Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η - "προοδευτικιά"! - Ε.Ε. προσπαθεί νά ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ό λ α (!) τά κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένων των α ν τ ι σ τ α σ ι α κ ώ ν της Ουγγαρίας καί της Πολωνίας, νά α π ο δ ε χ θ ο ύ ν τόν «γάμο» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.... ( ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ; )

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Ε. Ε., Α Ν Τ Ι Σ Τ Ε Κ Ο Ν Τ Α Ι !


ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ,  ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ....Κ Ο Τ Ε Σ!!!!!

EU trying to force all member states, including resisters Hungary and Poland, to accept same-sex “marriage”



(Natural News) - Η Ανατολική Ευρώπη δεν είναι αρκετά «gay» για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία πιέζει να καταστήσει χώρες όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία LGBT παρά τη θέλησή τους.



Η Επιτροπή της Ε.Ε. σχεδιάζει να εφαρμόσει ένα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ» που έχει τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΛΑ τα ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ να ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ την ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ και τον «ΓΑΜΟ» ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ως ...ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

Ο δεδηλωμένος στόχος της Πρωτοβουλίας της ΕΕ είναι «να διασφαλίσει ότι η γονεϊκότητα, όπως καθιερώθηκε σε μια χώρα της ΕΕ, αναγνωρίζεται σε ολόκληρη την ΕΕ, έτσι ώστε τα παιδιά να διατηρούν τα δικαιώματά τους σε διασυνοριακές καταστάσεις, ιδίως όταν οι οικογένειές τους ταξειδεύουν ή μετακινούνται εντός της ΕΕ .»

Η Ανατολική Ευρώπη εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό φυσιολογική σε σύγκριση με τη Δύση που είναι γκέι, η οποία περιλαμβάνει τη Δυτική Ευρώπη. 

Έτσι, προκειμένου να συνθέσει τη σεξουαλική παρέκκλιση σε ολόκληρο το μπλοκ, η ΕΕ ελπίζει να αναγκάσει την Πολωνία και την Ουγγαρία να συμμορφωθούν μέσω αυτού του νέου συστήματος πιστοποιητικών.

«Η εισαγωγή μιας νέας νομικής κατηγορίας, η «γονεϊκότητα», η οποία υπερβαίνει την τρέχουσα ορολογία της «υποταγής», έχει αντίκτυπο στο οικογενειακό εσωτερικό δίκαιο», δήλωσε ο Vincenzo Bassi, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καθολικών Οικογενειακών Ενώσεων στην Ευρώπη (FAFCE). ).

«Πέρα από τη δεδηλωμένη πρόθεση να μην παρέμβουν στο οικογενειακό δίκαιο των κρατών μελών, αυτό το σενάριο θα έθετε την πρόταση της Επιτροπής σε αντίθεση με το άρθρο. 9 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, που ορίζει ότι «Το δικαίωμα γάμου και το δικαίωμα δημιουργίας οικογένειας διασφαλίζονται σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία που διέπει την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων».

(Σχετικό: Ο Πάπας Φραγκίσκος, ένας από τους φίλους του Μπαράκ Ομπάμα, είναι ισχυρός υποστηρικτής του «γάμου» LGBT· οι ομοφυλόφιλοι «είναι παιδιά του θεού».)

Η Πολωνία και η Ουγγαρία θα ασκήσουν βέτο στον καταναγκαστικό γάμο ομοφυλοφίλων και το σύστημα παρένθετης μητρότητας της ΕΕ.

Η FAFCE αναφέρει ότι ανησυχεί σοβαρά για «την de facto αναγνώριση της πρακτικής της παρένθετης μητρότητας στην πρωτοβουλία», η οποία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τόσο τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όσο και τη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ των ΓΥΝΑΙΚΩΝ που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, «αλλά και τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του ΠΑΙΔΙΟΥ, που μπορεί με αυτόν τον τρόπο να γίνει ΘΥΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».

«Πράγματι, η προαναφερθείσα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εάν εγκριθεί, θα επεκτείνει αυτόματα τα νομικά αποτελέσματα της υπαγωγής σε όλους τους τύπους «γονεϊκότητας» που αποκτάται νόμιμα σε ένα κράτος-μέλος, συμπεριλαμβανομένης της παρένθετης μητρότητας, σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ ομοιόμορφα », ανέφερε η ομάδα σε δελτίο τύπου.

«Ενώ η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρουσιάζει το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού ως πυλώνα της πρότασής της, η συμπερίληψη της παρένθετης μητρότητας ως ένας από τους τομείς που εξετάζονται είναι ενάντια σε αυτά τα βέλτιστα συμφέροντα».

Προκειμένου να ψηφιστεί επίσημα σε νόμο, το σύστημα ομοφυλοφίλων πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το Συμβούλιο της ΕΕ με ομόφωνη ψηφοφορία και των 27 κρατών μελών μετά από διαβούλευση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Εφ΄όσον η Πολωνία και η Ουγγαρία σχεδιάζουν να ασκήσουν βέτο, η πρόταση είναι ήδη νεκρή – τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Πολωνία, η Ουγγαρία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που είναι πολύ πιο συντηρητικές από την ΕΕ μπορεί να θέλουν να σκεφτούν δύο φορές τη συμμετοχή τους σε αυτήν την ψευδοκυβέρνηση που διοικείται από τους μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές.

«Οποιοδήποτε έθνος είναι τώρα μέλος της ΕΕ θα πρέπει να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν, εκτός εάν επιθυμεί να κυβερνάται από τη νοοτροπία WEF / NWO του Klaus Schwab», έγραψε ένας σχολιαστής σχετικά με το θέμα. 

«Η ελευθερία είναι ανύπαρκτη μαζί τους και κάθε μέλος που επιθυμεί να παραμείνει, θα χάσει την εθνική του ταυτότητα και ιστορία προχωρώντας».

«Το άρθρο, με μοναδικό τρόπο, εξηγεί τι αφορά όλα αυτά –LGBTQ, ουδετερότητα φύλου, γονέας Νο. 1, γονέας Νο. 2, τρανσέξουαλ, μεταφυλισμός, μετανθρωπισμός, ιδιαιτερότητα–: η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ μας ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ώστε να είμαστε ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ και ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ», έγραψε ένας άλλος. «Αυτό συμβαίνει».

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την ώθηση της παγκοσμιοποίησης να μετατρέψουν τα πάντα σε LGBT μπορείτε να βρείτε στο Corruption.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!