Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Είναι δυνατόν; 16 γυναίκες είχε ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ α ν ε ν ό χ λ η τ ο ς (!) ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ στήν Ιεράπετρα που πήγε νά ΣΚΟΤΩΣΕΙ !



Η περίπτωση του άλλου Πακιστανού στην Ιεράπετρα, προκαλεί ολόκληρη την κοινωνία. 

Ο Πακιστανός καταδικάστηκε ΜΟΝΟ  σε ...επτά χρόνια κάθειρξη!!!!!

(Δηλαδή ΠΟΙΝΗ 'ΧΑΔΙ'....) 

Το τελευταίο θύμα του, μία κοπέλλα που πήγαινε να επισκεφτεί τη μητέρα της, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από τα χτυπήματα του Πακιστανού ο όποιος επιχειρούσε να την βιάσει. 



Εάν δεν βρισκόταν συμπτωματικά ένας ποδηλάτης σε μικρή απόσταση για να παρέμβει, η γυναίκα θα ήταν νεκρή.

Το πιο φρικιαστικό όλων όμως είναι ότι άλλες 16 κοπέλλες προήλθαν μετά την σύλληψη του και τον αναγνώρισαν ως τον παρολίγο βιαστή τους! 

Δηλαδή αυτό το κάθαρμα σε μία κλειστή κοινωνία είχε καταφέρει να κακοποιήσει 16 κοπέλες παρέμενε ανενόχλητος! 

Ούτε ένας δεν είχε ασχοληθεί να τον βρει; 

Ούτε ένας;

Πως επέτρεπαν να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των παιδιών τους, των αδελφών τους, των γυναικών τους ακόμα και των μανάδων τους; 

Τα γεγονότα της Ιεράπετρας είναι εξαιρετικά ανησυχητικά για ολόκληρη την Ελλάδα. 

Και απαιτούνται απαντήσεις.

7 σχόλια:

  1. και οι κοπέλες σε ισόβια φρίκη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδατε τίποτε "ευσυγκίνητες" καί ΥΠΕΡ-ευαίσθητες "γυναικείες" οργανώσεις νά διαμαρτυρηθούν;
      Νά ...χύσουν δάκρυα ΠΟΤΑΜΗΔΟΝ;
      Νά διαδηλώσουν υπέρ της προστασίας των Ελληνίδων από τούς ισλαμο-αγριανθρώπους;
      ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ...
      Όλο μά ΟΛΟ τό σκηνικό ...καρα-στημένο!

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ κύριε Καποδίστρια, δυστυχώς τα "δάκρυα ποταμηδόν" θα χύσουν τα θύματα και κανένας από εμάς, όσο ευαίσθητος και να είναι δεν θα μπορεί να μοιραστεί αυτόν τον πόνο.

      όσο για τις "γυναικείες" - και καλά κάνετε και βάζετε τη λέξη σε εισαγωγικά, γιατί μάλλον μισογύνικες είναι - οργανώσεις, όλοι έχουμε καταλάβει τον ρόλο τους. προσωπικά, δεν περίμενα και ποτέ να δω από ανώμαλες γυναίκες που μισούν την ίδια τους τη φύση και μισούν και τους άντρες, να αντιδρούν όταν θίγεται πραγματικά η γυναικεία φύση.

      αυτές έχουν διαστρεβλώσει το φυσιολογικό. αυτές είναι που ξερίζωσαν τη γυναίκα από το σπίτι και την οικογένεια, που την φλόμωσαν με ψέματα, που την έβαλαν απέναντι στον άντρα, λες και τα δύο φύλα έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

      δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι συλλογικότητες που δεν είναι τίποτε άλλο από ψέμα.

      σχολίασα απλά σαν άνθρωπος που φρίττει μπροστά σε αυτή την κτηνωδία και μπροστά σε αυτό που περιμένει αυτές τις κοπέλες.
      πώς θα συνεχίσουν;;;;; κάτι τέτοιο δεν σβήνει ποτέ από τη μνήμη.

      και δυστυχώς, ο βιασμός επαναλαμβάνεται από τις αρχές πολλές φορές, αλλά κυρίως από τη δικαιοσύνη και με την περίπτωση της Γεωργίας Μπίκα από τους τηλεοπτικούς βόθρους, και την κάθε βρωμερή και διεστραμμένη προσωπικότητα που κανιβαλίζει το θύμα.

      Διαγραφή
    3. σας ζητώ συγγνώμη αν το ύφος είναι έντονο. ελπίζω να μην έγινα αγενής. είναι, όμως, κάποια θέματα που η ψυχή και η καρδιά του ανθρώπου αντιδρά έντονα, γιατί βλέπει πόσο μικρός και αδύναμος είναι μέσα στην αδικία.

      Διαγραφή
    4. Eγκρίνουμε καί επαυξάνουμε!
      Τά γράψατε όπως αρμόζει, μεστά καί ουσιαστικά, καθόλου έντονα καί αμέτρητους Έλληνες σήμερα "πνίγει" αυτό τό δίκοιο, που όμως οι (ετερόφωτοι) "ηγέτες μας" δέν σκοπεύουν ποτέ καί γιά κανέναν λόγο νά δικαιώσουν!
      Τό ξερό μας τό κεφάλι....

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 1821. ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΛΕΧΡΙΤΗ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ! ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΘΩΟΙ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΚΤΗΝΟΣ, ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΑΛΙ, ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΥΡΤΟΥΛΑ. ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ? ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.............ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ΡΕ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ! 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά είπατε ΟΛΑ, τά σχόλια περιττεύουν.
      (Όσο γιά τήν καταταλαιπωρημένη Μυρτώ, νά θυμίσουμε ότι στήν πρώτη δίκη αυτού του ισλαμοαποβράσματος εκ Πακιστάν βεβαίως - βεβαίως που τήν χτύπαγε μέ πέτρα στό κεφάλι, που γινόταν στήν Σύρο καί που τό πανάθλιο κράτος τόν "βάπτιζε" ...ανήλικο καί τόν έστειλε στίς φυλακές Ανηλίκων Αυλώνος, τόν ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΟΥΣΑΝ μέ 'πλακάτ' καί ΚΡΑΥΓΕΣ έξω από τό δικαστήριο, οι "εκλεκτοί" νεολαίοι του τΣίρυζα!!!
      Άν τά ξεχάσατε παιδιά, ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ τά ξεχάσατε...)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!