Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η μεγάλη α φ ύ π ν ι σ η Q....


25 Best John F Kennedy Quotes
MIΛΟΥΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ!
Ν Τ Ο Μ Π Ρ Α !
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΜΕΣ!
ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!....

10+ Best Kennedy quotes images | kennedy quotes, quotes, kennedy

8 σχόλια:

  1. Έχετε μεγάλη πλάκα που τα πιστεύετε αυτά τα φαιδρά. Κρίμα στο site σας. Δεν ξανά μπαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ακόμη κάτι που είχε πει ο αείμνηστος J.F. Kennedy και που εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να το ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

    "Forgive your enemies but never forget their names" (Συγχώρα τους εχθρούς σου αλλά μην ξεχάσεις ποτέ το όνομά τους).

    Άντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΗΝ! Είθε να έρθει αυτό το ξεκαθάρισμα! Όσοι αμφιβάλλουν, ας συνεχίζουν να πιστεύουν τα σκουπίδια που βλέπουν στους τηλεοπτικούς βόθρους και να υποτάσσονται σε αυτούς που ψήφισαν και που θα τους οδηγήσουν στον βέβαιο χαμό τους. Ίσως και να το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα ο Τραμπ είναι καλύτερος από αυτούς του βαθέως κράτους (Κλίντον, Ομπάμα, Μπους κλπ), εφόσον πρεσβεύει Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, ενώ το βαθύ κράτος πρεσβεύει ανοικτά σύνορα, εκτρώσεις, φίμωση της άλλης άποψης με τη βία κλπ.
    Όμως δεν παύει να είναι ύποπτος ο ρόλος του, ειδικά όταν λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις όπως αυτή για μεταφορά της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Γεγονός είναι ότι ο Τραμπ δεν έχει κάνει πόλεμο μέχρι στιγμής και φαίνεται να είναι πατριώτης. Θα δείξει... Αν επί προεδρίας του επιτεθούν στο Ιράν, όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται άκυρα και άστοχα, καθώς θα είναι μία από τις αιτίες του Γ' Π.Π., άρα και αυτός πιόνι της Ν.Τ.Π.
    Δηλαδή η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Tramp συγκεντρώνει πληθώρα θετικών στοιχείων , α λ λ α είναι φιλοτουρκος : η πρόταση του να τα βρούμε μ ό ν ο ι μ α ς με τη κ α τ α ρ α της Aσιας , ο π ω ς την αποκαλεί ο George Horton , γενικός πρόξενος των HΠA στη Σμύρνn εν ετει 1922 , α π ο δ ε ι κ ν υ ε ι ότι γι' αυτόν μια χώρα α π ρ ο κ α λ υ π τ α ε π ι θ ε τ ι κ η βρίσκεται στην ι δ ι α μοίρα με μια χώρα N o μ ι μ ω ς A μ υ ν ο μ ε ν η !!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!