Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! : Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ έδειξαν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους ΠΡΟΣΩΠΟ κατά την διάρκεια του Covid




Από τον Brandon Smith


Όταν σκέφτομαι τις πρώτες ημέρες των lockdown της πανδημίας covid, υποψιάζομαι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, ακόμη και πολλοί συντηρητικοί και τύποι κινημάτων ελευθερίας, είχαν μια υγιή ανησυχία για τις επιπτώσεις του ιού και την πιθανότητα δομικής αναταραχής εάν αποδεικνυόταν τόσο θανατηφόρος όσο ισχυρίστηκε αρχικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Εάν ο covid είχε ποσοστό θνησιμότητας από λοιμώξεις 3% ή περισσότερο, όπως προειδοποίησαν οι παγκόσμιοι αξιωματούχοι υγείας, τότε η ζημιά θα ήταν αρκετά σημαντική για να αλλάξει τον κόσμο μας για πολλά χρόνια.

Όποιος δεν ανησυχούσε τουλάχιστον εν μέρει για μια βιολογική καταστροφή (ή βιολογικό πόλεμο) ήταν πιθανώς ηλίθιος. Όποιος ήταν έξυπνος ήταν προετοιμασμένος. Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες εξάπλωσης του ιού και μετά την πρώτη αναταραχή επιστημονικών δεδομένων, αρκετά γεγονότα έγιναν εμφανή:

1) Τα lockdown δεν έκαναν τίποτα (https://health.wusf.usf.edu/health-news-florida/2022-02-02/a-johns-hopkins-study-says-ill-founded-lockdowns-did-little-to-limit-covid-deaths) για να σταματήσουν την εξάπλωση, ήταν απλά για να καταστρέψουν την οικονομία μας (https://www.washingtonpolicy.org/publications/detail/comprehensive-research-finds-that-lockdowns-dont-work).

2) Οι μάσκες ήταν άχρηστες και δεν έκαναν τίποτε για να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού (https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full).

3) Το IFR του covid ήταν ένα μικρό 0,23%, και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη όλους τους θανάτους συννοσηρότητας που χαρακτηρίστηκαν ψευδώς ως θάνατοι COVID (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33716331/).

4) Τα εμβόλια δεν εμπόδισαν τη μετάδοση για εκατομμύρια ανθρώπους (https://www.scientificamerican.com/article/the-risk-of-vaccinated-covid-transmission-is-not-low/). Δεν απέτρεψαν τη μόλυνση σε πολλές περιπτώσεις και πολλά εμβολιασμένα άτομα έχουν πεθάνει από τον ιό (https://www.kff.org/policy-watch/why-do-vaccinated-people-represent-most-covid-19-deaths-right-now/). Όχι μόνο αυτό, αλλά τα ανεμβολίαστα άτομα με φυσική ανοσία είχαν καλύτερη προστασία από εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο και τις αναμνηστικές δόσεις (https://katv.com/news/nation-world/new-study-indicates-natural-immunity-offers-greater-protection-from-covid-19-than-vaccines-new-england-journal-medicine-coronavirus-hybrid).

5) Μελέτες δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ό, τι παραδέχτηκε το CDC (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/ejhf.2978).

Ο Λ Α ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΤΑΝ Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΗΤΑΝ Ψ Ε Μ Μ Α.

Ακόμη και όταν αυτές οι πληροφορίες έγιναν διαθέσιμες, συνέχισαν - κράτησαν τους ανθρώπους κλειδωμένους, τους κράτησαν μασκοφόρους και προσπάθησαν ακόμη και να εμβολιάσουν αναγκαστικά τον πληθυσμό. Υπήρχαν κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί που επίσης συμπορεύτηκαν με τον πανικό, πολλοί από τους οποίους ήταν νεοσυντηρητικοί (ψεύτικοι συντηρητικοί). Ωστόσο, η πλειοψηφία των κόκκινων πολιτειών τερμάτισε γρήγορα τους περιορισμούς μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα αντιφατικά δεδομένα. Εν τω μεταξύ, τα μπλε κράτη φαίνονταν γελοία και παρανοϊκά καθώς απελπισμένα προσκολλήθηκαν στις εντολές.

Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που ο Μπάϊντεν, οι Δημοκρατικοί και οι παγκοσμιοποιημένοι θεσμοί τελικά σταμάτησαν δεν ήταν επειδή συνειδητοποίησαν ότι η επιστήμη τους ήταν λανθασμένη. Ήταν επειδή συνειδητοποίησαν ότι εκατομμύρια συντηρητικοί και ανεξάρτητοι ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για τις εντολές και ήξεραν ότι θα χάσουν.

Ακόμη και σήμερα, μήνες αφότου ο Μπάϊντεν αναγκάστηκε να τερματίσει επιτέλους την κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης για τον covid, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που τρέχουν με μάσκες, εξακολουθούν να απομονώνονται στα σπίτια τους και εξακολουθούν να διαμαρτύρονται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το κοινό έχει προχωρήσει από την υστερία της πανδημίας.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; Και ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Αμερικανοί (ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΠΗΔΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΔΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;

Εδώ, θα ήθελα να διερευνήσω την ψυχολογία τέτοιων ανθρώπων, γιατί νομίζω ότι είναι η φυσική τάση του κοινού σήμερα να προχωρήσει γρήγορα από τη δυσφορία των τρομερών γεγονότων και να αγνοήσει τις βαθύτερες επιπτώσεις. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

Αυτοί οι ίδιοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΠΛΗΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ.

Εδώ είναι αυτό που νομίζω ότι συνέβη κατά τη διάρκεια της φρενίτιδας λατρείας covid...


Ένα χρήσιμο ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Οι αριστεροί σπεύδουν αυτές τις μέρες να αλλάξουν θέμα ή να αρνηθούν κατηγορηματικά τις αυταρχικές τους δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του covid. Είναι λογικό, βλέπουν τις επόμενες εκλογές ως καθοριστικές εκλογές και θέλουν οι άνθρωποι να ξεχάσουν ότι σχεδόν χάσαμε ό,τι έχει απομείνει από τα συνταγματικά μας δικαιώματα εξαιτίας των πολιτικών τους. Αλλά και πάλι, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτά τα πράγματα να ξεθωριάσουν στον αιθέρα.

Ακολουθεί μια ΛΙΣΤΑ με τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ εκ μέρους των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ και των ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ κατά τη διάρκεια της πανδημίας:

Είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για την αποτελεσματικότητα των lockdown.

Είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για την αποτελεσματικότητα των μασκών.

Είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για το πόσο εκτεταμένες ήταν οι δοκιμές για τα εμβόλια covid.

Είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για την «πανδημία των ανεμβολίαστων».

Επέβαλαν lockdown ΕΞΩ όπου είναι σχεδόν αδύνατο να κολλήσεις έναν ιό.

Προσπάθησαν να θέσουν τον πληθυσμό σε κατ' οίκον περιορισμό.

Έθεσαν σε κίνηση νομοθεσία σε ορισμένες πολιτείες για να Φτιάξτε "Covid Camps" στις ΗΠΑ (https://www.nysenate.gov/legislation/bills/2021/A416).

Σε ορισμένες χώρες, έχτισαν στρατόπεδα covid, όχι μόνο για ταξειδιώτες, αλλά για όλους.

Αυτοί ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ άφθονα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που συνδέουν το εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα με το ξέσπασμα (https://oversight.house.gov/release/hearing-wrap-up-suppression-of-the-lab-leak-hypothesis-was-not-based-in-science/).

Αυτοί (η κυβέρνηση και η Big Tech) συνωμότησαν για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο μαζικής λογοκρισίας αντικρουόμενων δεδομένων.

Εκμεταλλεύτηκαν αλγόριθμους μέσω μηχανών αναζήτησης για να θάψουν κάθε αντίθετη πληροφορία.

