Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ στίς Α Η Δ Ι Ε Σ!


Ἡ «φιλική στό περιβάλλον τροφή» :

 ....ἔντομα καί ζωΰφια

 

Πῶς χαρακτηρίζουν τήν ἐντομοφαγία ὥστε νά μήν ἀκούγεται ἄσχημα στ᾿αὐτιά τοῦ κόσμου ; φαγητά φιλικά πρός τό περιβάλλον ! Διαβάζουμε : 

Το ICA, το κορυφαίο παντοπωλείο της Σουηδίας, δημοσιεύει στον ιστότοπό του συνταγή «φιλική προς το περιβάλλον» MEALWORMS


Πώς σας ακούγεται η «Σαλάτα με έντομα με τσίλι και σκόρδο και ψητά λαχανικά»; Αν ακούγεται αηδιαστικό, ίσως ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την ICA, τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης παντοπωλείων της Σουηδίας, η οποία πρόσφατα ανέβασε τη συνταγή για αυτό το φρικτό πιάτο στον ιστότοπό της.

Για την προώθηση του συνθήματος « eat bugs and be happy » του Klaus Schwab , η ICA προτρέπει τους πελάτες της να δοκιμάσουν τη «φιλική προς το περιβάλλον» συνταγή, η οποία περιέχει τα αλευροσκώληκες ως κύρια πηγή πρωτεΐνης. (Σχετικό: Μερικοί μαθητές στην Ουαλία καταναλώνουν ήδη αλευροσκώληκες στα καθημερινά τους γεύματα.)

Για μια μικρή οικογένεια, το ένα και τα τρία τέταρτα φλιτζανιών φρέσκων αλευροσκωλήκων είναι το μόνο που χρειάζεται, μαζί με μαρούλι, καρότα, σκόρδο και ψωμί, για να δημιουργήσετε ένα υγιεινό και ισορροπημένο γεύμα, ισχυρίζεται η ICA.

Μια αλυσίδα παντοπωλείων που ελέγχεται από την παγκοσμιοποίηση - η μεγαλύτερη στη Σουηδία, στην πραγματικότητα - η ICA αντιπροσωπεύει περίπου το ήμισυ του συνόλου του εμπορίου παντοπωλείων στη χώρα. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει, καθώς οι πελάτες είναι αναστατωμένοι με τη νέα συνταγή για τα αλευροσκουλήκια.

Σχεδόν όλα τα 140 και πλέον σχόλια σχετικά με τη συνταγή είναι αρνητικά, επισημαίνοντας ότι τα αλευροσκουλήκια δεν είναι ανθρώπινη τροφή αλλά μάλλον ζωική τροφή, παρά τα όσα ισχυρίζεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για το αντίθετο.

« Επέκριναν την αλυσίδα παντοπωλείων για την υποστήριξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της Ατζέντας 2030», ανέφερε το Ίδρυμα RAIR σχετικά με αυτά τα σχόλια. «Ακόμοι περισσότεροι δυσαρεστημένοι πελάτες μπορούν να βρεθούν σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Για χρόνια, το WEF και άλλες παγκοσμιοποιητικές ομάδες προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο στην ιδέα της κατανάλωσης εντόμων και όχι κρέατος από κοτόπουλα, αγελάδες και χοίρους. Σύμφωνα με την παγκοσμιοποιητική σκέψη, τα έντομα είναι πιο «πράσινα» (φιλικά) για τον πλανήτη από το κρέας, και επομένως πρέπει να καταναλώνονται αντί για κρέας.


Η Επιτροπή της ΕΕ αποφάσισε στις 24 Ιανουαρίου 2023 να εγκρίνει τη χρήση εντόμων ως τροφή. Οι γρύλοι σε σκόνη ή κατεψυγμένοι, για παράδειγμα, μπορούν τώρα να προστεθούν στην πίτσα, τα ζυμαρικά και τα δημητριακά, μόνο εφόσον οι κατασκευαστές «απορρίψουν το περιεχόμενο του πεπτικού τους συστήματος» πριν από την επεξεργασία.

