Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Κατανοώντας Την Παρασιτική Συνεργασία Μεταξύ Παγκοσμιοποιητών Και Αριστερών



Από τον Brandon Smith

Πρέπει να παραδεχτώ ότι στις προσπάθειές μου να αναλύσω και να εξετάσω ακροαριστερές / παγκοσμιοποιημένες ιδεολογίες και ατζέντες έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου είμαι εξίσου γοητευμένος όσο τρομοκρατημένος. Σκεφτείτε για μια στιγμή την προοδευτική «διαθεματική» αφήγηση στην οποία συχνά αναφερόμαστε ως «woke»: Δεν είναι ένα ακτιβιστικό κίνημα επειδή έχουν ήδη ίσα δικαιώματα βάσει του νόμου. Είναι εν μέρει ένα πολιτικό κίνημα, αλλά οι στόχοι τους υπερβαίνουν κατά πολύ την τοποθέτηση υποψηφίων στην κυβέρνηση - Ένα μεγάλο μέρος της κυβέρνησης είναι ήδη στο πλευρό τους. Ισχυρίζονται ότι στέκονται ενάντια στον «καπιταλισμό» και την εταιρική εξουσία, αλλά το κίνημά τους χρηματοδοτείται κυρίως από τις ίδιες τις ελίτ του χρήματος που λένε ότι περιφρονούν.

Όχι, αυτό το κίνημα είναι κάτι διαφορετικό – είναι ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΦΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ και ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΛΑΤΡΕΥΤΑΙ, ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όποτε είναι δυνατόν ως ΜΕΣΟ για την ΕΠΙΤΕΥΞΗ ενός ΣΚΟΠΟΥ. Γινόμαστε μάρτυρες της ιστορίας εν τη γενέσει της· Η ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΙΣΜΟΥ.


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ 'WOKE' ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ FORD ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ-ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΙΡΕΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΛΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Απαιτούν μια αδύνατη ουτοπία που εγγυάται ίσα αποτελέσματα. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.


Όπως έχω σημειώσει στο παρελθόν, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, Θ Α   Α Π Ο Τ Υ Χ Ε Τ Ε. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Τούτου λεχθέντος, Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'WOKE', Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ 'cancel culture' (ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ). Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ. Αναρωτιούνται: «Τι μπορούμε να πάρουμε από τους άλλους και πώς μπορούμε να ενσταλάξουμε φόβο;» Πιστεύουν ότι όσο περισσότερο μπορούν να πάρουν, τόσο περισσότερη δύναμη έχουν.

Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν την εξουσία με παρόμοιο τρόπο με τους αριστερούς, αλλά επεκτείνουν το μανιφέστο με το ερώτημα «Πώς μπορούμε να πείσουμε τους άλλους να μας δώσουν τον έλεγχο πρόθυμα;».

Οι 'woke' χρήσιμοι ηλίθιοι βλέπουν την εξουσία ως κάτι που πρέπει να κλαπεί μέσω εκφοβισμού ή βίας. Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν την εξουσία ως κάτι που τους παραδίδεται από χρήσιμους ηλίθιους. Προκειμένου να αποκτήσουν αυτή τη δύναμη, οι παγκοσμιοποιητές ξοδεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία της ενέργειας και του πλούτου τους στην κατασκευή συναίνεσης. Δεν αρκεί να ελέγχεις τον πληθυσμό, πρέπει να τον κάνεις να πιστέψει ότι η ολιγαρχία σου είναι δική τους ιδέα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν προσπαθούν ποτέ να αντεπιτεθούν.

Ενώ οι 'woke' ακτιβιστές τρέχουν σαν μαϊμούδες με σπίρτα προσπαθώντας να κάψουν τον κόσμο, οι παγκοσμιοποιητές κοιτάζουν τους ακτιβιστές και λένε: «Πώς μπορώ να κάνω αυτές τις μαϊμούδες να κάψουν τα πράγματα που θέλω να κάψουν;».

