Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Λευκορωσίδα τεννίστρια ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ στούς - 'σικέ'! - δημοσιογράφους γιά τήν Ουκρανία! / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, που όπως πάντα ΕΘΑΨΑΝ καί εδώ!


Η Λευκορωσίδα σταρ του τέννις Victoria Azarenka επέπληξε τους αθλητικούς 'ρεπόρτερς' που κάνουν συνεχώς ερωτήσεις στους παίκτες για τήν σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας.



Η Azarenka μιλούσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά από έναν αγώνα στο Australian Open όταν έχασε την υπομονή της με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ρωτούσαν ερωτήσεις για τις υπέρ-ρωσικές διαμαρτυρίες ορισμένων συμμετεχόντων στην εκδήλωση, και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι παρενοχλούσαν συνεχώς τους παίκτες για να εμπλέκονται σε πολιτικά ζητήματα.

«Δεν ξέρω για τι θέλετε να μιλήσουμε», είπε η Αζαρένκα, προσθέτοντας: 

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος σας»...

Η πρώην νούμερο ένα του κόσμου συνέχισε: «Αυτά τα περιστατικά, δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με τους παίκτες. 

Ποιος είναι λοιπόν ο στόχος εδώ;»



Η Azarenka εξήγησε επίσης ότι όλα όσα λέει διαστρεβλώνονται από τους δημοσιογράφους για να ταιριάζουν με την δική τους αφήγηση, οπότε γιατί να ασχοληθεί.

«Όποια και αν είναι η απάντηση που θα σου δώσω τώρα, θα παρουσιαστεί όπως την θέλεις εσύ», σημείωσε η σταρ του τένις, προσθέτοντας: «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι συμβαίνουν πραγματικά πράγματα στον κόσμο. 

Και δεν ξέρω. 

Είστε πολιτικός; Κάνετε πολιτικό ρεπορτάζ;» ρώτησε ρητορικά τον αθλητικό δημοσιογράφο.

«Είμαι αθλήτρια», συνέχισε η Αζαρένκα, προσθέτοντας, «Και με ρωτάτε για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχο μου. 

Οπότε δεν ξέρω τι θέλετε να ακούσετε από εμένα. Και αν αυτό είναι μια προκλητική ερώτηση, μπορείτε να γράψετε την ιστορία όπως θέλετε».

«Προφανώς είναι ένα θέμα που θέλετε να θίγετε ξανά και ξανά», κατηγόρησε η Αζαρένκα τους δημοσιογράφους, λέγοντας, «Δεν ξέρω τι θέλετε να ακούσετε από εμένα».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9b%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc/

1 σχόλιο:

  1. Ξερετε,στο επαγγελματικο τενις,εκτος απο κοινωνικα κατακαημενους και φαιδρους,εξ αιτιας του πατερα τους ή αλλων παραγοντων,υπαρχουν φυσιογνωμιες οπως του Τζοκοβιτς.Μια απ'αυτες ειναι και η Αζαρενκα.Χαρουμενος τυπος,προσγειωμενη,και κοινωνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!