Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ - Ο παίκτης του 'NFL' Cole Beasley, Ο ρ κ ί ζ ε τ α ι ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ το εμβόλιο γιά τήν 'Covid-19' καί νά μήν Ακολουθήσει τους Δρακόντειους Κανόνες του πρωταθλήματος, ακόμη καί ΑΝ Χρειαστεί νά αποσυρθεί από τήν ενεργό δράση.

 

Ο δέκτης των Buffalo Bills Cole Beasley (11) εναντίον των Arizona Cardinals στο State Farm Stadium, 15 Νοεμβρίου 2020 © Reuters / USA TODAY / Mark J. Rebilas

19 Ιουνίου 2021 Δείτε το άρθρο HumansAre Free εδώ: https://tinyl.io/4JPA

Ο wide receiver  των Buffalo Bills, Cole Beasley, δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί κατά του Covid-19 ούτε θα συμμορφωθεί με τους νέους περιορισμούς του NFL για τους ανεμβολίαστους παίκτες και ότι θα προτιμούσε να αναγκαστεί να αποσυρθεί παρά να προδώσει τα πιστεύω του.



"Θα παίξω δωρεάν φέτος για να ζήσω τη ζωή μου όπως την έζησα από την πρώτη μέρα", δήλωσε ο Beasley την Παρασκευή στο Twitter.

"Αν αναγκαστώ να αποσυρθώ, ας είναι έτσι.

Απόλαυσα τις στιγμές που πέρασα.

Θα ζήσω ελεύθερα με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και την ευρύτερη οικογένειά μου για πάντα".

Δείτε το tweet  εδώ

Το μήνυμα, το οποίο ο Beasley αποκάλεσε "ανακοίνωση κοινωνικής προσφοράς", ήρθε μετά την αποστολή ενός υπομνήματος από την National Football League (Ομοσπονδία Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με το οποίο ανακοινώθηκε ότι οι παίκτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε καθημερινές εξετάσεις για τη Covid-19, να φορούν μάσκες και να αποφεύγουν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο της ομάδας ή να αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε εκτός της ομάδας όταν ταξιδεύουν.

Θα τους απαγορευτεί επίσης να τρώνε με τους συμπαίκτες τους, να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να συμμετέχουν σε δραστηριότητες χορηγίας.




Στους παραβάτες για πρώτη φορά θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 δολλαρίων, με τις ποινές να κλιμακώνονται για επαναλαμβανόμενες παραβάσεις.

Δείτε το tweet εδώ:

Οι εμβολιασμένοι παίκτες, από την άλλη πλευρά, θα εξετάζονται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, δεν θα απαιτείται να φορούν μάσκες και θα επιτρέπεται να επισκέπτονται φίλους και μέλη της οικογένειας. Θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε διαφημίσεις και άλλες δραστηριότητες χορηγίας, να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μετακινούνται ελεύθερα κατά τη διάρκεια ταξιδιών της ομάδας.


Ο Beasley τα έβαλε με την Ένωση Παικτών του NFL την Πέμπτη, επειδή συμφώνησε με τους νέους κανόνες του Covid-19. Αποκάλεσε το σωματείο "αστείο", λέγοντας ότι δεν εκπροσωπεί πραγματικά τους παίκτες. Την Παρασκευή, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμορφωθεί με το νέο πλαίσιο δύο επιπέδων της λίγκας.

"Θα είμαι έξω και θα κάνω αυτό που κάνω", δήλωσε ο γεννημένος στο Τέξας. "Θα είμαι έξω στο κοινό. Αν με φοβάσαι, τότε μείνε μακριά μου ή κάνε εμβόλιο... Μπορεί να πεθάνω από το Covid, αλλά προτιμώ να πεθάνω ζώντας". Πρόσθεσε ότι κανείς δεν θα τον αποτρέψει από το να βρεθεί με τα μέλη της οικογένειάς του, "ανεξάρτητα από το πρωτόκολλο".

Δεν παίζω πια για τα λεφτά. Η οικογένειά μου έχει τακτοποιηθεί. Βάλτε μου πρόστιμο αν θέλετε. Ο τρόπος ζωής μου και οι αξίες μου είναι πιο σημαντικές για μένα από τα χρήματα.

Το διακύβευμα για τον Beasley είναι ό,τι απομένει από το τετραετές συμβόλαιο των 29 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε με τους Bills πριν από τη σεζόν του 2019.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του συμβολαίου από το Spotrac.com, προβλέπεται να εισπράξει έως και 5,84 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν και 6,1 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Ο Beasley έχει πολύ περισσότερα να χάσει από ό,τι όταν μπήκε στο πρωτάθλημα ως αδιαπραγμάτευτος free agent με τους Dallas Cowboys το 2012, κερδίζοντας 480.500 δολάρια το χρόνο. Με ύψος μόλις 1,80 μ. και βάρος 79 κιλά, θεωρήθηκε απίθανο να ευδοκιμήσει σε ένα πρωτάθλημα που κυριαρχείται από μεγαλύτερους, ταχύτερους και δυνατότερους παίκτες.


Όμως ο Beasley έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 γιάρδες υποδοχής και 33 touchdowns σε εννέα σεζόν, ενώ είχε την καλύτερη επίδοσή του το 2020, συγκεντρώνοντας συνολικά 967 γιάρδες και τέσσερα σκορ. Επαινεμένος από τον quarterback των Bills, Josh Allen, επειδή είναι "σκληρός σαν καρφί", έπαιξε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες της περασμένης σεζόν με σπασμένη περόνη.

"Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και απολαμβάνω να παίζω μπάλα γιατί όλα τα εξωτερικά BS φεύγουν από το παράθυρο σε αυτές τις στιγμές", ανέφερε ο Beasley στην ανάρτηση της Παρασκευής στο Twitter. "Θέλω απλώς να κερδίσω το Super Bowl και να απολαύσω αυτές τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν στην πορεία".

Ο Beasley πρόσθεσε ότι πολλοί άλλοι παίκτες του NFL μοιράζονται τις απόψεις του σχετικά με ην επιλογή του για το εμβόλιο, αλλά "δεν είναι στο κατάλληλο σημείο της καρριέρας τους για να είναι τόσο ειλικρινείς...

Σας αισθάνομαι και ελπίζω να κάνω το χρέος μου για να σας εκπροσωπήσω καλά".

Δικτυογραφία:

NFL player Cole Beasley vows not to take Covid-19 jab or follow league’s draconian rules, even if he has to RETIRE — RT Sport News

https://www.rt.com/sport/527016-beasley-vaccine-nfl-retirement/

https://scripta---manent.blogspot.com/2021/06/nfl-cole-beasley-covid-19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!