Η κατασκευή συναίνεσης από το ήμισυ του πληθυσμού ενός έθνους απαιτεί έναν τεράστιο μηχανισμό παραπληροφόρησης. Αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι αριστεροί συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η φιλοσοφία τους χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από εταιρικά συμφέροντα. Και αν τους εκπαιδεύσετε στο γεγονός ότι τώρα είναι σύμμαχοι με τους ίδιους εξαιρετικά πλούσιους εταιρικούς βρικόλακες που λένε ότι μισούν, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι δεν τους πειράζει. Θα αγκαλιάσουν ευχαρίστως το συμβόλαιο του διαβόλου επειδή το βλέπουν ως μέσο «νίκης». Με αυτόν τον τρόπο οι πολιτικοί αριστεροί και οι παγκοσμιοποιητές είναι ανεξίτηλα συνυφασμένοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παίρνω πολύ σοβαρά τα επιχειρήματα για το «ψευδές παράδειγμα αριστεράς/δεξιάς» πια. Σίγουρα, υπάρχουν ακόμα νεοσυντηρητικοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που ισχυρίζονται ότι είναι συντηρητικοί όταν είναι στην πραγματικότητα παγκοσμιοποιητές και αριστεροί. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι εκατομμύρια και εκατομμύρια απλοί άνθρωποι στην αριστερά έχουν εσκεμμένα επιλέξει να συνταχθούν με τους παγκοσμιοποιητές και έχουν στοχεύσει ειδικά τη συντηρητική και πατριωτική κουλτούρα για καταστροφή.

Είναι ο εχθρός, όπως και οι παγκοσμιοποιητές είναι ο εχθρός. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΧΛΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ. Ήρθε η ώρα να αποδεχθούμε αυτή την πραγματικότητα αντί να επιστρέψουμε στο ίδιο παλιό τεμπέλικο επιχείρημα: «Αλλά και οι δύο πλευρές είναι το πρόβλημα...» ΟΧΙ, ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ανεξάρτητα από τις πολιτικές μάσκες που φορούν.

Αν κοιτάξετε την πυραμίδα από κάτω προς τα πάνω, δεν υπάρχει πλέον το «ψεύτικο παράδειγμα αριστεράς/δεξιάς». Υπάρχει ένα ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παράδειγμα αριστεράς/δεξιάς. Η διαίρεση είναι ένα γεγονός της ζωής. ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Είτε είσαι μαζί τους είτε είσαι εναντίον τους. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο.

Στην ταινία «The Cabinet Of Dr. Caligari» ένα ελίτ μέλος της κοινωνίας μετατρέπει έναν άνθρωπο σε τέρας μέσω της ύπνωσης, στέλνοντάς τον να καταδιώκει την ύπαιθρο για να σκοτώσει ανθρώπους που η ελίτ θέλει να βγάλει από το δρόμο της. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν επίσης χρησιμοποιήσει την  ύπνωση για να καλέσουν το δικό τους αριστερό τέρας όποτε χρειάζονται κάποια βρώμικη δουλειά. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ - ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Για παράδειγμα, κοιτάξτε την πρόσφατη «κρίση» του covid και τη δρακόντεια απάντηση που ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. Δείτε επίσης τις υστερικές αφηγήσεις για την κλιματική αλλαγή και τις εκκλήσεις για περιορισμούς του άνθρακα που θα οδηγούσαν αναπόφευκτα σε μαζική μείωση του πληθυσμού. Για άλλη μια φορά ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ-ΕΠΙΠΕΔΟ. Ωστόσο, οι εντολές covid υποδηλώνουν ότι πρέπει να σώσουμε τον πληθυσμό από το θάνατο, ενώ οι εντολές για την κλιματική αλλαγή υποδηλώνουν ότι πρέπει να σκοτώσουμε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού για να προστατεύσουμε το περιβάλλον. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ο Covid δεν ήταν ποτέ για να σώσει ζωές και οι κλιματικοί έλεγχοι δεν έχουν καμμία σχέση με τη σωτηρία του πλανήτη.

Όσο για τις αντιλήψεις των αντικειμενικών γεγονότων, αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο ΚΙΝΗΜΑ των ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ για να δει ότι τα ίδια τα ΘΕΜΕΛΙΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ. ΕΑΝ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΕΑΝ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΕΑΝ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ.

