Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ποιός θά εἶναι ὁ Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος ; Ἐντός, ἤ ἐκτὀς ; ... NORAD ;

ἀπό ἐδῶ

 Σήμερα ἡ ἀνάρτησις ἀφιερωμένη στόν ΕΑΦ καί τό πολύ οὐσιαστικό του σχόλιο, ἀφοῦ σάν ἀμερικάνος πού εἶναι ὅλο καί κάτι παραπάνω γνωρίζει.


ἀπό ἐδῶ

Καλησπέρα σας!

Σχόλιο και τροφή για σκέψη:

Ο "κερβερος" των αμερικανικων αιθερων, NORAD (https://www.norad.mil) κατέρριψε "Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο", πάνω απ την .....Αλάσκα, αλλά απέτυχε τραγικά την 11η Σεπ 2001 να αναχαιτίσει 4 αεροπλάνα που είχαν πέσει θύματα αεροπειρατείας από "19 τρομοκράτες άραβες" κι έπεσαν πάνω στους τρίδυμους πύργους της ΝΥ ...μπλα-μπλα-μλπα....και μπλα

Με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα που ζούμε και βιώνουμε, στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου με ατομικά όπλα.

Κεντρική Ιδέα. "Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια"

ἀπό ἐδῶ

Η Διοίκηση Αεροπορικής Άμυνας Βόρειας Αμερικής ( NORAD / ˈ n ɔːr æ d / ), γνωστή μέχρι τον Μάρτιο του 1981 ως η Διοίκηση Αεροπορικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής , είναι ένας συνδυασμένος οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά που παρέχει αεροδιαστημική προειδοποίηση, εναέρια κυριαρχία και προστασία στον Καναδά και τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. 

Τα κεντρικά γραφεία για το NORAD και το κέντρο NORAD/ Ηνωμένων Πολιτειών Βόρειας Διοίκησης (USNORTHCOM) βρίσκονται στη Διαστημική Βάση Δυνάμεων Peterson στην κομητεία Ελ Πάσο, κοντά στο Κολοράντο Σπρινγκς, στο Κολοράντο . 

Το κοντινό ορεινό συγκρότημα Cheyenne έχει το Εναλλακτικό Κέντρο Διοίκησης. Ο διοικητής και ο υποδιοικητής του NORAD (CINCNORAD) είναι, αντίστοιχα, ένας στρατηγός τεσσάρων αστέρων των Ηνωμένων Πολιτειών ή αντίστοιχος και ένας Καναδός αντιστράτηγος ή αντίστοιχος...

Το καναδικό CF-101 Voodoo αναχαιτίζει το ρωσικό βομβαρδιστικό TU-95 Bear, που πετά κοντά στην ουδέτερη ζώνη εναέριου χώρου της Βόρειας Αμερικής.ἀπό ἐδῶ

...Η Διοίκηση Αεράμυνας Βόρειας Αμερικής προτάθηκε από την Κοινή Στρατιωτική Ομάδα Καναδά-ΗΠΑ στα τέλη του 1956εγκρίθηκε από τον Κοινό Επιτελείο των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 1957 και ανακοινώθηκε την 1η Αυγούστου 1957.  

Το αρχηγείο διοίκησης του NORAD ιδρύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1957 στο μπλοκ 1954 της αεροπορικής βάσης Ent .  

ἀπό ἐδῶ

Το 1958, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφώνησαν ότι ο διοικητής του NORAD θα ήταν πάντα αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών, με έναν Καναδό υποδιοικητή, και ο Καναδάς «συμφώνησε ότι ο πρωταρχικός σκοπός της διοίκησης θα ήταν… η έγκαιρη προειδοποίηση και η άμυνα για τη Στρατηγική Αεροπορική Διοίκηση οι δυνάμεις αντιποίνων της (SAC)»...


