Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ε. Σνόουντεν : "Αυτό που ΧΤΙΖΕΤΑΙ, είναι η αρχιτεκτονική της ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ" !!!

ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΧΩΣ "ΚΟΦΤΕΡΗ" ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΣ, ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ.

Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Thopinions: Edward Snowden quote

Την ανησυχία του για την δημοκρατία και το μέλλον, με αφορμή το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζει ο Έντουαρντ Σνόουντεν.

Προβληματισμένος για το μέλλον της δημοκρατίας και των θεσμών εν μέσω της πανδημίας, εμφανίζεται ο Έντουαρντ Σνόουντεν.
Freedom & Democracy: Global Issues in Context – with Edward ...

Ο Σνόουντεν, που εργαζόταν για την 'NSA' και την 'CIA', το 2012 αποκάλυψε ένα σκάνδαλο παραβίασης των ιδιωτικών δεδομένων εκατομμύρια πολιτών.

Σήμερα καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές και ζει σε άγνωστη τοποθεσία. (Στήν Ρωσία).

Μιλώντας στο 'Vice' o Σνόουντεν ανέφερε, πως η συγκεκριμένη πανδημία ήταν προβλέψιμη.

90+ Edward Snowden Quotes That Shows us the Dangers of Whistle ...

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο προβλέψιμο από μια κρίση δημόσιας υγείας όπως μια πανδημία, σε έναν κόσμο όπου ζούμε απλώς ο ένας πάνω στον άλλο σε πολυσύχναστες και μολυσμένες πόλεις. 
Και κάθε ακαδημαϊκός, κάθε ερευνητής που το μελετούσε αυτό ήξερε ότι έρχεται. 

My sole motive is to inform the public as to that... - StatusMind.com

Και μάλιστα, ακόμη και οι υπηρεσίες πληροφοριών, μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι, επειδή διαβάζουν τις αναφορές που προετοιμάζονται για τις πανδημίες».

Στην συνέχεια ο Σνόουντεν εκφράζει την έντονη ανησυχία για την δημοκρατία και την ελευθερία των πολιτών σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας.

Trust me." - Edward Snowden [1920x1080] [OC] | Quotes, Life quotes ...

«Καθώς ο αυταρχισμός εξαπλώνεται, καθώς οι νόμοι έκτακτης ανάγκης πολλαπλασιάζονται, καθώς θυσιάζουμε τα δικαιώματά μας, θυσιάζουμε επίσης την ικανότητά μας να συλλάβουμε την διαφάνεια σε έναν λιγότερο φιλελεύθερο και λιγότερο ελεύθερο κόσμο. 

Mix · New Permanent's Edward Snowden Image Quotes and book sayings ...

Πιστεύετε πραγματικά, ότι όταν το πρώτο κύμα, αυτό το δεύτερο κύμα, το 16ο κύμα του κορονοϊού είναι μια μακρά ξεχασμένη μνήμη, ότι αυτές οι δυνατότητες δεν θα διατηρηθούν; 

Tim Cook on Twitter: "Rest in peace, Harper Lee. "The one thing ...

Ότι αυτά τα δεδομένα δεν θα διατηρηθούν; 
Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείται, αυτό που «χτίζεται» είναι η αρχιτεκτονική της καταπίεσης», καταλήγει.

Break classification rules for the public's benefit, and you could ...



Remember this when some politicians try to ban bitcoins. : Bitcoin

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Mην παρασυρομαστε απο celebrities που φερονται ως ηρωες. Δεν εχω τιποτα φυσικα με τον κυριο αυτον και μακαρι να ειναι οι προθεσεις του οσο καλες οσο φαινονται αλλα αν εχουμε μαθει κατι απο το βρωμικο συστηματακι των 'μεγαλων', αυτο ειναι η ταση τους να χρησιμοποιουν το παιχνιδακι πολυδιαστατα. Δηλαδη να εμφανιζουν για καθε τυρρανο..και εναν ηρωα. Να εχουν απο τη μια μερια τους φασιστες κι απο την αλλη τους σοσιαλιστες, φιλελευθερους, κ.λπ. Προσωπικα τον κυριο αυτον τον βλεπω ακομα με καχυποψια και επιφυλαξη και γενικα οποτε βλεπω καποιον ας πουμε 'διωγμενο του συστηματος', 'ηρωα' και 'υπερασπιστη της ανθρωποτητας' κραταω μικρο καλαθι. Μην ξεχναμε οτι κι η Εκκλησια μας προειδοποιει οτι ο 'ηρωας' που θα φερουν οι 'μεγαλοι' στον κοσμο θα ναι καποιος ο οποιος αρχικα και φαινομενικα φερεται ως τεραστιος ανθρωπιστης, υπερασπιστης των ανθρωποων και των δικαιωματων τους, της ειρηνης, κ.λπ ΑΦΟΥ πρωτα θα χουν προετοιμαστε το εδαφος..και η προετοιμασια γινεται με πολλους τροπους, ακομα και με το να τον εχουν παρουσιασει πιο πριν ως ΄καημενο, διωγμενο ηρωα' ισως για να ειναι σε παραλληλισμο με την ζωη του Ιησου. Δεν λεω φυσικα κατι για τον Σνοουντεν συγκεκριμενα αλλα γενικα για οσους διαφημιζονται και περνιουνται για ηρωες. Αλλωστε ειναι ιδιαιτερα περιεργο π.χ. που αν και 'αντισυστημικος', ο κ. Σνοουντεν εγινε ακομα και ΤΑΙΝΙΑ. Δηλαδη το ιδιο το συστημα που φιμωνει αλλους ανθρωπους για ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, αφησε καποιον και καποιους στον χωρο της τεχνης (την οποια και ελεγχουν ΠΛΗΡΩΣ), να κανουν ταινια για καποιον που αποκαλυψε αυτα που αποκαλυψε εναντιον τους? Πως γινεται αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ...ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...https://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!