Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Απόψε στίς 10.00' μ.μ. ξανά ΜΑΖΙ ! Η εκπομπή του 'mr.V' μέ ΟΛΑ τά θέματα της ΑΦΑΝΟΥΣ επικαιρότητος!


Σέ χαλεπούς καιρούς έχει ιδιαιτέρα αξία η σωστή, η ουσιαστική καί σέ βάθος ενημέρωση. 
Τό σύστημα διαρκώς "περιχαρακώνεται" καί δέν επιτρέπει γιά κανέναν λόγο τίς διαφορετικές φωνές, που συχνά φιμώνονται καί εξαφανίζονται από τούς δέκτες μας καί όχι μόνο....




Η φιλότιμη προσπάθεια λοιπόν της 'ΟδύσσειαςΤV' νά ενημερώσει τούς τηλεθεατές της γιά όσα καθημερινώς λογοκρίνονται, συνεχίζεται καί θά συνεχισθεί αποφασιστικά.

Γνωστοποιείστε καί σέ άλλους αυτές τίς διαφωτιστικές εκπομπές του καναλιού μας, όπως η αποψινή ημέρα Σάββατο στίς 10.00'μ.μ., επειδή η Γνώση είναι Δύναμη!

'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

3 σχόλια:

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

    Εύγε για την αδιάλλειπτα κοπιώδη προσπάθεια αφυπνίσεως του κοιμώμενου γίγαντα …

    Δύο εκπομπές – ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ - την εβδομάδα, 148΄ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ...ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! Δώστε στα πρόβατα Euro, στοίχημα, survivor και Ολυμπιακούς αγώνες πνιγμένους στα αναβολικά, στην τεστοστερόνη και στα αλογίσια σαγόνια και πρόσωπα. Εμένα δίνετε μου εκπομπές ουσίας και αφυπνίσεως και θα παραμείνουμε μια μονιασμένη και συνειδητοποιημένη οικογένεια / κοινωνία !!

    Μέσω του παρόντος βήματος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ τους παρουσιαστές και όλους τους συντελεστές για :

    1) την διάρκεια των εκπομπών και δη της 92α του Mr V. Σε πείσμα των ολίγων που τους έπεφταν βαριές – ελέω διάρκειας – οι εκπομπές, προτείνεται ιαματικό νερό από το Λουτροχώρι Πέλλης. Για τις πιο …. δύσπεπτες παρενέργειες, διαχρονική αξία και μόνιμη προτροπή...ξύδι Mr V !

    2) για το παλμό και την μαχητικότητα. Μου θύμισε λίγο παλαιότερες εκπομπές όπου …. καταλάβαινες τι εστί … βερίκοκο για τους ...μυημένους κατοικούντες την Μπανανία !

    Σε κάθε εκπομπή του “Mr V”, έχω την …. άσχημη συνήθεια να... ψηλώνω την ένταση μήπως και ...ξεγκαβωθεί ή έστω προβληματιστεί κάποιο από τα μοσχάρια που έχω στην πολυκατοικία που ενοικιάζω ή καλοκαιριάτικα, με ανοιχτά τα παράθυρα, κάποιους από τους γείτονες. Σήμερα του έδωσα και κατάλαβε !!

    Ευελπιστώ οι θεάσεις των εκπομπών και οι προβολές των ιστοσελίδων να ανέβουν από την πολύπαθη περιοχή που σας γράφω και να αυξηθούν οι εγγραφές των Εθνικών Φυλάκων μήπως και κατεβάσουμε ομάδα μπάσκετ ή έστω ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή το προσεχές διάστημα !!

    Συνεχίστε ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΡΑΠΙΣΤΕ τους για να μην γράψω κάτι άλλο και προσβάλλω την αισθητική και την άριστη φιλοξενία σας !!


    Γεώργιος ο Μακεδών


    ΥΓ Ζητώ άφεση αμαρτιών για την μη συμμετοχή μου στο chat. Μπορεί να απουσιάζω το τελευταίο διάστημα από το chat (άλλοι λόγοι), αλλά η καρδιά, το μυαλό και η προσοχή είναι πάντοτε στραμμένη επάνω σας. Περιττό να γράψω πως σας παρακολουθώ…

    ΥΓ2 Σχετικά με την ένταση του ήχου κατά την παρακολούθηση των εκπομπών. Το τελευταίο διάστημα (από τότε που ανέβηκε η θερμοκρασία) παρατηρώ πως έχουν κοπεί τσιφτετέλια, οτινανιές (!) και σαχλότητες, γελάκια στα μπαλκόνια και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε όλοι μας. Σήμερα λοιπόν, δεν ακούστηκε ΚΙΧ, ούτε περιφερόμενη γάτα και νιαούρισμα – προσκλητήριο για φαγητό !!

    ΥΓ3 Κάντε το ανωτέρω πείραμα και εσείς. Παρατηρήστε και μοιραστείτε σκέψεις και συμπεράσματα μαζί μας. Είναι ένας τρόπος προβολής και προώθησης των Εθνικών Φυλάκων και αυτός.

    ΥΓ4. Έχω κλείσει το χαζοκούτι από το 2011. Την τηλεόραση δεν την έχω πετάξει. Ο λόγος ; Απλός. Διαθέτω ένα notebook 14ετίας, τρισάθλιο και αργό αλλά μπορώ ακόμη να το συνδέω με το χαζοκούτι και να διαβάζω και να βλέπω σε μεγαλύτερη οθόνη δίχως να στραβώνομαι μήτε να φορώ γυαλιά (ελέω ηλικίας…). Είναι μια εναλλακτική χρήση του χαζοκουτιού για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα (παλαιός υπολογιστής, κινητό, πρεσβυωπία).

    ΥΓ5 Οχι άλλο κάρβουνο και θερμοκρασίες Ανταρκτικής…. Γερά ψυχάρες μου, ο δρόμος μακρύς, ο Γολγοθάς ενόψει, η Σταύρωση μοιραία, η Ανάσταση και η Αναλαμπή βεβαία...

    ΥΓ6 Και μια παράκληση προς τους αδερφούς / τις αδερφές μου. Μιας και αδυνατώ να κάνω σύνδεση στον λογαριασμό μου στο Youtube, έχετε την καλοσύνη να μεταφέρετε την … ευχή μου στο “παλουκάρι” / κακογ@μ@μ@νο / παραμελημένο / λειψό και “Ανταρκτικό” που είχε το ΘΡΑΣΟΣ να δώσει ψήφο αρνητική στην σημερινή εκπομπή, και να του ευχηθείτε να πάει να γ@@@@@@ ?!?!?

    ΥΓ7 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Η ΜΟΝΗ παραχώρηση που επιτρέπω να γίνει, αντί εμού, είναι να του ευχηθεί ο εν Χριστώ αδερφός μου Ιωάννης Καποδίστριας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινώς θερμότατες ευχαριστίες γιά τήν ουσιαστική σας συμμετοχή & επικοινωνία!
      Οι δύο συντελεστές των εκπομπών αυτών, παρά τίς ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ Τ Ρ Ι Κ Λ Ο Π Ο Δ Ι Ε Σ καί υπονομεύσεις σέ διάφορα επίπεδα(...) συνεχίζουν πεισματικώς καί χωρίς ταλαντεύσεις καί συμβιβασμούς τήν σταθερή πορεία ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ εκτός συστήματος!
      Ο Θεός μαζί σας αγαπητέ Γεώργιε Μακεδόνα!

      Διαγραφή
  2. συγχαρητήρια και για αυτήν την εκπομπή και ευχαριστίες που δεν εγκαταλείπετε τον Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!