Όπως πολλοί αριστεροί παραδέχτηκαν ανοιχτά, ο στόχος ήταν να κάνουν τη ζωή τόσο δύσκολη για τους ανεμβολίαστους ώστε τελικά να συμμορφωθούν για να επιβιώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, οι ελίτ του κατεστημένου και οι αριστεροί θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι οι άνθρωποι «προσφέρθηκαν εθελοντικά» για τα εμβόλια και κανείς δεν αναγκάστηκε. Αυτό που πραγματικά εννοούσαν ήταν ότι κανείς δεν εξαναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου, αλλά ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Στην πραγματικότητα οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Δημοκρατικών ήταν πρόθυμοι να καταργήσουν εντελώς τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και να κηρύξουν πόλεμο στους ανεμβολίαστους... (https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/partner_surveys/jan_2022/covid_19_democratic_voters_support_harsh_measures_against_unvaccinated)


Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερών υποστήριξε τις εκτελεστικές εντολές του Μπάϊντεν για διαβατήρια εμβολίων για εργαζόμενους σε εταιρείες με 100 υπαλλήλους ή περισσότερους, οι οποίες τελικά θα οδηγούσαν σε διαβατήρια εμβολίων για όλους. Αυτό θα κατέστρεφε το Σύνταγμα όπως το γνωρίζουμε και θα δημιουργούσε μια κοινωνία στην οποία η οικονομική συμμετοχή ελέγχεται πλήρως από την κυβέρνηση. Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά δικαιολογούνταν από έναν ιό με ένα μικρό μέσο ποσοστό θνησιμότητας 0,23%.

Δεδομένου ότι η πολιτική αριστερά βλέπει τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων ως εμπόδιο στην πλειοψηφία των πολιτικών της στόχων, υποστηρίζω ότι απλώς είδαν την πανδημία ως ένα όχημα που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν για να αφαιρέσουν συνταγματικές προστασίες από τις οποίες πάντα ήθελαν να απαλλαγούν ούτως ή άλλως.



Οι Ψ Υ Χ Ι Κ Α  Α Σ Θ Ε Ν Ε Ι Σ  ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Περίπου το 23% του πληθυσμού των ΗΠΑ εκτιμάται ότι έχει τουλάχιστον μία ψυχική ασθένεια. Κατά μέσο όρο, περίπου το 3% του πληθυσμού πάσχει από ψυχωσικά επεισόδια και το 1% του πληθυσμού είναι πλήρως ανεπτυγμένο ψυχοπαθητικό (ανίκανο για ενσυναίσθηση και χαίρεται με τον πόνο των άλλων). Η Αμερική είναι ένα άρρωστο έθνος γεμάτο ψυχολογικά διαταραγμένους ανθρώπους και επί του παρόντος δεν υπάρχει δυνατότητα προσφυγής για την επίλυση του προβλήματος. (τί μας θυμίζει, άρα γε;;;;;;...)

Αντ' αυτού, σύμφωνα με την αριστερή μεθοδολογία, οι ψυχικά ασθενείς ανυψώνονται, ειδωλοποιούνται και ενεργοποιούνται, ενώ βίαιοι εγκληματίες απελευθερώνονται στους δρόμους ξανά και ξανά. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις μεγάλες πόλεις στη δυτική ακτή των ΗΠΑ όπου κυριαρχούν οι προοδευτικές πολιτικές και δείτε την ανησυχητική παρακμή.


ΟΜΩΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ COVID;


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΩΣ ΡΟΠΑΛΟ, ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ. 

Κατά τη διάρκεια των lockdown και των περιορισμών, το κατεστημένο και τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ. Από μόνα τους δεν έχουν δύναμη. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΟΧΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ. Χρειάζονταν την καλή μικρή Στάζι, πάντα να παρακολουθεί, πάντα να διορθώνει, πάντα να ουρλιάζει σε όσους δεν φορούν μάσκες, να επιτίθεται σε όσους αρνούνταν να εμβολιαστούν και να χλευάζει όσους μιλούσαν για επιστημονικές ασυνέπειες.

