Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Σκοτείνιασμα του ήλιου: Η ΕΕ στηρίζει τα σχέδια του Μπιλ Γκέητς






Ενάντια σε όλα τα φυσικά και ιστορικά ευρήματα, συνεχίζεται η εμμονή στον ισχυρισμό ότι το ανθρωπογενές CO2 προκαλεί κλιματική αλλαγή και ότι επί του παρόντος βιώνουμε θερμοκρασίες που δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε.

Κατά συνέπεια, γίνονται προσπάθειες για τη μείωση του CO2 και ακόμη πιο εκτεταμένα σχέδια θέλουν να σκοτεινιάσουν τον ήλιο.

Η δεύτερη προσέγγιση στοχεύει στη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας (Solar Radiation Modification – SRM). Έχουν υπάρξει προηγούμενα πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Gates στη Σκανδιναβία. Αλλά το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP) έχει άλλες ιδέες. Ο όρος "Τροποποίηση Ηλιακής Ακτινοβολίας" προορίζεται να αντανακλά το φως του ήλιου και να το εμποδίζει να θερμαίνει την επιφάνεια του πλανήτη μας (https://tkp.at/2023/03/01/un-plant-verdunklung-der-atmosphaere-zur-klimarettung/).

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί αξιόπιστα ο καιρός για την αυριανή ημέρα, ούτε τα κλιματικά μοντέλλα παρείχαν ποτέ σωστές προβλέψεις (https://tkp.at/2023/08/08/modelle-des-un-weltklimarates-ipcc-liefern-falsche-vorhersagen/), είναι εντελώς ανεύθυνο να διεξάγονται τέτοια πειράματα με τόσο περίπλοκη δομή όπως η ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν επιρροές που είναι ακόμη και εντελώς απρόβλεπτες, όπως οι ηφαιστειακές εκρήξεις. Η υποθαλάσσια έκρηξη του ηφαιστείου Hunga Tonga-Hunga Ha'apai στις 15 Ιανουαρίου 2022 φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας έως και 1,5 βαθμούς, αν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα (https://tkp.at/2023/08/07/vulkanausbruch-injiziert-150-millionen-tonnen-wasser-in-die-atmosphaere-15-grad-globale-erwaermung/).

Αλλά εάν το ηφαίστειο δεν βρισκόταν στον Ειρηνικό, περίπου 64 χιλιόμετρα βόρεια του Τονγκατάπου, του κύριου νησιού της Τόνγκα, αλλά στην ηπειρωτική χώρα της Ευρώπης ή της Ασίας, τότε δεν θα είχαν εκτοξευθεί 150 εκατομμύρια τόνοι νερού, αλλά τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τόνοι οξειδίων του θείου και άλλων αερολυμάτων και μεγάλη ποσότητα σκόνης. Επομένως, η συνέπεια δεν θα ήταν μια αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά μια σημαντική ψύξη μεγέθους που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί.


Η ΕΕ θέλει να σκοτεινιάσει τον ήλιο μαζί με τον Μπιλ Γκέητς

Η ΕΕ υποστήριξε το ριζοσπαστικό σχέδιο του συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέητς για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη εμποδίζοντας το φως του ήλιου και θέλει να συμμετάσχει σε μια διεθνή πρωτοβουλία για τη μελέτη της αποτελεσματικότητας του σχεδίου.

Οι κυβερνήσεις αρκετών χωρών ενώνονται με παγκόσμιες γραφειοκρατικές υπηρεσίες για να καθορίσουν εάν η παρέμβαση μεγάλης κλίμακας, όπως η εκτροπή των ακτίνων του ήλιου ή η αλλαγή των καιρικών συνθηκών της Γης, είναι βιώσιμες επιλογές για την «αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» (https://twitter.com/Agent131711/status/1657169030246203392).

Ο Μπιλ Γκέητς υποστηρίζει εδώ και καιρό το σχέδιο για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» μέσω πειραματικής γεωμηχανικής για να εμποδίσει τον ήλιο.


Η ιδέα, που προωθείται από τον Γκέιτς και τον δισεκατομμυριούχο Τζωρτζ Σόρος (https://www.foxnews.com/politics/george-soros-calls-weather-control-stop-global-warming-ice-sheet-melting), είναι να αντλήσει τεχνητά λευκά σύννεφα στην ατμόσφαιρα για να αντανακλούν το φως του ήλιου μακριά από την επιφάνεια του πλανήτη. Ο Σόρος ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα βοηθήσει στην πρόληψη της τήξης των πάγων.

Το λιώσιμο των πάγων, ειδικά στη Γροιλανδία, θα μπορούσε, κατά τη γνώμη του, να σημάνει την πτώση του ανθρώπινου πολιτισμού.

Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι πάγοι της Αρκτικής έχουν αυξηθεί και πάλι πρόσφατα, καθώς έχουν ήδη υπάρξει αρκετοί από τους 11ετείς ηλιακούς κύκλους με χαμηλότερη ακτινοβολία χάρη στις μειωμένες ηλιακές κηλίδες.

Η μέθοδος που προτείνει ο Μπιλ Γκέητς είναι να αυξηθεί η συγκέντρωση αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα για να αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία μακριά από τη Γη. Ο Γκέητς έχει χρηματοδοτήσει ένα μεγάλο έργο στο Χάρβαρντ που χρησιμοποιεί μπαλόνια για την παράδοση αερολυμάτων.

