Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Εισαγγελική έρευνα για «μαύρη τρύπα» 2.000.000 ΕΥΡΩ, σε ελληνικές μασονικές στοές...

 ΄Ανοιξε η εισαγγελική έρευνα γιά τήν αναζήτηση τυχόν ποινικών


ευθυνών σε μέλη των διοικήσεων από το 2000 έως και σήμερα που είχαν τα ηνία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος, αλλά και όλων των τεκτονικών μορφωμάτων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των μασονικών ιδρυμάτων θα ελεγχθούν από τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και της απάτης.

Αφορμή, για την επέκταση της ποινικής έρευνας, αποτέλεσε το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ και της ηθικής αυτουργίας κατ’ εξακολούθηση στο αδίκημα της υπεξαίρεσης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

https://www.philenews.com/eidiseis/ellada/article/1051971/eisangeliki-erevna-ga-mavri-trypa-2-ekat-se-ellinikes-masonikes-stoes

&

http://greeknation.blogspot.com/2020/11/2.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. παντως, Παμπλο, αμα δεν σε ενδιαφερει η βαθμολογια, βγες τελευταιος, να γουσταρουμε gate 4 www.jp/act.nypd vs Paschalis Kamora nytimes.com  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτωχαδακια οι Μασωνοι.... Έτσι για να βλέπουμε ποιοι μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΥΝΑ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ερώτηση, αλλά μάλλον θέλει καλή και μεγάλη έρευνα

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!