Οι προνύμφες που μοιάζουν με σκουλήκι των μικρότερων αλευροσκώληκων επιτρέπεται πλέον να πωλούνται ως τροφή σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως εκ τούτου η ICA ετοιμάζει τώρα συνταγές για τον τρόπο χρήσης τους σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Υπάρχουν οκτώ επιπλέον έντομα που αναμένουν έγκριση για χρήση και σε τρόφιμα.

Στην Ολλανδία, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες κρατικά χρηματοδοτούμενα δημοτικά σχολεία που έχουν αρχίσει να προσφέρουν τρόφιμα με βάση τα έντομα στο μεσημεριανό μενού. Το Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα με συνταγές όπως «μακαρόνια με σκαθάρι Bolognese», που περιέχει ένα «νόστιμο» μείγμα εντόμων και φυτικών πρωτεϊνών.


Δεν υπάρχει ακόμη καμία απόδειξη ότι τα έντομα είναι ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση
 – και πολλές αποδείξεις, στην πραγματικότητα, ότι δεν είναι. Ακόμα κι έτσι, οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν για την νέα καθημερινότητα της κατανάλωσης ζωύφιων ξεκινώντας από τα παιδιά,..

«Αυτά είναι τα παιδιά του Σατανά, οι αλλοδαποί Ναζί που κυβερνούν τη χώρα, που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις», έγραψε ένας σχολιαστής σχετικά με την ώθηση στην κατανάλωση εντόμων. «Φυσικά, θα εξακολουθούν να τρώνε φιλέτα και ψητή πάπια, ενώ οι σκλάβοι τους θα καταναλώνουν ζωύφια και σκουλήκια».

Ένας άλλος έγραψε ότι στην κομμουνιστική Κίνα, είναι ήδη φυσιολογικό για μερικούς ανθρώπους να τρώνε έντομα. Πολλά κινεζικά παντοπωλεία πωλούν όλα τα είδη «τροφών» με βάση τα ένομα – «το κατάστημα ήταν γεμάτο με τεράστιες διάφανες πλαστικές σακούλες γεμάτες με κάτι που έμοιαζε με έντομα», εξήγησε αυτό το άτομο.

Ἔτσι ἀκριβῶς : Αὐτοί θά συνεχίσουν νά τρῶνε φιλέτα,μπριζόλες,ψητά γουρουνόπουλα καί σ᾿ἐμᾶς προωθοῦν τά ζωΰφια καί τά σκουλήκια. Ὅμως προσέξτε καλά,αὐτό δέν γίνεται γιά ὅλο τόν κόσμο. Γιά ὅλες τίς φυλές. Διότι,ὅπως γνωρίζουμε πολύ καλά ὅλοι,οἱ κίτρινες φυλές ἔχουν συνήθεια τήν κατανάλωσιν ἐντόμων καί διαφόρων ζωυφίων. Τό ἴδιο καί οἱ τῆς μαύρης φυλῆς. Συνεπῶς ὅλο αὐτό γίνεται γιά τήν λευκή φυλή ! Ἐκεῖ εἶναι τό πρόβλημα γι᾿αὐτούς ΠΑΝΤΑ !!! 

Ἔ λοιπόν ὅσο περισσότερο πιέζουν πρός τήν κατεύθυνσιν τῆς καταστροφῆς τῆς λευκῆς φυλῆς τόσο περισσότερο ἐπιβαρύνουν τήν θέσιν τους. Ἀπέναντι σέ ποιόν ; Μά στόν Ἄνθρωπον. Στόν Ἄνθρωπο πού θά ἔρθῃ η στιγμή ν᾿ἀπολογηθοῦν. Γιατί θά ἔρθῃ ἐκείνη ἡ στιγμή...

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2023/02/blog-post_3.html

2 σχόλια:

 1. https://www.noiazomai.gr/2023/02/orban-h-kalyteri-elpida-tis-dysis-einai-h-orthodoxia.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμείς θα τρώμε μοσχαράκι αρνάκι κατσικάκι και πολλά ψαράκια …
  τι θα κάνουν οι ευρω(πεοι) στον Λούτσο μας 😎

  https://www.tiktok.com/@petros.2o21/video/7194790756794649861?_r=1&_t=8ZXeBR6l1BF
  ===========
  Πρωινό κανείς;

  https://twitter.com/dstefanos/status/1621389054804729859?cxt=HHwWhoC95aewqoAtAAAA

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!