Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 16-9-2020




Υeni Safak: «Η Ελλάδα να εκκενώσει και να μας παραδώσει εννέα νησιά»


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 16-9-2020

                           
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»






ΙΣΤΟΡΙΚΑ




ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ






































ΘΡΑΚΗ












ΚΥΠΡΟΣ












ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ


































ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
















ΠΟΛΙΤΙΚΑ
























ΚΟΙΝΩΝΙΑ






ΣΚΑΝΔΑΛΑ






ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ














ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ






ΔΙΕΘΝΗ
 


















ΥΓΕΙΑ


































ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ






ΑΛΛΑ 

















6 σχόλια:

  1. μωρ' τί λέει το τσόκαρο, η άπλυτη η μπακαδήμα; και πώς μωρή θα τους πολεμήσουμε; με ντομάτες;;; άντε και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι δερμιτζάκη αλήτη, συνεχίστε να χτυπάτε την Θεία Κοινωνία και σύντομα θα γευτείτε την Θεία οργή και θα την νοιώσετε βαθιά στο πετσί σας. Κάρβουνα αναμμένα έχετε μαζέψει πάνω από τα κεφάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τουρκία να το βουλώσει, και να μας παραδώσει Πόντο,Ιωνία και Αγιά Σοφιά.Επίσης πρέπει να κόψει τα σκληρά, γιατί βλάπτουν την υγειά της σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταγγελία για την εγκληματική αδιαφορία της ΕΥΔΑΠ: σε δύο σημεία στην Παλαιά Πεντέλη έχει σπάσει σωλήνας της ΕΥΔΑΠ και χιλιάδες κυβικά καθαρού νερού χάνονται καθημερινά. Συγκεκριμένα, η πρώτη βλάβη είναι εδώ κι 1 μήνα (!!!) και η δεύτερη από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Έχουν προηγηθεί πάμπολλα τηλεφωνήματα και κάθε φορά τα ίδια. Το αίτημα "προωθείται" στο συνεργείο της περιοχής κι ανάλογα με τον φόρτο εργασίας θα δρομολογηθεί. Αναρωτιέμαι, τις καμπάνιες για να μην σπαταλάμε το νερό γιατί τις κάνουν;

    Αυτή η αδιαφορία αποτελεί έγκλημα κατά του περιβάλλοντος.

    ΔΕΝ θα αναφερθώ στον Δήμο γιατί το συγκεκριμένο δεν είναι στη δικαιοδοσία τους. Όμως κάποια στιγμή θα επανέλθουμε για να καταγγείλουμε την αδιαφορία που δείχνει η νέα δήμαρχος για την Πεντέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε, εκεί στα καλόπαιδα της ΕΥΔΑΠ τους χρειάζεται να την ιδιωτικοποιήσουν. βέβαια ο καταναλωτής θα την πληρώσει αλλά μόνο έτσι μαθαίνουν κάποια καθίκια.

      Διαγραφή
    2. Α! Και μάλιστα ξέχασα να σας πω το εξής εξαιρετικό: στο τελευταίο τηλεφώνημα σήμερα, σε ερώτημά μου, τί πρέπει να κάνω άλλο, είναι αμαρτία τόσο νερό να χάνεται, η υπάλληλος με πληροφόρησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε περισσότερο και αν θέλω να στείλω ένα μέηλ στην ΕΥΔΑΠ για να παραπονεθώ, καθώς η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά τα παράπονα των καταναλωτών!!!!!!! ΝΤΌΊΝΓΚ!!!!!!!!!!!!! Κουφάθηκα!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!