Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Παντουρανιστής άρτια εκπαιδευμένος στρατολόγος...Ο Γκρίζος Λύκος, που συνελήφθη στό Καζακστάν ως ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΣ ΤΑΡΑΧΩΝ, είχε σχέσεις με το παντουρκιστικό κίνημα καί τήν ΤΟΥΡΚΙΚΗ κι αζέρικη ΜΑΦΙΑ ! ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ! Σκηνές από τήν ΕΝΟΠΛΗ επίδειξη του και ενώ κόβει τούρτα γενεθλίων, με παντουρανιστικά σύμβολα!!!


ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ,
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! 
Π   Α   Λ   Ι  !


Συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις που κάναμε χθες για το ρόλο του Arman Dzhumageldiev Γκρίζου Λύκου, που συνελήφθη στο Καζακστάν ως διοργανωτής των ταραχών. 

Παντουρανιστής άρτια εκπαιδευμένος στρατολόγος... 



Έχει σχέσεις με τους κύκλους της τουρκικής μαφίας και του παντουρκιστικού κινήματος αλλά και με το ”αφεντικό” της Αζέρικης μαφίας που έδρασε και στην Τουρκία τον Nader Salifov που δολοφονήθηκε το 2020 στην Αττάλεια.

Κατά τη σύλληψή του όπως και 5 πρωτοκλασσάτων μελών της οργάνωσης του, κατασχέθηκαν ημιαύτοματα 4 πιστόλια, πυρομαχικά, μαχαίρια κι ένα θωρακισμένο όχημα.

Eπέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, και θεωρείται από τις αρχές ότι ήταν επικεφαλής των 'πογκρόμ' και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.



Είχε την κωδική ονομασία Dikiy. 
Έχει δημοφιλείς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευθύνει φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και οικονομικές πυραμίδες.

Οι σχέσεις οργανωμένου εγκλήματος και τρομοκρατίας είναι γνωστές σε διεθνές επίπεδο...

Image
με τον επικεφαλή της Αζέρικης μαφίας
Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. 

Άρωμα Συρίας….στο Καζακστάν. 

Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

Image
αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι. Έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!