Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Για να ξέρετε το τι σάς γίνεται: Το 45% ΣΗΜΕΡΑ των κλινών στις εντατικές, έχουν καταληφθή ήδη από Σομαλά, Αφγανά, Πακιστανά, Μπαγκλαντέσια κι άλλα λιμά... Το «αμόλησε» ο Ευαγγελάτος από το "Mega"... Εντάξει;

Όταν χρειασθούν κλίνες για γονείς και παππούδες, θα σάς πούν: «Ας... ψοφήσουν στο πεζοδρόμιο, διότι περιθάλπουμε αλλοδαπούς τώρα...»













Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι [εδώ Κ Α Ι εδώ].


http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/09/45.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"
  

7 σχόλια:

  1. πόσο προβλέψιμοι είναι πλέον! γι αυτό ο "μέγας επιστήμων" σήψας (κοινώς "σαπίλας") πριν μια εβδομάδα είπε ότι οι λάθρο ούτε το κολλάνε ούτε το μεταδίδουν γιατί αυτοί και τα παιδιά τους είναι νέοι στην ηλικία;!
    τα προσέχουμε αυτά; και κυρίως τα θυμόμαστε, ώστε να εκδικηθούμε χωρίς να δείξουμε έλεος σε αυτούς, αλλά και στις φάρες τους; (επιμένω για το τελευταίο) εδώ χρειάζεται ξεκαθάρισμα με προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μην αρχίσουν οι αγαπούληδες, δεν είναι σωστό να εκδικούμαστε, γιατί θα τα "πάρω". τα κου-μουνια στην Ρωσία ξεκλήρισαν όλη την Τσαρική οικογένεια για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα επιζούσε κανείς να διεκδικήσει την εξουσία. δεν είναι κακό να μαθαίνουμε από τον εχθρό και να χρησιμοποιούμε τις τακτικές του. θεωρώ ότι στον πόλεμο, ανεπίσημα, σχεδόν όλα επιτρέπονται, εξαίρεση ο βιασμός, κι εδώ έχουμε πόλεμο.
      ακούστε, η ΕΛΛΑΔΑ θέλει αγωνιστές και αγωνίστριες, με όποιο κόστος. μετά ας τα βρει ο Θεός κι ας δικάσει με επιείκεια. για την Πατρίδα ό,τι αμαρτία, όχι για την πάρτη μας.

      Διαγραφή
    2. Οι αλλοδαποί δεν κολλάνε γιατί είναι νέοι.Τα δικά μας τα λουλούδια που είναι στα σχολεία ως νέοι, πώς κολλάνε βρε παιδιά;

      Διαγραφή
  2. «ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ» < ἐκ + δίκη. Ἄλλο πράγμα ἐκδίκηση/ἐκδίκαση λόγῳ ἀγάπης ἄδολης, ἄφιλοκερδοῦς, ἀγνῆς καὶ ἄλλο πράγμα λόγῳ φιλαυτίας. Μὴ λησμονοῦμε ὅτι ὁ Θεὸς ἐκδικεῖται/ἐκδικάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που την είδες την φιλαυτία, όταν αγαπάς την Πατρίδα σου; Είμαστε σοβαροί; τί να πω δηλαδή με μερικούς...

      Διαγραφή
  3. κάτι τέτοια "βολικά" έλεγαν πάντα κάποιοι για να κρατούν τον λαό κοιμισμένο. αν δεν ήταν αυτοί που ήταν παλικάρια και τολμούσαν να ξεσηκωθούν και να πολεμήσουν, να δεις που θα ήμασταν σήμερα. ο Θεός πάντα βοηθά όσους αγαπούν την Πατρίδα και το λέει η καρδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bιβλιο με τίτλο : Al Kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Oριζοντες . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!