Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σ Ο Υ Ρ Ω Τ Η Ρ Ι ο Έβρος μας! Πάλι τά ίδια!

 



Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στον νομό Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σουφλίου. 
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών το κύμα των λαθρομεταναστών έχει γίνει… τσουνάμι και όλα αυτά μετά την  κ α τ ά ρ γ η σ η  του ειδικού στρατιωτικού κλιμακίου που ήταν υπεύθυνο για την φύλαξη των συνόρων. 

Οι διακινητές αλωνίζουν και η περιοχή είναι γεμάτη με διάσπαρτα αυτοκίνητα με πινακίδες από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και βουλγαρικές, τα οποία είτε χρησιμοποιούν οι διακινητές, αλλοδαποί στην πλειοψηφία τους, αλλά και Έλληνες, είτε τα παρατούν σκόπιμα εκεί και γνωρίζουν την τοποθεσία οι λαθρομετανάστες που τα παίρνουν και μετακινούνται στο εσωτερικό της χώρας μόνοι τους! 

Η κατακόρυφη αύξηση των λάθρο σημαίνει πως τα αστυνομικά σώματα για την φύλαξή της συνοριακής γραμμής δεν επαρκούν ούτε μπορούν να τους φράξουν το δρόμο.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ροές αυξάνονται διαρκώς και κανείς από τους υπεύθυνους δεν είναι σε θέση να τις εμποδίσει και να τις αποτρέψει.

Ταυτόχρονα τα κύματα των λαθρομεταναστών, κλέβουν ζωικό κεφάλαιο από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ πολλοί από αυτούς είναι υπεύθυνοι για δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν στον Έβρο το τελευταίο διάστημα.

Έβρος: Η κατάργηση του στρατιωτικού κλιμακίου σύλληψης λαθρομεταναστών, αύξησε τις ροές στα ορεινά Σουφλίου.


http://ixnos.blogspot.com/2020/09/blog-post_36.html


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!