Ωστόσο, το έργο του Γκέητς στο Χάρβαρντ διακόπηκε αφού το κοινό μίλησε εναντίον του σχεδίου. Η ΕΕ «εξετάζει τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη στην ασφάλεια», όπως η πιθανότητα η έλλειψη νερού ή τροφίμων να οδηγήσει σε συγκρούσεις και μετανάστευση, σύμφωνα με προσχέδιο εγγράφου που είδε το Bloomberg (https://www.bnnbloomberg.ca/eu-looks-into-blocking-out-the-sun-as-climate-efforts-falter-1.1938049).

Η αξιολόγηση αυτή περιλαμβάνει επίσης εξέταση των πιθανών κινδύνων αναδιαμόρφωσης της ατμόσφαιρας.

«Αυτές οι τεχνολογίες θέτουν νέους κινδύνους για τους ανθρώπους και τα οικοσυστήματα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να διευρύνουν τις ανισορροπίες ισχύος μεταξύ των εθνών, να προκαλέσουν συγκρούσεις και να εγείρουν μια σειρά από ηθικά, νομικά, πολιτικά και ζητήματα διακυβέρνησης», ανέφερε το έγγραφο, το οποίο υπόκειται σε αλλαγές.

Η συμπερίληψη αυτής της έρευνας φέρνει την ΕΕ στη συζήτηση σχετικά με το αν η λεγόμενη γεωμηχανική του κλίματος είναι καλή επιστήμη ή απλώς μια τακτική αντιπερισπασμού επιστημονικής φαντασίας με δυνητικά επικίνδυνες επιπτώσεις στον πλανήτη και την ατμόσφαιρά του.

«Η ΕΕ θα υποστηρίξει τις διεθνείς προσπάθειες για την παροχή μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης των κινδύνων και των αβεβαιοτήτων των κλιματικών παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην ηλιακή ακτινοβολία», αναφέρει το έγγραφο.

Το Bloomberg αναφέρει επικριτές που λένε ότι αυτές οι μαζικές παρεμβάσεις έχουν απρόβλεπτες παρενέργειες, όπως μια αλλαγή στα ζωτικά μοτίβα βροχής. Ορισμένοι επιστήμονες έχουν ήδη ζητήσει μια διεθνή συμφωνία για τη μη χρήση τέτοιων λύσεων.


Εικόνα από την Alexa από το Pixabay


















Χειραγώγηση του καιρού: Η προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να προωθήσουν την ατζέντα τους για το κλίμα;
Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης χλευάζουν την ανικανότητα του Μπάιντεν να χειριστεί τις πυρκαγιές στη Χαβάη. Η επιθετικότητα ΝΑΤΟ / ΕΕ βυθίζει τη Γερμανία σε κρίση - και περισσότερες ειδήσεις από αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης.
https://transition-news.org/wettermanipulation-versuch-der-globalisten-ihre-gefahrliche-klima-agenda

Επιστήμονες από το Princeton και MIT επιβεβαιώνουν ότι οι νέοι κλιματικοί κανονισμοί της EPA βασίζονται σε ψευδοεπιστήμη «φάρσα»
https://www.naturalnews.com/2023-08-21-scientists-princeton-mit-epa-climate-hoax-pseudoscience.html


Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα επαναλαμβανόμενα κύματα καύσωνα θα μπορούσαν να προωθήσουν ουρολογικές παθήσεις - ενδεχομένως ακόμη και στειρότητα στους άνδρες
https://www.businessinsider.de/wissenschaft/urologen-warnen-wiederkehrende-hitzeperioden-koennten-urologische-krankheiten-foerdern-womoeglich-sogar-unfruchtbarkeit-bei-maennern/


(Μουρλός) Ακτιβιστής για το κλίμα ισχυρίζεται σοβαρά: «Οι άνθρωποι θα βράσουν μέσα στον ίδιο τον ιδρώτα τους» (😂😂😂!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ο Βρετανός ακτιβιστής για το κλίμα Alex de Koning ήταν καλεσμένος στη βρετανική τηλεόραση - και εξέφρασε τόσο σοβαρά παράλογες θεωρίες που οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν πλέον παρά να γελάσουν.

https://apollo-news.net/klimaaktivist-behauptet-ernsthaft-menschen-werden-in-ihrem-eigenen-schweiss-kochen/











4 σχόλια:

  1. ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ O π.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ COVID-19
    https://www.youtube.com/watch?v=LlA7uiRTJhw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε το καψημο των δασων το διοξειδιο του ανθρακος εχει φτασει στο ζενιθ αυτοι αντι να το μειωνουν το αυξανουν και ψαχνουν τροπους να το μειωσουν καιγοντας ακομη περισσοτερα δαση
    Μεχρι ποιου βαθμου υποτιμουν την νοημοσυνη του κοσμου ,που ανεχεται ολους αυτους τους καραγκιοζηδες που δεν διαθετουν ουτε ενος κοκορου γνωση.
    Αυτα τα ρεταλια που δεν θα τα προσεχε ποτε κανεις με ολες αυτες τις βλακειες που λενε και θελουν να επιβαλλουν στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγγραφα που βρέθηκαν στο βιο-εργαστήριο Ρουμπεζνόγιε και μαρτυρίες αιχμαλώτων δείχνουν πως φτωχοί Ουκρανοί έγιναν τα πρώτα πειραματόζωα εμβολίων Pfizer και AstraZeneca και κάποιοι πέθαναν.
    https://dimpenews.com/2023/08/29/%ce%ad%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οί "διαβόλοι" θέλουν νά κρύψουν τόν ήλιο,...ρέ σατανάδες ό,τι καί νά κάνετε
    στόν πάτο τής κόλασης θά πάτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!