Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Όταν ξύνονται διαρκώς στήν γκλίτσα ΜΑΣ, δέν ΠΡΕΠΕΙ νά - τούς - αρχίσουμε τίς ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΕΣ ..."ξυλιές" ; [ Εσείς οι αναγνώστες ΓΡΑΨΤΕ, τί πιστεύετε! ]

 


3 σχόλια:

  1. Πρεπει να ξεκαθαρίσουμε στο νατο,ότι αν ξαναπαραβιάσουν εναέρια,χερσαία ή θαλάσσια σύνορα, θα καταρρίπτονται,θα ανατινάζονται και θα βουλιάζονται.Μάλιστα,πρέπει να το κάνουμε και πράξη γιατί το κακό,έχει παραγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το βίντεο βλέπω πως κάποιος φεύγει και κάποιος μένει.Αλλα δυστυχώς φύγαμε εμείς και όχι οι τουρκαλαδες.Επισης βλέπω ότι το σκάφος αν χρειαστεί να κάνει έναν ελιγμό,οι λιμενοφύλακες θα βρεθούν στην θάλασσα,λείπουν ειδικά στηρίγματα, να πω επίσης ότι οι τουρκαλαδες τον στιγμή εκείνη του συμβάντος σίγουρα έχουν και τον υποστήριξη από 2-3 ντρονς άνωθεν ενώ οι δικοί μας έχουν μόνο τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αΝτιδια-----χαρτοπολεμος.
    Η σωστη δουλεια ειναι να κανεις το πλεουμενο σουρωτηρι και μετα να "σωσεις" και τους ναυαγους οσοι επιζησουν και στην μπουζου για κανα 5αρι χρονια. Κατασκοπια, παρανομη εισοδος στην χωρα κλπ κλπ.
    Ολα τ' αλλα μας κανουν να πιστευουμε οτι ο Ταγιπ, η Ντορακλα και ο κουρασμενος κουμπαρος κανουν ακομα "μπιζινες τουγκεδε"
    Να νιωθει και περηφανη η σωνυφη CIA που παντρευτηκε το ηλιθιο και ψωνισε ......απο σοϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!