιστολόγιο www.konstantinoupolipothoumeno.com με τίτλο "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ « Το 2006 ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ ζήτησε να αγιογραφηθεί η ΕΙΚΟΝΑ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ και να μεταφερθεί απέναντι από τα Μικρασιατικά Παράλια στην Λέσβο για να προστατεύσει τα νησιά μας» που αναρτήθηκε στις 19 Απρ. 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!