Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΙΝΗ 9 μηνών (!) μέ 3ετή αναστολή στόν Ιερέα (στό Ρέθυμνο), που ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ τά λόγια του γιά τήν υποχρεωτική χρήση ΦΙΜΩΤΡΟΥ !

 www.doxologiainfonews.com

ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ,
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ; ; ; 
ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ; ; ;
ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ; ; ; 

In other languages: BG

Ένοχο για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κρίθηκε ο ιερέας που κατηγορείται για κήρυγμα κατά της μάσκας σε σχολείο του Ρεθύμνου. 
Στον ιερέα επιβλήθηκε ποινή 9 μηνών με 3ετή ανατολή, ενώ ήδη κατέθεσε έφεση.
Ο ιερέας εμφανίστηκε αμετανόητος στην απολογία του και απευθυνόμενος προς την έδρα, απείλησε να προβεί την Δευτέρα σε μηνύσεις χαρακτηρίζοντας τους δικαστικούς λειτουργούς  δ ο σ ί λ ο γ ο υ ς.
Όπως είπε ο ιερέας, που κατηγορείται για κήρυγμα κατά της μάσκας σε σχολείο «δεν απολογούμαι, δεν έχω τύψεις και ενοχές αλλά έκανα το καθήκον μου. 

Δε μου δώσατε το δικαίωμα να δικαστώ με δικηγόρο και βασικό μάρτυρα. 

Μου είπε ο δικηγόρος μου να μην απολογηθώ! Κύριε πρόεδρε σας συμπαθώ, γιατί φαίνεστε καλός άνθρωπος από το πρόσωπο. 

Αυτό όμως που κάνετε είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. 

Θα προβούμε σε μηνύσεις, ζητώ αναβολή της δίκης…»

Εισαγγελέας: Το δικαστήριο δεν φοβάται.

Η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της, απαντώντας στην απειλή για μηνύσεις τόνισε, ότι το δικαστήριο δεν φοβάται και ότι οι δικαστές ασκούν τα καθήκοντά τους με βάση το νόμο.

Νωρίτερα με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία στο Ρέθυμνο. 
Ο κατηγορούμενος μπήκε το πρωΐ της Παρασκευής στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Έδρας να του ζητήσει να φορέσει.
Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.
Ο ιερέας αρνήθηκε υποστηρίζοντας, ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να του ξεκαθαρίσει ότι θα κατηγορηθεί για απείθεια και θα του επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.

Στο πλευρό του ιερέα στό δικαστήριο εμφανίστηκαν μοναχοί και υποστηρικτές του, ενώ μάρτυρες κατηγορίας ήταν νηπιαγωγοί του σχολείου Καλλιθέας και γονείς... 
Ο ιερέας ζήτησε αναβολή αίτημα που ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

„Δεν μίλησα ποτέ για συνωμοσία“.
Μεταξύ των μαρτύρων που κατέθεσαν ήταν η προϊσταμένη και η δασκάλα του νηπιαγωγείου, η οποία περιέγραψε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν και ανέφερε ότι ο ιερέας υποστήριξε ότι η χρήση της μάσκας είναι αντισυνταγματική. 

Κατέθεσε ακόμα γονέας που υποστήριξε, ότι άκουσε τον ιερέα να λέει η νόσος 'covid – 19' είναι παγκόσμια συνωμοσία, ότι χρηματίζονται δημοσιογράφοι και πολιτικοί και τον άκουσε να κάνει αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ιερέας από την πλευρά του υποστήριξε ότι ουδέποτε είπε ότι δεν πιστεύει στoν covid -19, αλλά ότι είναι μια ίωση.
Στην συνέχεια κατέθεσε ο γέροντας Σάββας Λαυριώτης που τόνισε, ότι ο ιερέας θα έπρεπε να έχει δικηγόρο
Ζήτησε να τον αποκαλούν γέροντα με τον πρόεδρο να του απαντά ότι θα τον αποκαλεί «κύριε μάρτυρα»!...

Ο Αγιορείτης υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός του ιερέα είναι βάσιμος, ότι η χρήση είναι αντισυνταγματική και ότι ως ελεύθερος πολίτης έκανε το σωστό. 
Υποστήριξε μάλιστα ότι ακολούθησε το κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης για τη μη χρήση μάσκας.

Τόνισε ότι ο ιερέας είναι αγωνιστής, ότι λέει την αλήθεια, αγαπά το Χριστό και το ποίμνιο και ότι τα υπόλοιπα αποτελούν συκοφαντία. 
Υποστήριξε ακόμη ότι για την Εκκλησία υπάρχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά ότι προσεύχονται γι’ αυτούς.

Το κύρυγμα που οδήγησε στη σύλληψη. 

Yπενθυμίζεται ότι ο ιερέας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε ξεκινήσει την προανάκριση μετά και τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο από τον Αγιασμό στο νηπιαγωγείο.


https://scripta---manent.blogspot.com/2020/09/blog-post_25.html

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

5 σχόλια:

  1. Ποιός περίμενε τέτοια πράγματα πριν λίγους μήνες. Είναι σαν να έχουν δαιμονιστεί οι περισσότεροι. Είναι δάσκαλοι αυτοί, ή χειρότερα ακόμη είναι γονείς αυτοί; Κάρφωσαν τον παπά που ήρθε να ευλογήσει τα παιδιά τους; Τί λόγο θα δώσουν στον Θεό; Θα μας σέρνουν όλους στα δικαστήρια σε λίγο. Δυστυχώς όχι μόνο θα κρατήσει πολύ αυτό αλλά τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
    Κάτι τελευταίο, ειπώθηκε από κάποιο ερπετό ότι το δικαστήριο δεν φοβάται. Για να σας δούμε αν δεν φοβάστε και τρέμετε όταν ξεσπάσει η οργή του Θεού σε εσάς και τα παιδάκια σας. Πολλά τα άνομα δικαστήρια, γεμάτη η ειδησεογραφία με τα εγκλήματα της πόρνης της δικαιοσύνης. Σέρνετε αθώους στα δικαστήρια και τους τιμωρείτε, ενώ αφήνετε το κάθε εγκληματικό λαθροσκουπίδι ατιμώρητο. Είστε πιο βρώμικοι κι από τους βόθρους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ! Η οργή του Θεού να σας χτυπήσει σαν το χταπόδι και να σας διαλύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μασονοι εισαγγελείς, εταίρες της Νέας Εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=VWIPc3Zj3W4 . ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΙΑΓΙΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΦΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΘΥΜΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἥρωας ὁ ἱερέας καὶ ὁμολογητής. Ἡ ἐπανάσταση τοῦ 1821 ξεκίνησε ἀπὸ ἕναν Μοναχό, τὸν ἅγιο Κοσμᾶ τὸν Αἰτωλό. ΟΥΔΕΠΟΤΕ νίκησαν οἱ διώκτες τῆς Ἐκκλησίας.
    Ὁ εὐφυὴς ἄνθρωπος δὲν γίνεται δημόσιος ὑπάλληλος καὶ ὁ δημόσιος ὑπάλληλος δὲν εἶναι εὐφυής. Τὶ περιμένετε ἀπὸ διδασκάλους/γαιοσκώληκες/ἔλμινθες τοὺ Δημοσίου τῶν ὁποὶων τὸ ἐνδιαφέρον συνοψίζεται στὸ πότε καὶ πόσο θὰ πληρωθοῦν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!