Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Άνοιξε στην Κύπρο, η πρώτη εταιρεία παραγωγής ....σ υ ν θ ε τ ι κ ο ύ ΚΡΕΑΤΟΣ! – Σύντομα καί στήν Ελλάδα… Διαθέτει ήδη 100 σημεία πωλήσεως σέ όλη τήν Κύπρο! 4 Β Ι Ν Τ Ε Ο

Στο 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' στα πλαίσια της επικράτησης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θεωρούν πως είναι εκ των ουκ άνευ πλέον να τρώμε έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου για να… σωθεί  ο πλανήτης από την… κλιματική αλλαγή και στα πλαίσια αυτά, άνοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου στο δεύτερο ελληνικό κράτος, δηλαδή στην Κύπρο...


Η πρώτη κυπριακή start-up παραγωγής φυτικού υποκατάστατου κρέατος κοτόπουλου είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερα από 100 σημεία πώλησης στην Κύπρο!

Να θυμίσουμε πως η προώθηση του συνθετικού κρέατος που θα έχει δημιουργηθεί από φυτά και θα κατασκευάζεται από… υπολογιστές είναι κάτι που θα δουν σύντομα οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και η αφορμή για όλα αυτά θα ήταν φυσικά οι αντι-ρωσικές κυρώσεις.

Η ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat φτιάχνει υποκατάστατο κρέατος και είναι αυτό το οποίοι θα χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστεί η επισιτιστική κρίση.

Το ακόμα καλύτερο όμως είναι ότι όπως αναφέρει το Reuters (το απόλυτο maistream MME) μέσω της Giraudi, το συνθετικό αυτό κρέας θα κυκλοφορήσει σε εστιατόρια και κρεοπωλεία στην Γαλλία, στην συνέχεια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Σουηδία και εν συνεχεία σε δεκάδες άλλες χώρες τον επόμενο χρόνο!

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και Προέδρου της WEF, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του στην G20 της Ινδονησίας, στην οποία ανήγγειλε μία επερχόμενη ολοκληρωτική πραγματικότητα, ως κάτι ιδανικό για την Ανθρωπότητα.

Οι Αμερικανοί μάλιστα αναρωτιούνται ποιος έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν είναι εκλεγμένος, να καλείται σε μία σύνοδο με τους ισχυρότερους παγκοσμίως ηγέτες του πλανήτη.

https://www.pronews.gr/ygeia/diatrofi/anoikse-stin-kypro-i-proti-etaireia-paragogis-synthetikou-kreatos-syntoma-kai-stin-ellada/

4 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ''ΤΡΟΦΗ''......... ΔΕΝ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟ`Ι`ΟΝΤΑ..........ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ
    Αν κοιτάξετε προσεκτικά τα συστατικά των επεξεργασμένων προϊόντων σας, θα εκπλαγείτε .

    https://twitter.com/hardstylz1/status/1621481852891500546?cxt=HHwWhMC4te_J1IAtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σέ ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως Αγγελικούλα μας γιά τήν φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλεις εδώ καί καιρό καί μας ενημερώνεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ γιά όλα αυτά τά αίσχη, νά ερωτήσουμε εντελώς ρητορικώς, ΠΟΣΟΙ γονείς καί καταναλωτές πιστεύεις - καί πιστεύουν καί οι αναγνώστες μας - ότι ΨΑΧΝΟΥΝ καί ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ τίς συσκευασίες ΟΛΩΝ αυτών των "καλών" προϊόντων, ειδικώς γιά παιδιά;
      Πόσω μάλλον όταν έχουν τυχόν πρεσβυωπία, ενώ συγχρόνως είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΕΝΑ σκοπίμως πιστεύουμε τά όποια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ συστατικά, ώστε απαιτείται νά κουβαλούν μαζί τους οι καταναλωτές μεγενθυτικό φακό, ώστε νά διακρίνουν τί στά ΚΟΜΜΑΤΙΑ περιέχεται μέσα σέ όλα αυτά τά ΟΛΕΘΡΙΑ συσκευασμένα!

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ,
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ.
      ΠΕΤΑΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.
      ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ????????
      ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ???????????????

      ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ..
      ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΚΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ.....ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ 1,80 Μπόι

      ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!