Αν ο πολιτισμός πειστεί να δεχτεί τον χειρουργικό/χημικό ακρωτηριασμό και τη στείρωση της νεολαίας μας, αν μπορούμε να πειστούμε να δεχτούμε τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία, τότε μπορούμε εύκολα να πειστούμε να δεχτούμε σχεδόν ο,τιδήποτε άλλο. Παιδοφιλία; Δουλεία; Φόνος; Όλα στο όνομα του ηδονισμού που παρουσιάζεται ως ελευθερία.


Κατ' επέκταση, η εγκατάλειψη των καθολικών αληθειών θα οδηγεί πάντοτε στην επίπληξη της ίδιας της ελευθερίας. Τι είναι πραγματικά η ελευθερία; Είναι μια εύλογη ανησυχία για το μέλλον; «Ζούμε σε μια κοινωνία» τελικά, και σύμφωνα με τους αριστερούς ό,τι κάνουμε «επηρεάζει όλους τους άλλους». Επομένως, η ελευθερία μπορεί να είναι επικίνδυνη. Μπορεί να βλάψει ή να αναστατώσει τους άλλους. Μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη. Καλύτερα να την ξεφορτωθείτε εντελώς για το καλό της συλλογικότητας...

Είναι μια αιώνια διχοτόμηση – Χωρίς αλήθεια δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία – Χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει αλήθεια. Στη σκοτεινή πλευρά αυτού του νομίσματος είναι η διχοτόμηση παγκοσμιοποιητών/αριστερών – Χωρίς τους παγκοσμιοποιητές δεν υπάρχει αριστερός όχλος, χωρίς τον αριστερό όχλο οι παγκοσμιοποιητές θα διαγραφούν.

Οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν να υποτάξουν τον κόσμο και για να το κάνουν αυτό πρέπει να υπονομεύσουν τις βασικές αρχές της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και κατανόησης. Έχουν συμμαχήσει με την πολιτική αριστερά για να προκαλέσουν χάος στον πληθυσμό, κρατώντας τους ανθρώπους αποσπασμένους και εκτός ισορροπίας, ενώ οι δυνάμεις τυλίγουν τα πλοκάμια τους γύρω από κάθε τελευταίο ίχνος ιδιωτικής ελευθερίας.

Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι οι πολίτες να υιοθετήσουν μια εχθρική στάση και να αρνηθούν να συμβιβαστούν ούτε εκατοστό. Πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε τους πολιτικούς που έχουν μείνει έξω για αυτό που πραγματικά είναι – Το χτυπημένο χέρι της παγκοσμιοποιητικής κλίκας. Δεν μπορεί να υπάρξει δούναι και λαβείν όταν πρόκειται για τις βασικές μας αρχές. Όχι άλλη ανοχή στην αποδόμηση, όχι άλλη χαλαρότητα στους σαμποτέρ. Εάν μια ανατρεπτική ομάδα προσπαθεί να γκρεμίσει τον ηθικό ιστό που κάνει τη Δύση λειτουργική και ελεύθερη, εάν επιθυμεί να εξαλείψει την κληρονομιά που οι ιδρυτές μας αγωνίστηκαν να δημιουργήσουν, τότε πρέπει να κάνουμε ό, τι έκαναν οι ιδρυτές και να απομακρύνουμε την απειλή.




ΠΗΓΗ: https://alt-market.us/understanding-the-parasitic-cooperation-between-globalists-and-leftists/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Αριστεροί ειναι βεβαίως-βεβαίως και οι λάτρεις και νοσταλγοί του σφυροδρέπανου. Για σκεφτείτε που εκτός Ελλάδος τιμούν το βρομερό σιωνιστικό σύμβολο. Το βρήκατε; Ναι στον δήθεν μεγάλο εχθρό της παγκοσμιοποιήσεως, την χώρα του εβραίου Σαλόμοβιτς και των κολλητών του εβραίων ολιγαρχών, Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!