Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Καί ....γουρουνόμορφος ΚΑΙ καραγκιόζης !

Image

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Πήτερ Αλτμάϊερ να κάνει του γύρο του διαδίκτυο. 

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μέσα στο Γερμανικό κοινοβούλιο φορώντας την μάσκα ΜΟΝΟ στην...μύτη (!) και τα σχόλια πήραν φωτιά. 

Φαίνεται πως η πλάκα που προσπάθησε να κάνει δεν του βγήκε σε καλό, καθώς πολλοί τον έκριναν για την στάση του λέγοντας ότι εν έτει 2020 είναι απαράδεκτο άνθρωποι που εκπροσωπούν το λαό να πράττουν τέτοιες πράξεις.

Η μάσκα του Υπ.Οικονομικών της Γερμανίας και η κίνηση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων...

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/09/blog-post_451.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. φίλοι μου, πολύ σωστά φοράει τη μάσκα του. κάνετε λάθος. με τέτοια καραγκιοζιλίκια και ψέμματα, φέρεται κανείς ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η γουρουνοκεφαλή ήθελε να κρύψει την ασχήμια μεταξύ στόματος και μύτης,γι αυτό και τη φόρεσε έτσι τη μάσκα.Χαρακτηριστικό δείγμα γκεσταπίτη που κάνει ότι θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!