Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τό σκοτεινό πρόσωπο τού καθεδρικού ναού Παναγία τών Παρισίων!!!


Η 'Notre Dame' του Παρισιού είναι ο πιο σημαντικός καθεδρικός ναός για την παγκόσμια σκοτεινή 'ελίτ' και όπου έγιναν τα σημαντικότερα γεγονότα-τελετές των πιό σπουδαίων Γάλλων που γράφτηκαν στην παγκόσμια ιστορία. 



Το Παρίσι είναι χτισμένο πάνω από τις ατελείωτες σήραγγες κατακόμβες γεμάτες με εκατομμύρια ανθρώπινα οστά και μόνο 800 μέτρα είναι προσβάσιμα στο κοινό που αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού μήκους.




Η κεντρική είσοδο στα απαγορευμένα είναι εντός του ναού όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι αρχιερείς των σατανιστών και που σε κάθε ηλιοστάσιο μαζεύετε η σατανική αφρόκρεμα για τα τελετουργικά των θυσιών των παρθένων των κατακόμβων (ανθρώπινες θυσίες στον Άρχοντα).




Ο ναός είναι γεμάτος, εντός και εκτός, απο δαιμονικά αγάλματα και ερπετά, που δεν έχουν καμμία (ΑΠΟΛΥΤΩΣ!) σχέση με τον Θεό της αγάπης αλλά με τον Διάβολο. 



Τα ασπρόμαυρα πατώματα (μασονικά), τα αγάλματα και τους πίνακες που ...κατασπαράζουν παιδιά (!!!) μας δείχνουν τήν αληθινή δαιμονική ταυτότητα του ναού. 




Κατά "τύχη" στις 15-04-2019 όταν ξέσπασε η πυρκαγιά του ναού, ο (...) Michael L.Robinson (Michelle Obama) βρισκόταν στο Παρίσι και ακριβώς τήν στιγμή της πυρκαγιάς έπινε κρασί με την παρέα, απέναντι από τον ναό και στο ποτήρι της αντανακλούν οι φλόγες της πυρκαγιάς, ενώ φορούσε ένα κολλιέ που έγραφε "Burning" που σημαίνει"Καύση ή κάψε".







Μετά τήν πυρκαγιά ακολούθησε μια παγκόσμια κινητοποίηση με χορό εκατομμυρίων δολλαρίων σε δωρεές για τον ναό, όπου η οντότητα αυτή είχε μεγάλη επιρροή και πρωταγωνιστικό ρόλο. 




Δυστυχώς τα οστά των κατακόμβων ανήκουν στα θύματα των ανθρώπων που έχουν θυσιαστεί για τήν δόξα-αφοσίωση στον σατανά κατά των τελευταίων 8 αιώνων από την σατανική 'ελίτ' (ερπετά).




Για τους σατανιστές η Παρθένος Μαρία (η Παναγία) σημαίνει ο παρθενικός υμένας και για το λόγο αυτό θυσιάζουν παρθένες στα τελετουργικά του ηλιοστασίου και του ένατου κύκλου...

Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους!






\
http://filosofia-erevna.blogspot.com/2020/09/blog-post_21.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Ο σατανάς έχει πείσει τους αφελέστατους που "κυβερνούν" πολλές χώρες, ότι αυτός (ο σατανάς) δήθεν "κυβερνά" ολόκληρο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτό, οι αφελέστατοι "κυβερνήτες" αυτών των χωρών, ακολουθούν τον σατανά (πιστεύοντας ότι έτσι ακολουθούν την πνευματική "υπερδύναμη").
    Στην πραγματικότητα ο σατανάς, το ΜΟΝΟ που επιθυμεί, είναι να πάρει μαζί του στην αιώνια κόλαση όσους τον ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τελευταία φωτογραφία, εμφανίζεται ένα πλήθος από γυναίκες που είναι όλες μαζί δεμένες (στη μέση τους) με μια κοινή αλυσίδα, και στο τέλος τις σπρώχνει ένας δαίμονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοηθα και το καναλι στο youtube της Julie Plimiridou για ολα αυτα που συνδεουν τους καθολικους με τους μασωνους,τον αντιχριστο και τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Παπική αιρετική ψευτοεκκλησία, δεν θα παραμείνει πολλά χρόνια ακόμα πάνω στη γη.
    Η διεθνής λαίλαπα που θα εξαφανίσει ό,τι σάπιο υπάρχει στη γη, θα εξαφανίσει και την Παπική ψευτοεκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!