Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ε Σ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ! – ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ......

 


Είναι απίστευτο! 

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ όσο νομίζαμε! 

Η παρακάτω λίστα διέρρευσε στην Αυστραλία, αλλά μας αφορά όλους!


Ο Craig Kelly, πρώην βουλευτής των «Εθνικών Φιλελευθέρων» (Liberals) στην Αυστραλία, ο οποίος παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Morrisson διαφωνώντας με τη λογική και την τακτική των τυραννικών μέτρων κατά της «πανδημίας» και αναμένεται να ηγηθεί των «αρνητών» της χώρας του, διέρρευσε τήν λίστα με τίς πραγματικές παρενέργειες των εμβολίων.

Ταυτόχρονα, έστειλε μηνύματα παντού σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που υπήρχαν μέσα στη βάση δεδομένων των Liberals μέσω του κόμματός του, Australia United Party, στα οποία αναφέρει ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να εμπιστεύεται τους «Ελεύθερους», τους «Εργατικούς» ή τους «Πράσινους», εννοώντας προφανώς ότι είναι όλοι τους στο «παιχνίδι» της ιατρικής τυραννίας. 

Σε δεύτερο μήνυμά του, στέλνει την κρυφή λίστα των παρενεργειών και των θανάτων που κρύβει η Αυστραλιανή Κυβέρνηση και που εμείς σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα παρακάτω.

Η ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ:

https://pas-mi-ellin-barbaros.blogspot.com/2021/09/blog-post.html

&

ΠΗΓΗ: kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!