Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ω Π Α ! 2020 / ΗΠΑ - Ε K T A K T O ! Σ Τ Α Μ Α Τ Α η καταμέτρηση ψήφων στήν Πενσυλβάνια ! – Λάβρος ο Τράμπ!

 


Twee


«Φουντώνει» η μάχη - 29.000 αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια. Σ τ α μ α τ ά ε ι   η καταμέτρηση ψήφων στην Πενσυλβάνια μέχρι σήμερα Παρασκευή, ύστερα από δικαστική απόφαση.  
Αυτό ανακοίνωσε η κομητεία της Αλέγκενι στην Πενσυλβάνια. 


Σύμφωνα με τήν βουλευτή της κομητείας, Μπέθανι Χάλλαμ, η Αλέγκενι δεν θα μετρά πια ψηφοδέλτια μέχρι αύριο, λόγω δικαστικής απόφασης για περίπου 29.000 αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια!   
Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και το επιτελείο του είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη, α π α ι τ ώ ν τ α ς  να ανασταλεί η καταμέτρηση ψηφοδελτίων, αμφισβητώντας ανοιχτά το εκλογικό αποτέλεσμα στις κρίσιμες πολιτείες.  
Ο Τραμπ έγραψε σήμερα στο (εχθρικότατο απένταντί του) 'Twitter': «Σταματήστε την καταμέτρηση!».   
Επανήλθε μετά την δικαστική απόφαση, γράφοντας «Μεγάλη νομική νίκη στην Πενσυλβάνια».   
Οι Δημοκρατικοί αναμένεται να ζητήσουν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνιας να πάρει πίσω την πρωτόδικη απόφαση που οδήγησε σε προσωρινό παύση της καταμέτρησης των ψήφων.  
Στην Πενσυλβάνια, η καταμέτρηση έχει ακόμα… δρόμο, καθώς, με καταμετρημένο το 89%, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος συγκεντρώνει ποσοστό 50,72%, με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του να βρίσκεται στο 48,13%.  
Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως «όλες οι πολιτείες που διεκδικεί ο Μπάιντεν θα αντιμετωπίσουν αμφισβήτηση σε νομικό επίπεδο εκ μέρους μας για εκλογική απάτη».  
Μάλιστα, σημείωσε πως υπάρχουν «πάρα πολλές αποδείξεις», «Θα κερδίσουμε. Πρώτα η Αμερική!»
https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/11/ktakto.html?zx=4b28ab6a1cc064a0
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!