Κυριακή 19 Απριλίου 2020

(Γιά φαντάσου!) ΘΑΥΜΑΣΜΟ γιά τήν αποφασιστικότητα (!;) της Εκκλησίας, από τόν κ.Ύπατο Αρμοστή "ΜΑΣ" !....

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ! 

ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο κ.ΤΖΕΦΡΥ "ΜΑΣ", ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" ; ; ; ; ; ; ;

Τζέφρι Πάιατ: Σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο για τον πρέσβη των ΗΠΑ ...

Τον θαυμασμό του για την αποφασιστικότητα (;;;.....) της Ελλαδικής Εκκλησίας να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των πιστών της κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζει στο 'Twitter' ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ.

Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατη σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.
Στην ανάρτησή του στο 'Twitter', ο Αμερικανός Πρέσβης υιοθετεί τις ευχές του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάϊκ Πομπέο για καλό Πάσχα σε όλους τους Ορθοδόξους και τις παραθέτει στην ανάρτησή του.


4 σχόλια:

  1. Να μαζέψουμε υπογραφές για υποχρεωτική παραίτηση του Ιερωνύμου εδώ και τώρα, εφόσον δεν εκφράζει το πλήθος των πιστών της Ορθοδόξου Πίστεώς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σατανάς Πάιατ έβαλε πάλι την ουρά του. Ποιός είναι ο κύριος αυτός που ασχολείται και επεμβαίνει με το τί πράττει ή όχι η Εκκλησία; Ποιός του δίνει αυτά τα δικαιώματα και γιατί δεν απαντά η Εκκλησία στον "κύριο" αυτό όπως του πρέπει; Ο "κύριος" αυτός δεν δείχνει ούτε καν την στοιχειώδη ευγένεια και τον σεβασμό για έναν ανώτερο θεσμό.Τί την πέρασε την Εκκλησία, ένα καλό σκυλάκι που φέρθηκε σωστά και τώρα θα της δώσουμε κι ένα κοκαλάκι για επιβράβευση; Από ξένους ποτέ όμως δεν είχαμε να περιμένουμε κάτι. Όμως η Εκκλησία έπρεπε να απαντήσει δυναμικά. Το ελληνικό κράτος έχει εξευτελιστεί ούτως ή άλλως αλλά η Εκκλησία οφείλει να σταθεί στο ύψος της τιμώντας την ιστορική και ηρωική της πορεία μέσα στο χρόνο. Τί φοβάται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως αυτουνού η Ελλάδα δεν θα του βγει σε καλό. Έτσι κάτι μου ήρθε πάνω στο ποδήλατο που τον είδα. Όλο και κάπου γκρεμίζεται! Έχει πέσει σε πανάρχαιο λαό που γνωρίζει πως λειτουργεί τόσο ο Θείος νόμος όσο και οι κατάρες. Χαχαχαχα!!! Πάιατ, πες αλεύρι! Η κατάρα σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H υγεια και η ασφαλεια των πιστων δεν εξαρταται απο τον Αρχιεπισκοπο Ιερονυμο και την Ιεραρχια
    αλλα απ αυτον που κατοικει στο ναο
    και ειναι ο ακρογονιαιος λιθος της Εκκλησιας ,
    τον Κυριο Ιησου Χριστο ,
    που στηριζει και συγκρατει ολο το σωμα της Εκκλησιας,
    τον οποιο δεν μπορει να διαταζει ο καθε Τζεφρυ
    και εχει τη δυναμη να συντριψει ως σκευοι κεραμεως τους ισχυρους της γης,
    οταν αυτος θελει.
    Ας αναλογιστει ο κ. Τζεφρυ ποιον πολεμει δολιως ,
    αυτον που αναναιρει πολεμους ,
    αυτον που εκτιναξε στην θαλασσα την δυναμη του Φαραω,
    μηπως ερχεται και η σειρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!