....Ως κίνηση δημοσιότητας στις 24 Δεκεμβρίου 1955, ο προκάτοχος του NORAD, η Διοίκηση Ηπειρωτικής Αεράμυνας (CONAD), ενημέρωσε τον Τύπο ότι η CONAD παρακολουθούσε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη , προσθέτοντας ότι «Η CONAD, ο Στρατός , το Ναυτικό και οι Πολεμικές Αεροπορίες Πεζοναυτών θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και φύλαγε τον Άγιο Βασίλη και το έλκηθρο του στο ταξίδι του από και προς τις ΗΠΑ από πιθανή επίθεση από αυτούς που δεν πιστεύουν στα Χριστούγεννα», και γεννήθηκε μια παράδοση παραμονής Χριστουγέννων, [44] γνωστή ως πρόγραμμα «NORAD Tracks Santa » . 

Κάθε χρόνο την παραμονή των Χριστουγέννων , το "NORAD Tracks Santa" υποτίθεται ότι παρακολουθεί τον Άγιο Βασίλη καθώς φεύγει από τον Βόρειο Πόλοκαι παραδίδει δώρα σε παιδιά σε όλο τον κόσμο... ( ἐδῶ)

Ποιός θά εἶναι ὁ Γ΄Π.Π. ; Ἐντός ἤ ἐκτὀς ; ...

Καί ὅπως ἔγραψε ὁ ἀγαπητός ΕΑΦ : « τροφή γιά σκέψη» . Παρακαλῶ τήν ἄποψίν σας. Ὅλα τά σχόλια θά ἀναρτηθοῦν στό παρόν θέμα. 

 "Κατακομβική Ἐκκλησία"  ἔγραψε 

Οὐχί, λέγω ὑμῖν, ἀλλ' ἐάν μὴ μετανοῆτε, πάντες ὠσαύτως ἀπολεῖσθε. ῍Η ἐκεῖνοι οἱ δέκα καὶ ὀκτώ, ἐφ' οὓς ἔπεσεν ὁ πύργος ἐν τῷ Σιλωὰμ καὶ ἀπέκτεινεν αὐτούς, δοκεῖτε ὅτι οὗτοι ὀφειλέται ἐγένοντο παρὰ πάντας τοὺς ἀνθρώπους τοὺς κατοικοῦντας ἐν Ἱερουσαλήμ; Οὐχί, λέγω ὑμῖν, ἀλλ' ἐὰν μὴ μετανοήσητε, πάντες ὁμοίως ἀπολεῖσθε. ( Λουκ. Ιγ΄ 3-5)


λαμβανουμένου υποψιν: 

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/synagermos-sto-nato-erxetai-proeidopoiitiki-ektokseysi-tou-rosikou-satan-2-stin-proti-epeteio-tis-rosikis-epemvasis-stin-oukrania/

και εδω: 

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/katastrofikoi-seismoi-stin-tourkia-kai-pagkosmioi-polemoi-oi-perierges-symptoseis/

 ΕΑΦ ἔγραψε : 

...

Σχετικα με εναν πιθανο Γ' Π.Π. θα ελεγα πως Ο Δημιουργος μας δεν θα επιτρεψει σ' εμας τους τιποτενιους και αμελητεες ποσοτητες, να Του καταστρεψουμε το Δημιουργημα Του.

Ας μη ξεχναμε τα προσφατα σηματα που μας εξεπεμψε με τους σεισμους στην Τουρκια.


Αν ομως επιτρεψει κατι τετοιο, θα το κανει γιατι μετα θα εξαφανιστει ολοκληρωτικα το Σκοταδι και το Φως θα λαμψει σ' ολη την Οικουμενη μεχρι Δευτερας Παρουσιας.


Οι "κατσαριδες και τα αλλα διποδα παρασιτα" που σημερα ζουν στο σκοταδι αγκαλια με τον χρυσον και τον αργυρον, θα εξαφανιστουν μια και καλη απο προσωπου Γης.

Ενα σημαντικο αρθρο/σταθμος που θα συνιστουσα τους φιλους της σελιδας σου να διαβασουν ειναι αυτο:
https://www.unz.com/lromanoff/the-jews-were-busy-in-the-1930s/
Παντα οι ιδιοι, χρησιμοποιουσαν την ιδια συνταγη για να αιματοκυλισουν την Ανθρωπωτητα.

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2023/02/norad.html#comment-form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!