Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Γάλλος Καθηγητής Βιοχημείας-Τοξικολογίας στό Πανεπιστήμιο του Μπορντό: τά 2/3 των θυμάτων του 'Covid' στήν Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι από 01/01/22 - 22/07/22. Ε κ α τ ό μ β η γιά εμβολιασμένους! 'Β Ι Ν Τ Ε Ο'


Ο Jean-Paul Bourdineaud είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό όπου διδάσκει βιοχημεία, μικροβιολογία και τοξικολογία σε συνέντευξή του 6/12/22 όπου συζητά για το βιβλίο του “Outraged Science”, που προλογίζει ο Laurent Muchielli που θα κυκλοφόρησε από τηνRésurgence (EditionsMarcoPietteur) τον Ιανουάριο του 2023 αναφέρει:


”Το κυβερνητκό σύνθημα όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι ήταν από επιστημονικής άποψης ψευδές ,fake...Mέσα στο βιβλίο μου δείχνω πως από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως τις 22 Ιουλίου, τα 2/3 των θυμάτων του Covid στη Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι. 

Εντάξει πολλοί εμβολιάστηκαν αλλά εξ ορισμού σύμφωνα με το σλόγκαν όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι κανείς δεν έπρεπε από αυτούς να πεθάνει. ήταν μια εκατόμβη εμβολιασμένων... “

Η έρευνά του επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική τοξικολογία και στο πώς οι ζωντανοί οργανισμοί ανταποκρίνονται στους περιβαλλοντικούς ρύπους σε μοριακό βιοχημικό και γενετικό επίπεδο.

Εξηγεί κατ΄αρχήν πως έσπασε τη σιωπή του μετά από 1,5 χρόνο με αφορμή πικρόχολη σάτιρα του Charlie Hebdo που ξεκαθαρίζει ότι το εκτιμά πολύ κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών. 

Απεύθυνε λοιπόν μια επιστολή στο έντυπο γιατί θεώρσε εντελώς άδικη αυτή την κριτική αφού όπως λέει οι υγειονομικοί στις αρχές του 2020 ρίχτηκαν στη μάχη κατά του κόβιντ χωρίς μέσα χωρίς μάσκα κλπ και πολλοί πέθαναν. 

Και έπειτα αυτούς τους υγειονομικούς που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν τους θεώρησαν συνομοσιολόγους ως κι ακροδεξιούς. 

Επίσης ασκεί κριτική στο γεγονός ότι στα τηλεοπτικά πλατό ποτέ δεν κλήθηκε ένας τοξικολόγος κι αν κλήθηκε κάποιος κάποια στιγμή ανήκε στα ίδια συμφέροντα των big pharma που ήταν και οι τηλεγιατροί. 

Κι έτσι επιχειρηματολογώντας για να υπερασπιστεί μια θέση έφτασε να γράψει ένα βιβλίο…. 

Bέβαια στο σύγχρονο μακαρθισμό όσοι επιστήμονες διαφωνούν με την καθεστηκυία αντίληψη χαρακτηρίζονται συνομοσιολόγοι για να τους φιμώσουν στιγματίζοντάς τους.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!