Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Εθελούσια...α υ τ ο κ τ ο ν ί α.


Γαλλικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο θάνατος από το εμβόλιο είναι αυτοκτονία!.....

Στη Γαλλία, ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το τίμημα της ασφάλειας ζωής  ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ , ενός  ασφαλισμένου πελάτη της, διότι ήταν εμβολιασμένος.   

Η Ασφαλιστική  στηρίχτηκε  στην γνωμάτευση των ιατροδικαστών ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο του Παππού, και επομένως ήταν αυτοκτονία, που δεν την κάλυπτε το συμβόλαιο. 


Οι συγγενείς προσέφυγαν στο Κράτος Δικαίου, που δέχθηκε σε πρώτο βαθμό την άποψη της ασφαλιστικής εταιρείας. 


Η απόφαση αναφέρει ότι«ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός», και οτι  ήταν γνωστό στον θανόντα ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά , και επομένως ο εθελοντικός εμβολιασμός του ήταν εθελοντική ανάληψη ενός θανάσιμου κινδύνου ενόψει των πιθανών παρενεργειών.


Το δικαστήριο παραδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022 , ότι νομικά, εφόσον η εθελοντική συμμετοχή στην Τρίτη φάση του πειράματος για τα εμβόλια , των οποίων η αποδεδειγμένη ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, αποφέρει τον θάνατο, τότε η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την Ασφάλεια διότι ο θάνατος δεν είναι φυσικός και δεν είναι ατύχημα αλλά πρόκειται για αυτοκτονία που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση.


Ασφαλιστική εταιρεία: «Οι θάνατοι σε ανθρώπους 18-64


 ετών αυξήθηκαν κατά 40%»! - Δεν είναι από Covid-19


 photoΗ Κοινωνία “σιωπά” αλλα τα σπίτια των ξεκληρισμένων


 Οικογενειών και οι τοίχοι “φωνάζουν” 

THE WALL STREET JOURNAL> Κορυφαίοι επιστήμονες


 εξηγούν γιατί το opening ενός mega εμβολιαστικού


 κέντρου για τη μετάλλαξη Omicron που δεν την πιάνουν


 τα εμβόλια ισοδυναμεί με κάτι άλλοhttp://ixnos.blogspot.com/2022/01/blog-post_80.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!