Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τί συμβαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ (...), μέ τά φορτηγά ΤΡΑΙΝΑ στίς Η.Π.Α.; Νέος εκτροχιασμός......


Ένας ακόμη εκτροχιασμός τραίνου: 

Η ομάδα Hazmat εστάλη μετά από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας της 'Union Pacific Coal' στήν Νεμπράσκα (ΒΙΝΤΕΟ)





Ένα τραίνο της Union Pacific που μετέφερε άνθρακα εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης ανατολικά του Γκέτεμποργκ της Νεμπράσκα, προκαλώντας την ανάπτυξη της επιβολής του νόμου και μιας ομάδας Hazmat στο σημείο.

Περίπου 31 βαγόνια άνθρακα της Union Pacific Railroad εκτροχιάστηκαν περίπου στη 1:45 π.μ., περίπου 3 μίλλια νοτιοανατολικά του Γκέτεμποργκ.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τον εκτροχιασμό.

Από τον Μάιο του 2022, έχουν σημειωθεί συνολικά τέσσερα περιστατικά στην περιοχή.

[...]


Ένα τραίνο της Union Pacific που μετέφερε άνθρακα εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης ανατολικά του Gothenburg της Νεμπράσκα, προκαλώντας την ανάπτυξη της επιβολής του νόμου και μιας ομάδας Hazmat στο σημείο.

Περίπου 31 βαγόνια άνθρακα της Union Pacific Railroad εκτροχιάστηκαν περίπου στη 1:45 π.μ., περίπου 3 μίλια νοτιοανατολικά του Gothenburg.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τον εκτροχιασμό.

Από τον Μάιο του 2022, έχουν σημειωθεί συνολικά τέσσερα περιστατικά στην περιοχή.

Τον Ιούνιο, ένας άλλος εκτροχιασμός καταγράφηκε κοντά στο Gothenburg και τον Νοέμβριο, ένας τρίτος στην περιοχή του Lexington.

Ο Jesse Ambler, κάτοικος της περιοχής, είπε στην Daily Mail ότι πολλοί εκτροχιασμοί τραίνων τους τελευταίους μήνες έχουν αναστατώσει σοβαρά την τοπική πόλη των 3.500 κατοίκων.

«Φαίνεται να συμβαίνει συνέχεια», είπε. 

«Δεν ξέρω τι παίζει»....

«Αυτός είναι ο τέταρτος τους τελευταίους 10 μήνες, πρέπει να είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρόμους στην Αμερική. 

Η σιδηροδρομική εταιρεία συνεχίζει να απολύει άτομα και να κατασκευάζει μακρύτερα και μεγαλύτερα τραίνα, αλλά με λιγότερους ανθρώπους για να συντηρούν τις γραμμές. Είναι ένα πρόβλημα."

Όπως αναφέρει η 'Independent', εκπρόσωπος της Union Pacific δήλωσε, ότι ομάδες έκτακτης ανάγκης απάντησαν στο σημείο, αλλά δεν απελευθερώθηκαν επικίνδυνα υλικά.

Αυτήν την στιγμή διεξάγεται έρευνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!