Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΚαταΠΡΑΣΙΝΗ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α : Πολλές από τίς ανεμογεννήτριες της Σκωτίας, που τ ρ ο φ ο δ ο τ ο ύ ν τ α ι από ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ καυσίμου 'ντήζελ', παρουσιάζουν ΔΙΑΡΡΟΗ υδραυλικού υγρού!....

 

Green fail: Many of Scotland’s wind turbines are being powered by diesel fuel generators that are leaking hydraulic fluid...



( Natural News ) Η παράνοια της ατζέντας της «κλιματικής αλλαγής» της άκρας αριστεράς, επιστρέφει για άλλη μια φορά, αυτή τήν φορά στη Σκωτία, εκεί όπου ουσιαστικά ξεκίνησε ο δυτικός πολιτισμός και εκεί όπου θα πεθάνει.

>
> Σύμφωνα με το  Breitbart News, δεκάδες ανεμόμυλοι «πράσινης ενέργειας» της χώρας λειτουργούν με γεννήτριες ντήζελ, πολλές από τις οποίες διαρρέουν υδραυλικό υγρό στην ύπαιθρο.
>
> «Η Scottish Power — με επικεφαλής έναν Ισπανό, τον Ignacio Galan, και στην πραγματικότητα θυγατρική της ισπανικής εταιρείας Iberdrola — παραδέχτηκε ότι περίπου 71 από τις τουρμπίνες της έπρεπε να συνδεθούν σε γεννήτριες ντήζελ για να κρατηθούν ζεστές τον Δεκέμβριο. 

Σύμφωνα με την  Sunday  Mail  ένας πληροφοριοδότης λέει στην αριστερή εφημερίδα ότι τα προβλήματα με τις τουρμπίνες είναι βαθιά ριζωμένα», ανέφερε η έκθεση.
>
> Ο πληροφοριοδότης είπε: «Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 60 τουρμπίνες στο Arecleoch και 11 στο Glenn App απενεργοποιήθηκαν λόγω σφάλματος καλωδίωσης… 

Προκειμένου να αποκτήσουν αυτές οι τουρμπίνες επανατροφοδοτούμενες γεννήτριες ντήζελ λειτουργούσαν για πάνω από έξι ώρες την ημέρα.
>
> «Οι τουρμπίνες βρίσκονται τακτικά εκτός σύνδεσης, λόγω βλαβών όπου ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, και επίσης μένουν να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΗ ΙΣΧΥ για ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ λόγω εξαρτημάτων που δεν έχουν αντικατασταθεί», συνέχισε ο πληροφοριοδότης. 

«Το ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΛΑΔΙ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ επίσης ΤΑΚΤΙΚΑ σε όλη την ΥΠΑΙΘΡΟ της ΣΚΩΤΙΑΣ λόγω ρωγμών στους μηχανισμούς. 
Τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ από τότε που ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε το 2017 στο αιολικό πάρκο Kilgallioch».
>
> Ένα άλλο κατάστημα ανέφερε ότι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 1.000 ΓΑΛΟΝΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ με διαρροή «ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ στην ΥΠΑΙΘΡΟ» από τις στροβιλιζόμενες ανεμογεννήτριες, κάτι που φυσικά ΑΝΑΙΡΕΙ τον «ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΣΚΟΠΟ πίσω από τις ανεμογεννήτριες.
>
> «Η κυβέρνηση της Σκωτίας θέλει να καταστήσει τη χώρα μας ελκυστική για ξένους επενδυτές καθώς το 40 τοις εκατό του ανέμου που φυσά σε όλη την Ευρώπη πνέει σε ολόκληρη τη Σκωτία. 

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σημαίνει ότι ανεχόμαστε οι υδάτινες οδοί και η φύση μας να μολύνονται με άνθρακα από γεννήτριες ντήζελ και υδραυλικό λάδι», συνέχισε ο πληροφοριοδότης στη συνέντευξή του στην Sunday Mail.
>
> «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι, ενώ το ενεργειακό τους κόστος συνεχίζει να αυξάνεται, τα ΑΙΟΛΙΚΑ μας ΠΑΡΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ τόσο αποτελεσματικά όσο θα μπορούσαν να λειτουργούν ΛΟΓΩ της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ», συνέχισε ο πληροφοριοδότης, επαναλαμβάνοντας αριστερές κουβέντες. 
>
> Όμως, σύμφωνα με το  Breitbart London, αυτό θα μπορούσε να είναι μια αναφορά στα εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε ο Ισπανός Διευθύνων Σύμβουλος της Scottish Power το 2021, καθώς οι απλοί Σκωτσέζοι πλήρωναν υπερβολικούς λογαριασμούς ενέργειας (για το οποίο δεν φταίει η ενεργειακή εταιρεία αλλά μάλλον οι φιλελεύθερες ενεργειακές πολιτικές που δίνουν προτεραιότητα στην αναποτελεσματική παραγωγή ενέργειας έναντι των ορυκτών καυσίμων που είναι φθηνότερα).
>
> Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, ο Richard Tice, ο ηγέτης του Μεταρρυθμιστικού Κόμματος (πρώην Κόμμα Brexit) παραπονέθηκε πρόσφατα ότι περίπου το 83% των υπεράκτιων ανεμογεννητριών της Μεγάλης Βρετανίας ανήκουν σε ξένες εταιρείες, με τη μεγαλύτερη να είναι η κυβέρνηση της Δανίας, μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
>
> «Εμείς οι Βρετανοί φορολογούμενοι πληρώνουμε τεράστιες επιδοτήσεις που συνδέονται με τον πληθωρισμό για να δημιουργήσουμε ολοένα μεγαλύτερα κέρδη για τον Δανό φορολογούμενο. Ποιο είναι το πλεονέκτημα από αυτό; », είπε o Tice.
>
>
> Ο Colin Smith, μέλος του κοινοβουλίου της Σκωτίας (MSP) του αριστερού Εργατικού Κόμματος της Σκωτίας στην περιοχή, παραδέχτηκε ότι «το να χρειάζεται να χρησιμοποιούνται γεννήτριες ντήζελ για να ξεπαγώνουν ελαττωματικές τουρμπίνες είναι περιβαλλοντική παράνοια», ενώ συνέχιζε να εξευτελίζει την κυβέρνηση της Σκωτίας για το γεγονός ότι η «ρητορική τους για καθαρό μηδέν είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα», ενώ τους κατηγορεί για «ανεντιμότητα».
>
> Η ταχεία και ανόητη στροφή προς  τεράστιες ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάρκα για να τροφοδοτήσουν τις σύγχρονες οικονομίες μας είναι ΑΣΚΟΠΗ. 

Όχι μόνο η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ για την παραγωγή αρκετής ενέργειας, αλλά κυριολεκτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ  «ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ «ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ». 

Το κλίμα έχει «αλλάξει» ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη και θα συνεχίσει να το κάνει ό,τι κι αν κάνουν οι άνθρωποι, χωρίς να καταστρέψουν τον κόσμο με πυρηνικά όπλα.
>
>
> Οι πηγές περιλαμβάνουν:
>
> Breitbart.com
>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!