Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....


Αποτείχιση και Πατερική Παράδοση: Οι Οικουμενιστές Επίσκοποι ...

Χωρίς ακολουθίες στους Ναούς, ούτε κεκλεισμένων θυρών θα μείνει η Μητρόπολη Ηλείας, ύστερα από την εγκύκλιο που εξέδωσε ο Μητροπολίτης κ. Γερμανός!
Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός | Patras Events

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, καλεί τους ιερείς να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να προσευχηθούν από εκεί όλη τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα ...

Σε άλλο σημείο της εγκυκλίου αναφέρεται ότι κατά τις εορτές μετά το Πάσχα όπως την Τρίτη της Λαμπρής, του Αγίου Γεωργίου, της Ζωοδόχου Πηγής, θα λειτουργήσουν κεκλεισμένων των θυρών μόνο οι Ιεροί Ναοί που εορτάζουν.

Ξ ε χ ά σ α τ ε   Σεβασμιώτατε, ότι ο προστάτης σας, Αγιος Χαράλαμπος, είχε  σ ώ σ ε ι την πόλη σας από την πανδημία της πανώλης;

Ορθόδοξος Συναξαριστής :: Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας




7 σχόλια:

  1. Τραγικό... Μωραίνει Κύριος... Πώ πώ, τί αποκάλυψε η φάρσα του ιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξεχωρίσει η ήρα απ'το στάρι.Έκανε κι ένα καλό ο κορονοϊός!

      Διαγραφή
  2. Άμα πάρει ο Χριστός την σκούπα... Θα γίνει ξεσκαρτάρισμα βαρβάτο. Έτσι, να αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Καθαρίζει τώρα ο Χριστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εχθρός, αγαπητοί, είναι εντός των πυλών : Πολιτικό σύστημα, Ιεράρχες, Λαθροπαράσιτα (συνεπικουρούμενοι από τους γιούφτους!!!). Εάν έχεις τέτοιους εσωτερικούς εχθρούς, τι να τους κάνεις τους εξωτερικούς;;;
    Σύμφωνα με τους Εκκλησιαστικούς κανόνες, που ο "Κλήρος Α.Ε." έσπευσε να "αχρηστεύσει" και να τους βάλει στον "πάγο", ο συγκεκριμένος παππούς που τυγχάνει μητροπολίτης, ως ανάξιος να φέρει τον συγκεκριμένο τίτλο αλλά και αυτόν του ιερέα, θα πρέπει να ξουριστεί και να πεταχτεί όξω με τις κλωτσιές!!! Αυτό από την άλλη προϋποθέτει πιστούς κατηχημένους και εν εγρηγόρσει που να ενδιαφέρονται και να πονούν πραγματικά την Εκκλησία του Χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δυστύχημα είναι ότι εκτός από το πολιτικό σύστημα,τους Ιεράρχες και τα λαθροπαράσιτα,χωλαίνουν και τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός.Ο στρατός γιατί δεν κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και η αστυνομία γιατί ασχολείται με το πως θα μαντρώσει καλύτερα τους πολίτες και τους Ιερείς την ίδια ώρα που αφήνει τους λαθρομετανάστες να γυροφέρνουν ανεξέλεγκτοι.Το γεγονός ότι τους κουβαλάνε στο εσωτερικό της χώρας με τη βοήθεια του στρατού,θα το αφήσω ασχολίαστο.Πρώτη φορά στα χρονικά,είδα στρατό και δυνάμεις ασφαλείας μιας χώρας,να σιγοντάρουν ξένη εισβολή..

      Διαγραφή
  4. ΒΛΕΠΩ Ο Νο 1 ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΘΑ ΚΑΤΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ...

    Συγκλονιστική εκπομπή του Διονύση Μακρή για τους Επισκόπους μας και τη Θεία Κοινωνία - ΜΕΡΟΣ 1 από 2
    https://www.youtube.com/watch?v=s4ZXhGWx-v8

    Συγκλονιστική εκπομπή του Διονύση Μακρή για τους Επισκόπους μας και τη Θεία Κοινωνία - ΜΕΡΟΣ 2 από 2
    https://www.youtube.com/watch?v=nCM3vTTb3MM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εγκαταλείψουν τα αξιώματα και να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στη μονή της μετανοίας τους αν έσφαλλαν αλλιώς, τί να πει κανείς και να μην πάρει αμαρτία... Ο Θεός ας τους φωτίσει. Θρήνος όταν ο κλήρος πέφτει σε πλάνη. Εκείνους τους πειράζει πολύ περισσότερο ο πονηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!