Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ! ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Γιώργου Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή στόν «αέρα»...

 



Τα «αίματα άναψαν» επικίνδυνα στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τήν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή....



Αφού είχαν μια έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τήν περασμένη Δευτέρα - και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του 'Phantom' - σε συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, στο 'Παλλάς', γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής. 

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. 

Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. 
Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της ...άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των παρουσιαστών. 

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». 

Αφού έπεσαν οι τόνοι, ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του...

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή:

Γιώργος Βαρεμένος: Είναι αθλιότητα αυτό! Αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αθλιότητες είναι αυτές που λέγατε εσείς! Δείτε τους χαμόγελα Colgate.

Γιώργος Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο, να επιτίθεται σε μία γυναίκα.

ΝΔ: Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας!
Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για αθλιότητα. 

«Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. 

Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! 

Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. 

Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. 

Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

[ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ]

6 σχόλια:

  1. Τό Εθνικό Πένθος γιά τήν τραγική απώλεια των δύο ΗΡΩΩΝ μας χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας, που συγκλόνισε καί συγκίνησε όλη τήν Ελλάδα, ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ούτε στό ελάχιστον κάποιον mr. Alexis, που θεώρησε σωστό καί πήγε χαλαρά σάν νά μήν συνέβη τίποτε, στήν σ υ ν α υ λ ί α.....
    Ώ της μαρξιστικής α ν α ι σ θ η σ ί α ς καί απόλυτης αδιαφορίας!
    Καί έχουν τό ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ νά θέλουν νά τούς ξαναψηφίσει ο [έχων μνήμη επιεικώς χρυσόψαρου] Έλλην πολίτης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην χασουμε το δασος,τουτοι οι ατυχοι πιλοτοι,που,απ'οτι ακουω ηταν σε ασκηση καταδιωξης ντρον[σαπακι 60 ετων απεναντι σε μη επανδρωμενα μηδαμινης αδρανειας,αρα αρκετων g ελιγμων]αν χαρακτηριστουν ηρωες με την συννηθη,εν καιρω πολεμου,εννοια,ισως η δολοφονια τους,απο αναλγητους και ανικανους ταγους,ισως μεινει απαρατηρητη.Δεν ξερω αν το πενθος ταιριαζει μονο στην Ηλεκτρα,αλλα,ο σεβασμος απεναντι σ'αυτα τα παλληκαρια,απαιτει κατι περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΕ Ο ΓΑ`Ι`ΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΕΚΟΒΕ ΠΙΤΤΕΣ.....

    https://pbs.twimg.com/media/Fn9KbjRXwAILX6P?format=jpg&name=medium
    --------
    ΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ..ΩΧ ΠΙΤΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους και φίλες που ήρθαν στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου.

    https://pbs.twimg.com/media/FoD3nbBXoAAKkbi?format=jpg&name=medium
    https://pbs.twimg.com/media/FoD3na-WIAIlmlQ?format=jpg&name=medium

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΠΩΣ ΚΑΠΩΤΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚ, ΜΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Μητσοτάκης μας φόρτωσαν διεγραμμένα χρέη

      “Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει”
      ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ
      https://www.youtube.com/@knossopolisN/videos

      Το ρητό αυτό είναι πολυεπίπεδο, ένα από τα επίπεδα έχει να κάνει με τα οικονομικά και ένα παρακλάδι της οικονομικής ιστορίας – λεηλασίας με το 1964, όταν η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη επανέφεραν διαγραμμένα επονείδιστα χρέη διπλασιάζοντας τα!

      Για να δούμε μερικά πράγματα για κάποια την ιστορία αυτή:

      https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/05/12/%CE%BF-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%86/

      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. Ας εχουμε υπ'οψη οτι η αδελφη της ειναι πιο σκατοχαρακτηρας,Ευτυχως δεν ειναι τοσο μπανικη και γλυτωσαμε.Α!Και πητε σε κατι βασιλοπιταδες οπως τα καιναρια τηςΝΔΕυθυμιου και Κουβελα οτι,οταν πανε στη κοπη της πιτας να μην φευγουν στα μισα Ειναι ασεβεια.Και κυριως απεναντι στον συλλογο της προσφυγιας:τον Απολλωνα Καλαμαριας,οπως εκανε και ο Σιμοπουλος.[για Γκιουλεκα δε λεω κουβεντα]Μην περιμενετε τιποτα απο τους Ποντιους,ολιγοστα ανθρωπαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!