Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Οι μεταναστευτικές ταραχές στη Γαλλία, εξαπλώνονται: τώρα σειρά έχουν η Ελβετία και η Γερμανία!

 

(Εδώ έρχεται η διαφορετικότητα - Έτοιμοι να εμπλουτιστείτε πολιτιστικά;)

Οι άγριες μεταναστευτικές ταραχές που λαμβάνουν χώρα για περισσότερες από πέντε ημέρες στο εσωτερικό της Γαλλίας, έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται. Στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μια ατμομηχανή επιβατικού τρένου πυρπολήθηκε (βίντεο παρακάτω) και στο GieBen της Γερμανίας, ταραχοποιοί χτύπησαν το Φεστιβάλ της Ερυθραίας (βίντεο παρακάτω).

Ξεκινάμε από τη Ζυρίχη της Ελβετίας καθώς ένα τρένο πυρπολήθηκε:

(βίντεο:htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Zurich-train-burned-by-migrants.mp4)

Τώρα πηγαίνουμε στη Γερμανία, όπου οι «Αφρικανοί μετανάστες» εισέβαλαν στο Φεστιβάλ της Ερυθραίας, ξυλοκοπώντας τυχαίους Γερμανούς καθώς τους συναντούσαν.

(βίντεο: https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/German-migrant-attack-festival.mp4)

Όσοι από εμάς έχουμε δίκιο μισούμε να λέμε ότι «σας το είπαμε», αλλά εδώ είμαστε – και πάλι – με μια άλλη «θεωρία συνωμοσίας» που αποδεικνύεται σωστή.

Για χρόνια, εμείς στη δεξιά προειδοποιούσαμε ότι η αριστερή πτέρυγα και οι εταιρικοί παγκοσμιοποιητές έφερναν σκόπιμα τριτοκοσμικούς στις προηγμένες κοινωνίες μας για να τους χρησιμοποιήσουν ως ένα είδος «στρατευμάτων κρούσης» εναντίον μας.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Βλέπετε, η αριστερά δεν θέλει μια μορφωμένη, άνετη, αφοσιωμένη κοινωνία, επειδή τέτοιες κοινωνίες δίνουν πραγματικά προσοχή στο τι πραγματικά κάνουν οι χαμηλού επιπέδου, ανόητοι δημόσιοι υπάλληλοί μας στην κυβέρνηση.

Αυτό που θέλει η αριστερά είναι χρήσιμοι ηλίθιοι τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ξεσηκώσει. Αυτό διαταράσσει την ειρήνη, την αξιοπρέπεια και τη συνοχή της κοινωνίας.

Όταν η κοινωνία βρίσκεται σε μια κατάσταση συνεχούς αναστάτωσης και βίας, δεν μπορεί τότε να δώσει προσοχή στο τι κάνει η κυβέρνηση, επειδή η κοινωνία πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατηθεί ζωντανή μέσα σε όλο αυτό το χάος.

Προειδοποιήσαμε ξανά και ξανά ότι οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ευρώπη από την υποσαχάρια Αφρική και άλλα κατώτερα έθνη θα ήταν μια ωρολογιακή βόμβα. Προειδοποιήσαμε ότι δεν μπορούν να αφομοιωθούν, και το χειρότερο, ΔΕΝ θα αφομοιωθούν. Αυτοί οι άνθρωποι προέρχονται από τις καθυστερημένες χώρες τους, με ελάχιστη ή καθόλου εκπαίδευση, και προσκολλώνται στους οπισθοδρομικούς τρόπους τους.

Αντί να μάθουν και να αγκαλιάσουν τη νέα τους χώρα, αποκαθιστούν τους οπισθοδρομικούς τρόπους και τα κοινωνικά συστήματα που γνώριζαν στην πατρίδα τους. Μετατρέπουν τμήματα της νέας τους χώρας, σε αντίγραφα της παλιάς τους, πλήρεις με άγνοια, εθνοτικές διαμάχες, εγκληματικές συμμορίες, τεμπελιά και βρωμιά.

Αυτό δεν θα λειτουργήσει στους προηγμένους πολιτισμούς μας, έτσι οι μετανάστες βρίσκονται απόβλητοι. Συχνά (αλλά όχι πάντα) άνεργοι, μπαίνουν στο επίδομα ανεργίας και κάθονται και βλέπουν.

