Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων "κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων (DEW)", για στρατιωτική και "πολιτική χρήση" (;).

Χρησιμοποιήθηκαν κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) στην Χαβάη;


Ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο που παρέμειναν ανέγγιχτα από τις πυρκαγιές του Μάουϊ, καθώς όλη γειτονιά γύρω του έχει γίνει στάχτη. Πώς εξηγείται, άρα γε;;;; 

Πηγή εικόνας: https://www.nytimes.com/live/2023/08/11/us/wildfires-maui-hawaii

30 ΑΥΓ 2023

Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) αποτελούν μια ακμάζουσα επιχείρηση 5,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων (2022), η οποία πρόκειται να αυξηθεί σε 12,9 δισεκατομμύρια δολλάρια έως το 2027.

Αυτή η στρατιωτική-βιομηχανική αγορά με γνώμονα το κέρδος κυριαρχείται από έξι «εργολάβους άμυνας», συμπεριλαμβανομένων των Raytheon, Northrup Grunman, BAE Systems (plc), Boeing, Lockheed Martin και L3Harris Technologies.

Σύμφωνα με τη Raytheon:

 "Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κατευθυνόμενης ενέργειας (DE) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της απειλής των drones". 

Υπάρχουν αρκετές εξελιγμένες τεχνολογίες όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας: λέηζερ υψηλής ενέργειας (Hel), όπλα ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος, ηχητικά όπλα, ηλεκτρομαγνητικά όπλα. (Για λεπτομέρειες βλέπε πίνακα με τίτλο Κύρια σημεία της κατευθυνόμενης αγοράς ενέργειας).

Ενώ τα DEW προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για στρατιωτική χρήση, τα λεγόμενα «μη θανατηφόρα» ή/και «λιγότερο θανατηφόρα» όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας προβλέπονται επίσης για τις λεγόμενες «εφαρμογές εσωτερικής ασφάλειας» (βλ. πίνακα παρακάτω).


Τα αποδεικτικά στοιχεία: Χρησιμοποιήθηκαν κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα στη Χαβάη;

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν την έκταση και τη φύση της καταστροφής και του ολέθρου. (Δείτε τα βίντεο παρακάτω).

Υποστηρίζουν επίσης ότι η ζημία που προκλήθηκε δεν οφειλόταν σε «φυσικά αίτια».

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW) μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί (ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως) και ότι οι πράξεις καταστροφής ήταν σκόπιμες.

Βίντεο: Τα σπίτια είναι στοχευμένα; Τα πράσινα δέντρα παραμένουν ανέγγιχτα

Δείτε παρακάτω εναέρια πλάνα. Η τοποθεσία αυτής της πυρκαγιάς μένει να επιβεβαιωθεί. Μπορεί να ήταν στο Νότιο Όρεγκον. [19 Αυγούστου 2023]

Πώς είναι δυνατόν να έχουν καεί ολοσχερώς σπίτια ανάμεσα σε άθικτα δέντρα;

Βίντεο: "Σκόπιμη καταστροφή"; (https://odysee.com/@Cielvoile:e/hawa%C3%AF:7?src=embed&t=3.794827)













Σημειώστε ότι η παραπάνω έκθεση CBS δείχνει "Μια καταστροφή από πυρκαγιά".

Χιλιάδες οικογένειες έχουν χάσει τα σπίτια τους, έχουν καεί ολοσχερώς. Οι καταστροφικές επιπτώσεις που προκύπτουν από πιθανές επιθέσεις DEW δεν αναφέρονται. Οι επίσημες δηλώσεις δείχνουν «Φυσικά αίτια»:

«Μπορείτε να φανταστείτε να καλείτε μια οικογένεια που μόλις είδε το σπίτι της να καίγεται ολοσχερώς και να τους προσφέρετε να αγοράσετε την γη της για κάτω από την αγοραία αξία; (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αυτό προφανώς συμβαίνει στη Χαβάη αυτή τη στιγμή σε μαζική κλίμακα».(!!!!!!!!!!!!!!!) Michael Snyder (https://www.globalresearch.ca/buy-properties-burned-fires-hawaii/5829320), (17 Αυγούστου 2023)

*

Μεταξύ των έξι ιδιωτικών εταιρειών του στρατιωτικού βιομηχανικού συγκροτήματος, η Raytheon και η BAE Systems συμμετέχουν επίσης στις τεχνολογίες ENMOD για λογαριασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (https://www.globalresearch.ca/weather-warfare-beware-the-us-military-s-experiments-with-climatic-warfare/7561).

Υπάρχει μια ακμάζουσα διεθνής αγορά. Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) εξάγονται παγκοσμίως. Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρομαγνητικών όπλων.

Η χρήση για τις λεγόμενες «εφαρμογές εσωτερικής ασφάλειας» περιλαμβάνει «μη θανατηφόρες» πολιτικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας αεροδρομίων, των ελέγχων ταραχών, της προστασίας των υποδομών (βλ. παρακάτω).


Ποινική έρευνα πολιτών;

Είναι αυτά τα λεγόμενα «μη θανατηφόρα ή «λιγότερο θανατηφόρα» κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW)  διαθέσιμα για αγορά ή αγορά από τον ιδιωτικό τομέα ή / και κυβερνητικούς φορείς; 

Οι πωλήσεις και η μη θανατηφόρα χρήση του DEWS υπόκεινται σε κανονισμούς;

Σύμφωνα με MarketandMarkets.com, οι μη στρατιωτικές «μη θανατηφόρες» εφαρμογές αποτελούν περισσότερο από το 41,2% της αγοράς της Βόρειας Αμερικής:

«Η αυξανόμενη ζήτηση για όπλα λέηζερ για ασφάλεια σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, η νέα ανάπτυξη όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας και η υιοθέτηση μη θανατηφόρων όπλων οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς.

Απαιτείται έρευνα των πολιτών για να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την καταστροφική διαδικασία καταστροφής στη Χαβάη καθώς και σε διάφορα άλλα μέρη της Αμερικής.


Οι σκέψεις μας σήμερα είναι κοντά στον λαό της Χαβάης.



Ακολουθεί μια εξέταση της αγοράς όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας από: Marketandmarkets.com


Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες έγγραφο (https://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/directed-energy-weapon-market-19132295.html#:~:text=Directed%20Energy%20Weapons%20Industry%20Companies,BAE%20Systems%20plc%20(UK).)










ΠΗΓΗ: https://michelchossudovsky.substack.com/p/directed-energy-weapons-used-hawaii?utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!