Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ; Με τον αντιρατσιστικό νόμο διώκεται ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ κτηνοτρόφος, που σταμάτησε Τούρκους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ στον Έβρο !!!!!!!!!!



Κατηγορούμενο με βάση τον ....αντιρατσιστικό νόμο (!!!!!), πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε την Τετάρτη (16/09), όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά».

Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του, δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Η κατηγορία όμως με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία πολλαπλασιάζει οποιαδήποτε ποινή επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε, μπορεί να επιφέρει βαριά ποινή στον κάτοικο των Φερών, ο οποίος όπως και όλοι οι συντοπίτες του προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία στην σύλληψη των λαθρομεταναστών και βρήκε τον μπελά του, αφού μπορεί και να καταλήξει τελικά στην φυλακή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοι όσοι συμμετείχαν στο συμβάν εξετάστηκαν από ιατροδικαστή.

Η διάγνωση για τους αλλοδαπούς ήταν ελαφρές σωματικές κακώσεις και για τον κτηνοτρόφο βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια από τη συμπλοκή, ενώ υπέστη και ρήξη τένοντα του χεριού και μάλλον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον κάμπο των Φερών, όταν ο νεαρός κτηνοτρόφος, που πρόσεχε τις αγελάδες του στην περιοχή, αντιλήφθηκε τους Τούρκους να έχουν περάσει από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

Επιχείρησε να τους σταματήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κτηνοτρόφος από τον Εβρο είχε μαζί το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής εκπυρσοκρότησε.
Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το όπλο σπασμένο...

Οι Τούρκοι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και αργότερα κλήθηκε να μεταβεί εκεί και ο κτηνοτρόφος ο οποίος ενημερώθηκε, ότι είναι ....κατηγορούμενος και πρέπει να συλληφθεί!!!!!!!!!!!!

Πηγή: evros-news.gr

https://www.epilekta.com/2020/09/blog-post_242.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Δεν έπρεπε καν να ειδοποιήσει τις αρχές.Πέντε ήταν.Θα τους έριχνε μία τον καθέναν και θα ξεμπέρδευε!Αντί να συλληφθούν οι εισβολείς,συλλαμβάνεται ο αμυνόμενος;Και δαρμένος και φυλακισμένος;Πότε θα στηθούν οι κρεμάλες στο σύνταγμα;Κανένα τσόλι σαν τη σακελλαροπούλου θα ήταν αυτή ή αυτός που τον καταδίκασε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶμαι τῆς γνώμης ὅτι πλησιάζει ἡ ὥρα ποῦ ἔτσι θὰ ενεργοῦμε. Ἡ ἀντίχριστη καὶ ἄνθελληνικὴ «Κυβέρνηση» θὰ φύγῃ σὰν τοῦ Ἐρντογὰν καὶ ὄχι εἰρηνικῶς σὰν τοῦ Τσίπρα, διότι ἔχει ἀνοίξει πολλὰ μέτωπα. Ἡ διάλυσή της εἶνε ἧ δὴ ὀρατή. Αὐτοὶ ὅμως αἰθεροβατοῦν, σὰν τοῦ Σύριζα, θεωρώντας ἐαυτοὺς ἄτρωτους. Μωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπολέσαι.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αναγνώστη κ.Νικόλαε, πέραν των όσων ορθών παραθέτεις, οφείλουμε νά σέ συγχαρούμε θ ε ρ μ ό τ α τ α γιά τό σπανίζον πλέον Π Ο Λ Υ Τ Ο Ν Ι Κ Ο που επιλέγεις νά γράφεις και ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή σου!
      (Άντε τώρα νά "εξηγηθεί" γιατί τό 'είναι' γράφεται μέ 'ε' στήν δευτέρα συλλαβή, όπως τό συναντούσαμε σέ πολλά παλαιά βιβλία...)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!