Καθώς κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτα, με το επίδομα ανεργίας, ΒΛΕΠΟΥΝ, ιδίοις όμμασι, όλα τα ωραιότερα πράγματα που έχουν οι ΑΛΛΟΙ άνθρωποι. Βλέπουν τα iPhone της Apple αξίας 1.000 δολλαρίων, τα ακριβά αθλητικά παπούτσια, τα δερμάτινα παπούτσια, τις άνετες μπότες εργασίας, τα ωραία ρούχα. ΒΛΕΠΟΥΝ τη συντήρηση των σπιτιών στην περιοχή, τις τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης, τα ωραία στερεοφωνικά. Βλέπουν τα νέα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, ειδικά τα καλύτερα, και ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν έχουν __ΤΙΠΟΤΕ__ από αυτά τα πράγματα και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ΠΟΤΕ δεν θα τα έχουν.

Ξέρουν ότι δεν θέλουν να σηκώνονται για δουλειά καθημερινά. Πολλοί από αυτούς, (όχι όλοι) δεν θέλουν καν να μπουν στον κόπο να κάνουν ντους. Όσο για το βούρτσισμα των δοντιών; Χα!

Έτσι, κάθονται και συνειδητοποιούν ότι είναι άνεργοι και χωρίς δουλειά - κάτι που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν - δεν έχουν καμμία πιθανότητα να πάρουν τίποτα από αυτά τα καλύτερα πράγματα. Η ζήλεια και ο φθόνος τους οδηγεί σε όλο και περισσότερο θυμό. Αρχίζουν να μισούν.

Αργά ή γρήγορα, τα ένστικτα βράζουν επειδή τα οπισθοδρομικά έθιμά τους, η έλλειψη αυτοπειθαρχίας ή εργασιακής ηθικής, η κακή προσωπική υγιεινή και τα παρόμοια, τους κρατούν έξω από την πολιτισμένη κοινωνία. Συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Το χειρότερο από όλα, δεν τους νοιάζει καν ότι δεν έχουν καμμία επιθυμία να σηκωθούν κάθε μέρα, να κάνουν ντους, να ντυθούν και να είναι στη δουλειά στην ώρα τους, κάτι που θα μπορούσε να τους φέρει ωραιότερα πράγματα. Δεν ενδιαφέρονται καν για την προσωπική υγιεινή.

Έτσι κάθονται και βλέπουν μέχρι να εκραγούν στη βία και να καταστρέψουν το έθνος που τους επέτρεψε την είσοδο. Επιτίθενται και χτυπούν κάθε τυχαίο άνθρωπο που συναντούν, επειδή στο μικρό μυαλό τους, ΟΛΟΙ τους έχουν αυτό που θέλουν οι μετανάστες.

Στη Γαλλία, αυτή η κοινωνική ωρολογιακή βόμβα έχει αρχίσει να εκρήγνυται. Τώρα η Ελβετία και η Γερμανία βλέπουν την αρχική φάση της κοινωνικής έκρηξης που επέτρεψαν στις προηγμένες χώρες τους.

Σας το είπαμε.

ΠΗΓΗ: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/migrant-riots-in-france-spreading-switzerland-germany-now

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Καταγγελία Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: τροποποίηση αρχικής Υπουργικής απόφασης περί νέων ταυτοτήτων όπου η προσθήκη- εδάφιο προβλέπει ότι ”θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης”.

    https://dimpenews.com/2023/08/28/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεργκέϊ Μπορέζ Μποκγουάγκο , μόνιμος ἀντιπρόσωπος τοῦ Κονγκὸ στὸν ΟΗΕ, χαρακτήρισε άφρικανοὺς lathroμετανάστες ὡς "ἀποβράσματα καὶ αφρικανικὰ σκουπίδια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς, Νικολάε, αυτή είναι η αλήθεια και κακώς, κάκιστα, κρυβόμαστε πίσω από λέξεις.

      γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι (αν και προσωπικά πιστεύω ΟΛΟΙ) είναι πρώην και νυν ποινικοί.

      ο στόχος όμως είναι αυτός ακριβώς. η πορεία για την καταστροφή/ τον αφανισμό και μπασταρδοποίηση της Ευρώπης και της λευκής φυλής είναι προδιαγεγραμμένη και λεπτομερώς από πολλές δεκαετίες σχεδιασμένη.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!