Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

890.000 Ευρουλάκια στήν ξ α δ ε λ φ ο ύ λ α σου κύριε Κούλη "μας" ; ; ; (δείτε τό υπηρεσιακό ΕΓΓΡΑΦΟ !!!)




Δυο ημέρες πριν καεί η Μόρια, η  διαβόητη στήν Ελλάδα ΜΚΟ του "Σόρος" (Γκεόργκυ Σβάρτς) πήρε 890.000 ευρώ για τα "ανήλικα" ασυνόδευτα!!! 

Μπίζνα της ΜΚΟ του περιβόητου παγκόσμιου τρωκτικού, του "Τζόρτζ Σόρος" πίσω από την γραμμή σωτηρίας των ασυνόδευτων «ανήλικων» από την Μόρια....

Αντιγόνη Λυμπεράκη: Η ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως επικεφαλής στη ΜΚΟ  του Soros - Αυτός προκάλεσε τις ανθελληνικές επιθέσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) - Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον Κόσμο ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ,

Ορκίστηκε βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη » Candia Doc
ΒΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΟΥ 
Α Γ Κ Α Λ Ι Α Ζ Ε 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ
ΤΡΥΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ....

Επικοινωνιακό show ανθρωπισμού στήθηκε για την μεταφορά αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Με το μανδύα του ανθρωπισμού η γνωστή ΜΚΟ Solidarity Now ανέλαβε την διαχείριση των 400 ασυνόδευτων από το ΚΥΤ Μόριας, προυπολογισμού 890.000 ευρώ. 

Λυμπεράκη: Η ψύχραιμη φωνή του Ποταμιού δυναμώνει | Athens Voice

Αυτό που έχει αξία είναι ότι η απόφαση για την χρηματοδότηση είχε εκδοθεί προ των γεγονότων στήν Μόρια που οδήγησαν στην καταστροφή της δομής. 

Αυτό γεννά ερωτηματικά.

Μιλάμε λοιπόν για μια δρομολογημένη κατάσταση και όχι για έκτακτη μεταφορά , όπως επικοινωνιακά παρουσιάζεται. Αφού λοιπόν όπως αποτυπώνεται μέσα από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες τα «ανήλικα», έκαναν στάχτη το ΚΥΤ Μόριας και τους γύρω χώρους , αφού λιθοβόλησαν πυροσβέστες και έκαναν σμπαράλια πυροσβεστικό όχημα, μεταφέρθηκαν με όλες τις «τιμές» και τις ανέσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα.

Με το αζημίωτο πάντα για το σύστημα που έχει στηθεί στη χώρα και διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συντηρώντας το αίσχος της Μόριας , αλλά και αντίστοιχες δομές σε Σάμο,Κω, Χίο,Λέρο.
Η δράση των νταβατζήδων του μεταναστευτικού συνεχίζεται αδιαλείπτως για αυτό και επιμένουν να στηθεί εκ νέου ο καταυλισμός στη Λέσβο. 

Για να τροφοδοτούνται οι ΜΚΟ με χρήμα και να διατηρείτε μια εφιαλτική κατάσταση στα νησιά μας που εξυπηρετεί την Άγκυρα. ΜΚΟ που αποδεδειγμένα διαδραματίζουν αντεθνικό ρόλο , υποκινώντας τις συνεχείς εξεγέρσεις στις δομές.

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη Archives - Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δείτε την ανάθεση στο παραμάγαζο του "Τζόρτζ Σόρος" (που επικεφαλής είναι ως γνωστόν η εξαδέλφη του πρωθυπουργού Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρ.βουλευτής του 'Ποταμιού' του Σταύρακα Θεοδωράκη....) την 7 Σεπτεμβρίου 2020, μια ημέρα πριν τον εμπρησμό.
  
Αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται πίσω από την συμμορία που κατευθύνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μεταναστευτικό ως μέσο πλουτισμού, πίεσης και ελέγχου κυβερνήσεων, αλλά και πληθυσμιακής αλλοιώσεως της Δύσεως. 

Ο ψευδο-Τζόρτζ Σόρος γνωστός από τη δράση του ως βασικού χρηματοδότη της προπαγάνδας των Σκοπίων, είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της τουρκικής πολιτικής στα Βαλκάνια.


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/09/890-show.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Τελικά η Λυμπεράκη αποδείχτηκε μεγάλο που...άκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδείχτηκε...??? Δηλαδή ένα πράγμα... εξελίχθηκε στην πορεία...?? Το ότι προέρχεται από το μηστοταγόσογο και ότι υπήρξε πρωτοπαλίκαρο του βοθροποτάμιου....???

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!