Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Πάλι θά πιάσουμε τήν ...ΜΥΤΗ ΜΑΣ;

 


Σταυροκοπιέται η Μαφία στήν Κολομβία!



Το χρονικό ενός δικαστικού φιάσκου για την μεγαλύτερη οργάνωση προστασίας του υποκόσμου από το "λευκό κολάρο"! Αθώοι και οι 17 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα του Δημήτρη Μάλαμα που κάλυπτε "1000 εστίες παρανομίας". Αστυνομικοί, δικηγόροι και ιδιώτες απαλλάχτηκαν από κάθε κατηγορία. Εκκρεμεί η δίκη για τα κακουργήματα που θα έχει και αυτή την ίδια τύχη.


 

"Χάθηκε" η δικογραφία! Η έφοδος αστυνομικών (!) "ειδικής υπηρεσίας" στο Εσωτερικών Υποθέσεων που "έπαιξαν μπουνιές" με τους συναδέλφους τους και η "εξαφάνιση" της κατάθεσης του Ταξιάρχου που εμπλέκει τον Θεοδωρικάκο και τον γιο του σε υπόθεση ναρκωτικών.


 

Το παρακράτος ΕΥΠ - Predator, τα "τηλεφωνικά μυστικά" της οικογένειας Μητσοτάκη και οι 117 στόχοι παρακολούθησης μέχρι σήμερα! Το τηλεφώνημα της Αλεξίας Μπακογιάννη σε εκδότη και το "αντίγραφο" της συνομιλίας στο Μαξίμου. "Αυτή δίνει πληροφορίες στους αντιπάλους μας πρόεδρε" έλεγε στο Μητσοτάκη ο Γρηγόρης Δημητριάδης.


http://ixnos.blogspot.com/2023/01/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!