Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Μαρτυρία 'Σ Ο Κ' μητέρας : η 18χρονη κόρη μας ΠΕΘΑΝΕ ....ΞΑΦΝΙΚΑ, μετά τόν εμβολιασμό της με 'Pfizer', ενώ ήταν απολύτως ΥΓΙΗΣ ! Παρουσίασε α ν ε π ά ρ κ ε ι α οργάνων, π ρ ή ξ ι μ ο καρδιάς, γ λ υ κ ό ζ η στό αίμα 600! ”Σ κ ό τ ω σ α ν την κόρη μου!”


Μαρτυρία καταγγελία 'σοκ' μητέρας της Taylor Forrest Martin στις 18/01/2023: 

Η 18χρονη κόρη μας πέθανε ξαφνικά στις 9 Νοεμβρίου, από τον εμβολιασμό με 'Pfizer'. 


Πρησμένη καρδιά, γλυκόζη στο αίμα 610, ανεπάρκεια οργάνων… ήταν απολύτως υγιής πριν από τον εμβολιασμό και έκανε αιματολογική εξέταση για να το αποδείξει. 

Σκότωσαν την κόρη μας.” 

Και προσθέτει: 

”Ναι, το έχουμε αναφέρει στη Pfizer & VAERS. 

Η παρτίδα της ήταν fn2908. 

Έχει 7 άλλους θανάτους που έχουν αναφερθεί και 505 ανεπιθύμητες ενέργειες, και λέει ότι εξακολουθεί να δίνεται ενεργά.” Σε σχόλιο απολογείται: 

Την προειδοποιήσαμε να μην το κάνει, αλλά τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να πιέζουν ότι ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”. 

Ήταν 18 και δεν μπορούσαμε πλέον να πάρουμε αποφάσεις για την υγειονομική της περίθαλψη, δυστυχώς.”

Και μια τραγική λεπτομέρεια οι γονείς δεν ήξεραν, ότι η κόρη εμβολιάστηκε.” 

Η όμορφη 18χρονη κόρη μας πέθανε ξαφνικά στις 9 Νοεμβρίου. Δέχτηκε το εμβόλιο Pfizer για να παρακολουθήσει μια συναυλία, είπε στους φίλους της να μην μας το πουν. 

Δεν το μάθαμε, παρά μόνο αφού πέθανε.”

Οι παράπλευρες απώλειες του πειραματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού μέρος του σχεδίου/ άσκησης του παγκόσμιου ελέγχου πληθυσμού. 

Της εδραιώσεως του Παγκόσμιου Χαξλεϋκού Ολοκληρωτισμού.

dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Η βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης πληροφορήθηκε ότι η πριγκίπισσα υπήρξε θύμα της ένεσης C19 mRNA και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης συνιστούν να κηρυχθούν ως "άκυρα" τα συμβόλαια των m-volίων

    https://t.co/pdyasnDLzH" / Twitter(17) Kat A 🌸 στο Twitter:

    "Οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΡΧΕΣ της ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ, συμπεριλαμβανομένων ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ του ΒΑΣΙΛΙΑ, έχουν συζητήσει με τον καθηγητή Sucharit BHAKDI και είναι έτοιμες να φροντίσουν ώστε οι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ της PFIZER να κηρυχθούν ΑΚΥΡΕΣ!! Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ότι η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ έχει υπάρξει πιθανότατα ΘΥΜΑ του Μ-VOLIOY!! https://t.co/pdyasnDLzH" / Twitter

    https://twitter.com/SaiKate108/status/1619565778612912129

    και:

    Twitter(17) Kat A 🌸 στο Twitter: "Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης που κατέρρευσε 23 ημέρες μετά το αναμνηστικό της m-volιο βρίσκεται ακόμη σε κώμα. Η βασιλική οικογένεια ενημερώθηκε ότι η υποτιθέμενη διάγνωση βακτηριακής λοίμωξης είναι "γελοία" και ότι είναι πολύ πιθανό να είναι θύμα του m-volίου. https://t.co/2Jlgzghxco" / Twitter

    https://twitter.com/SaiKate108/status/1619565778612912129


    Ανοίγει ο δρόμος προς τα εμπρός για όλες τις κυβερνήσεις εκτός των ΗΠΑ. Η Pfizer/BioNTech και η Moderna ΔΕΝ πούλησαν m-volια, πούλησαν τοξίνες σε φιαλίδια που είχαν ανεπαρκή έλεγχο ποιότητας κατασκευής και τα οποία ΑΠΕΤΥΧΑΝ στις κλινικές δοκιμές φάσης 3.

    Με άλλα λόγια, οι ενέσεις mRNA του c19 ήταν μια ΑΠΑΤΗ που διαπράχθηκε από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    Η ακύρωση των συμβάσεων είναι οι ελάχιστες ενέργειες που δεν αφορούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Προμελετημένη μαζική δολοφονία και βλάβη έρχεται στο μυαλό.

    Μια επιπλέον ενδιαφέρουσα πληροφορία, η ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ και η θανατική ποινή εκτελείται ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ.
    - - -

    Η Ταϊλάνδη ρίχνει βόμβα στην Pfizer
    Λίγες μέρες μετά τη χορήγηση της αναμνηστικής ένεσης, η Ταϊλανδή πριγκίπισσα κατέρρευσε «ξαφνικά». Τρεις εβδομάδες αργότερα παραμένει σε κώμα. Η βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης μόλις ενημερώθηκε ότι η αρχική διάγνωση «βακτηριακής λοίμωξης» ήταν στην πραγματικότητα αναληθής εξ αρχής. Συνεπώς, από την αρχή υπήρξε μια συντονισμένη συγκάλυψη από τις αρχές που ελέγχονταν από την Big Pharma.

    Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης κάνει επιτέλους τους συσχετισμούς ότι το «m-volιο» mRNA της Pfizer είναι ένα βιοόπλο αργής εξόντωσης. Θα κηρύξει άκυρη τη σύμβαση της Pfizer λόγω απάτης, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την άρση κάθε ασυλίας. Οι αγωγές και οι πληρωμές αποζημιώσεων μόνο στην Ταϊλάνδη θα είναι μεγαλύτερες από τα δισεκατομμύρια κέρδη από τον COVID που έκλεψε η Pfizer με τις πλάτες των φορολογουμένων .

    Ο πόλεμος ενάντια σε αυτό το πρόγραμμα ευγονικής της ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ αρχίζει να θερμαίνεται.

    Η Ταϊλάνδη ρίχνει βόμβα στην
    @pfizer, και είναι πραγματικά τσαντισμένοι! Το αφήγημα καταρρέει!
    https://twitter.com/TheRedactedInc/status/1621176618856357888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. M-volιο για τον κορωνοϊό: Καθηγητής του MIT ζητά την άμεση αναστολή του m-volίου mRNA για τον COVID

    http://m.timesofindia.com/articleshow/97483548.cms?utm_source=substack&utm_medium=email&utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

    https://m.timesofindia.com/life-style/health-fitness/health-news/coronavirus-vaccine-mit-professor-calls-for-immediate-suspension-of-covid-mrna-vaccine/articleshow/97483548.cms

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!