Και, ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ.

Για μια φευγαλέα στιγμή στο χρόνο, ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. Ήταν ένας παρασιτικός βρόχος ανάδρασης που σχεδόν κατέστρεψε τα τελευταία απομεινάρια της Αμερικής.


ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ από το ΤΡΑΠΕΖΙ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Υπάρχουν γενικά δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο – Εκείνοι που αναζητούν την απόκτηση εξουσίας πάνω στους άλλους και ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Η προοδευτική ιδεολογία φαίνεται να είναι ένα γόνιμο έδαφος για «ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ»: Άνθρωποι που δεν έχουν ατομική δύναμη, που έχουν να επιδείξουν ελάχιστα επιτεύγματα και καμμία επιρροή με τον λόγο τους, αλλά εξακολουθούν να έχουν εμμονή να μικροδιαχειρίζονται τον κόσμο γύρω τους. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν την κρίση και την κυβερνητική υπέρβαση ως ευκαιρία και όχι ως απειλή.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι οι άνθρωποι που βλέπουν την ύπαρξή τους ως τόσο στερημένη ενδιαφέροντος ή ενθουσιασμού που τείνουν να ζουν εναλλακτικά μέσα από συμφορές και συγκρούσεις. Είδαν το ξέσπασμα του covid και τα lockdown ως μια στιγμή που έδωσε στη ζωή τους «νόημα». Ναι, είναι ΛΥΠΗΡΟ και ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ, αλλά έτσι ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκεί έξω αντιμετωπίζουν την ΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΑΣ.

Αυτοί οι οπορτουνιστές δεν ήθελαν να τελειώσει η πανδημία. 

Ήθελαν να συνεχιστεί για πάντα, γιατί αν συνέβαινε θα μπορούσαν να τρέφονται από τη μετατόπιση της εξουσίας του κατεστημένου. Θα μπορούσαν να ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΝΕΑ, ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ; ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, αυτό είναι όλο.


Όλα αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να συμβούν ξανά. Οι μεγάλοι τύραννοι και οι τύραννοι νάνοι είναι ακόμα εκεί έξω, περιμένοντας την επόμενη κρίση. Το επόμενο γεγονός πανικού για να πιάσουν το κοινό εξ απίνης. Ένα άλλο ιογενές γεγονός είναι απίθανο, αλλά φαίνεται να ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν την κλιματική αλλαγή, τον πόλεμο και την οικονομική αναταραχή ως το επόμενο μεγάλο κουμπί «επαναφοράς». Στο τέλος, θα πρέπει να υπάρξει μια δραματική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι φιλελεύθεροι αλληλεπιδρούν με την αυταρχική αριστερά.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ Ή ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν μια σπίθα ανάψει μια καταιγίδα.



ΠΗΓΗ: https://alt-market.us/never-forget-leftists-showed-their-true-authoritarian-colors-during-covid/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Αποκάλυψη - βόμβα από την ίδια την Pfizer: Τα εμβόλια Covid-19 περιέχουν επικίνδυνα «τροποποιημένο» RNA, όχι mRNA
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/693154/apokalypsi-sok-apo-pfizer-ta-emvolia-covid-19-periexoun-epikindyna-tropopoiimeno-rna-oxi-mrna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από άρθρο της Οδύσσειας, στις 3 Αυγ. 2023

      Τα «εμβόλια» COVID-19 δεν έγιναν ποτέ με mRNA

      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/08/covid-19-mrna.html

      Διαγραφή
    2. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, το γονιδιακό ρυθμιστικό πρόγραμμα υγιών ατόμων έχει υποστεί εκτεταμένη χειραγώγηση.

      Σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες, οι ενέσεις COVID-19 με βάση το RNA παρήχθησαν χρησιμοποιώντας τροποποιημένο RNA, όχι αγγελιοφόρο RNA (mRNA).

      Διαγραφή
  2. Αλεξανδρούπολη: Η Βάση των ΗΠΑ εντελώς αμέτοχη στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών!…
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%8e%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!