Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μητρ. Μόρφου Νεόφυτος, 4 ημέρες ΠΡΙΝ τούς Αποκαλυπτικούς σεισμούς, π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ο ύ σ ε : ”οι ημέρες καί οι μήνες του 2023, θα είναι οι ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ Ο Λ Ω Ν των α ι ώ ν ω ν ! ’Aπό τό 2019 είχε υποδείξει μέ τόν τρόπο του, τήν Αντιόχεια ως επίκεντρο σεισμού ε π ι κ α λ ο ύ μ ε ν ο ς Άγ. Ιωάννη Χρυσόστομο Αντιόχειας, που ορμήνεψε ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ : ”Χριστός μεθ΄ημών στήτω”!.

2  Β Ι Ν Τ Ε Ο


ΑΠΟ:

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, από το 2019 είχε υποδείξει με τον τρόπο του την Αντιόχεια ως επίκεντρο σεισμού επικαλούμενος τον Άγ. Ιωάννη Χρυσόστομο της Αντιόχειας που ορμήνεψε, γράψτε στα σπίτια: Χριστός μεθ΄ημών στήτω”! 



Ο Δεσπότης Μόρφου διηγείται ήδη προ ετών ότι ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος της Αντιόχειας πριν γίνει αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης και ήταν απλός ιερέας ορμήνεψε τους κατοίκους της γεννέτειρας του Αντιόχειας να γράψουν στα κτίρια ”Χριστός μεθ΄ημών στήτω” για να έχουν εξ άνωθεν προστασία κατά τους μεγάλους σεισμούς... 

”Χριστός μεθ΄ημών στήτω” 
”Ο Χριστός είναι μαζί μας να σταθείς όρθιο” Όπερ και εγένετο, όσοι τον πίστεψαν και το έπραξαν γλύτωσαν τα σπίτια τους και κυρίως τις ζωές τους ενώ όσοι τον περιέπαιξαν ως θρησκόληπτο υπέστησαν τις συνέπειες…

Αυτά τα άκρως ωφέλιμα κι επίκαιρα σε ομιλίες του έχει αναφέρει ο Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος από το 2019 έως και 2021. 

Aπό εδώ το πήγε από εκεί το πήγε υπέδειξε την Αντιόχεια από τότε και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αρχές 2023 και συνέβησαν όσα συνέβησαν.

΄”O Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος όταν έγιναν οι μεγάλοι σεισμοί της Αντιόχειας και ήταν ακόμα παπάς πριν γίνει Δεσπότης είπε στους Χριστιανούς: 

Να πάτε να γράψετε όλοι επάνω στους τοίχους: “Χριστός μεθ’ ημών στήτω” και εννοούσε ότι ο Χριστός είναι μαζί μας σε διατάζω σπίτι να σταθείς αυτό σημαίνει στήτω είναι προστακτική.

Και πράγματι όπου οι Χριστιανοί τον επίστευσαν όπως και τον Άγιο Συμεών το Νέο Στυλίτη (σσ τον εν τω Θαυμαστώ όρει που ήταν επίσης Αντιοχείτης και είχε χάσει τον πατέρα του από σεισμό όταν ήταν 5 χρονών) που κι εκείνος τα ίδια τους έλεγε, δεν εράγισε το σπίτι κανενός. 

Όπου τους κορόϊδεψαν  έ π ε σ α ν   τα σπίτια!”

Η επίμονη αναφορά του Δεσπότη στον εξ Αντιοχείας Αγ Ιωάννη Χρυσόστομο στους σεισμούς της Αντιόχειας και στην επίκληση ιερή φράση περί σεισμών αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν καθόλου συμπτωματικές ή τυχαίες.

Αλλά ο Δεσπότης Μόρφου καλεί το λαό σε μετάνοια σ΄Ελλάδα και Κύπρο γιατί κανείς λαός δεν είναι περιούσιος ούτε στο απυρόβλητο. 

Έχει επανειλημμένα αναφερθεί σε προρρήσεις μεγάλων Γερόντων ή και Αγίων της Ορθοδοξίας για μεγάλο επικείμενο σεισμό και σ΄ελλαδικό χώρο..“Χριστός μεθ’ ημών στήτω“…

Δεσπότης Μόρφου τέτοιος Δεσπότης βγαίνει κάθε 100 χρόνια…..κι αν έγινε δυσάρεστος έγινε για να προλάβει από έγνοια για τον άνθρωπο και το λαό ή και τους λαούς ανέλαβε το θρησκευτικό κόστος…δεν λειτούργησε με λαϊκισμό και δημαγωγία ως .. ψευδοπροφήτης…


dimpenew.com

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!