Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Οἱ ἰατροί τῆς Πολιτείας τῆς Φλώριντα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ τούς ἀσθενείς, ὅτι τά ἐμβόλια Covid μπορεῖ νά προκαλέσουν ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!

 

Florida Doctors Told to Warn Patients Covid Shots Can Cause Heart Attacks!




Η πολιτεία της Φλόριντα έχει δώσει οδηγίες στους γιατρούς, να προειδοποιούν τους ασθενείς τους, ότι το εμβόλιο Covid μπορεί να τους προκαλέσει καρδιακή προσβολή, ή άλλες δυσμενείς επιπτώσεις!






Η Φλόριντα εξέδωσε τη νέα οδηγία για τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα αυτή την εβδομάδα, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με τις αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων mRNA.

Η νέα καθοδήγηση έρχεται καθώς η Φλόριντα μόλις σήμανε συναγερμό για μια εκπληκτική αύξηση 1.700 % στις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια, από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο για τον Covid, όπως ανέφερε το Slay News (https://slaynews.com/news/vaccine-adverse-event-reports-soar-1700-percent-florida/).

Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα ανακοίνωσε ότι η τεράστια αύξηση αναφέρθηκε παρά την αύξηση μόλις 400% στη χορήγηση εμβολίων την ίδια περίοδο.

Το τμήμα εξέδωσε  προειδοποίηση για την υγεία (https://www.floridahealth.gov/newsroom/2023/02/20230215-updated-health-alert.pr.html) σχετικά με τα ανησυχητικά δεδομένα ενώ ζήτησε «αμερόληπτη έρευνα» για τους εμβολιασμούς.

Τα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), δείχνουν επίσης μια ανησυχητική αύξηση 4.400 % στις αναφορές για «απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις» για την ίδια περίοδο.

Ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Joseph Ladapo  απάντησε στην έκθεση καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ότι οι βολές είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές».

«Η Φλόριντα σημείωσε αύξηση 1.700% στις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τους εμβολιασμούς για τον COVID-19»,  έγραψε στο Twitter Ladapo (https://twitter.com/FLSurgeonGen/status/1626267180617682944) ως απάντηση στην προειδοποίηση για την υγεία.

«Ακούγεται ασφαλές και αποτελεσματικό; Ούτε εγώ το σκέφτηκα.

«Γι' αυτό δημοσιεύσαμε αυτήν την ειδοποίηση υγείας», αποκάλυψε.

«Ακριβώς επειδή «συσχέτιση ≠ αιτιότητα» δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την κοινή λογική».

Η έκθεση του τμήματος υγείας αναφέρει τρεις ξεχωριστές μελέτες που δείχνουν τις πιθανές παρενέργειες που προκαλούνται από το τρύπημα.

Το 2021, αναφέρθηκαν 41.473 τραυματισμοί που σχετίζονται με εμβόλια στη Φλόριντα, μια τεράστια αύξηση από 2.466 ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με την Daily Mail (https://www.dailymail.co.uk/health/article-11760449/Florida-tells-doctors-warn-patients-suffer-HEART-ATTACK-Covid-shot.html?ico=related-replace).

Τα δεδομένα VAERS αναφέρονται από μόνα τους και οι περιπτώσεις που υποβάλλονται στο σύστημα δεν χρειάζεται να επαληθευτούν από γιατρό.

Ωστόσο, επιτρέπει στους ρυθμιστές να ειδοποιούνται για πιθανές αρνητικές τάσεις που σχετίζονται με τα διαθέσιμα εμβόλια.

Το Florida Health επικαλείται επίσης μια αμερικανική  μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο  (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36055877/), σύμφωνα με την οποία ένας στους 550 λήπτες του εμβολίου Covid υπέστη ανεπιθύμητη ενέργεια.

«Που είναι πολύ υψηλότερο από άλλα εμβόλια», λέει η ανακοίνωση.

Η μελέτη επικεντρώθηκε σε κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν για τα εμβόλια Pfizer και Moderna για να κερδίσουν αρχικά την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στα τέλη του 2020.

Σε όλες τις δοκιμές που συγκεντρώθηκαν για τη μελέτη – η οποία περιελάμβανε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς – 52 λήπτες εμβολίου Pfizer και 87 που έλαβαν το εμβόλιο Moderna είχαν σημαντική ανεπιθύμητη αντίδραση.

Αυτό συγκρίνεται με 33 και 64, αντίστοιχα, μεταξύ των ατόμων που δεν έλαβαν την βολή, υποδεικνύοντας ότι ο υπάρχων κίνδυνος είναι ακόμα σχετικά μικρός.

Αυτά τα δεδομένα ελήφθησαν υπόψη από το FDA και τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) προτού εκδώσει εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης - και τελικά πλήρη έγκριση - για τις λήψεις τα τελευταία χρόνια.

Η Florida Health επικαλείται επίσης μια  μελέτη του 2022 από Ισραηλινούς ερευνητές (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35484304/), η οποία βρήκε αύξηση 25 % στα καρδιακά συμβάντα στήν χώρα της Μέσης Ανατολής, τους μήνες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του πυροβολισμού.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι δεν είναι σαφές εάν κάποιο από αυτά τα συμβάντα είχε κάποια σχέση με το εμβόλιο.

«Αν και δεν καθορίζονται αιτιώδεις σχέσεις, τα ευρήματα εγείρουν ανησυχίες σχετικά με μη ανιχνεύσιμες σοβαρές καρδιαγγειακές παρενέργειες που προκαλούνται από το εμβόλιο και υπογραμμίζουν την ήδη εδραιωμένη αιτιολογική σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μυοκαρδίτιδας, μια συχνή αιτία απροσδόκητης καρδιακής ανακοπής σε νεαρά άτομα», έγραψαν οι ερευνητές.

Μια  νορβηγική μελέτη  (https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2793348?utm_medium=email&utm_source=govdelivery) που επικαλείται το τμήμα υγείας της Φλόριντα έδειξε ότι το εμβόλιο AstraZeneca συνδέθηκε με την πήξη του αίματος στον εγκέφαλο και τον χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων στο αίμα - και τα δύο είναι απειλητικά για τη ζωή.

Ωστόσο, το εμβόλιο δεν είναι διαθέσιμο στην Αμερική και δεν θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για την αύξηση στις εκθέσεις VAERS το 2021.

Ωστόσο, τα εμβόλια δεν έρχονται χωρίς μερικούς σχετικά μικρούς κινδύνους.

Στις αρχές του 2021, το CDC προειδοποίησε ότι οι νεαροί άνδρες που είχαν λάβει τα εμβόλια mRNA - είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το εμβόλιο Moderna διέτρεχαν αυξημένο κίνδυνο να υποστούν καρδιακή φλεγμονή.

Ο οργανισμός προειδοποίησε ότι η μυοκαρδίτιδα εμφανιζόταν πιο συχνά σε άνδρες 16 ετών και άνω εντός επτά ημερών από τη λήψη του εμβολίου.

2 σχόλια:

  1. ΣΟΥΧΑΡΙΝΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ 200223

    https://focusfm.gr/soycharit-mpagknti-ta-mrna-emvolia-einai-thanatifora-kai-epikindyna-skeyasma-poy-skotonei-pontikia-pos-tolmas-kai-to-chorigeis-se-anthropoys-apokleiontas-tin-pithanotita-na-toys-skotosei-kai-aytoys/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!