Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ) ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ - Ένα ιατρικό σκάνδαλο τόσο τρομακτικό όσο οι λοβοτομές: Η Δρ Miriam Grossman μιλάει για τη «ΦΡΟΝΤΙΔΑ (!!!) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ» και ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ


Κ Α Ν Ε Ν Α ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΕ Λ Α Θ Ο Σ   Σ Ω Μ Α


Εκπομπή 'American Thought Leaders', The Epoch Times (διάρκεια: 1:11:07)



«Αυτά τα παιδιά που περνούν από φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο, γίνονται δια βίου ασθενείς. Γίνονται δια βίου καταναλωτές φαρμακευτικών προϊόντων», λέει η Δρ Miriam Grossman.
https://www.miriamgrossmanmd.com/

Η Δρ Miriam Grossman είναι ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και συγγραφέας του βιβλίου "Lost in Trans Nation: A Child Psychiatrist's Guide Out of the Madness".

Σε αυτό το επεισόδιο, η Δρ Grossman αναλύει τι προκαλεί την απότομη αύξηση των εφήβων που λένε ότι είναι τρανσέξουαλ, τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γονέας για τη λεγόμενη «φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο» και μια σειρά από βήματα που μπορούν να κάνουν οι γονείς στο σπίτι και στο σχολείο για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να ειδοποιήσετε το σχολείο, ακόμα κι αν το παιδί σας μόλις μπαίνει στο νηπιαγωγείο. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ. ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ την ΑΔΕΙΑ σας στο ΠΑΙΔΙ σας να ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΠ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ. Και σίγουρα ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ», λέει η Δρ Grossman.



Πηγή εικόνας: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71OCpZ6UYxL._AC_UL600_SR600,600_.jpg


ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/epochtv/a-medical-scandal-as-horrific-as-lobotomies-dr-miriam-grossman-on-gender-affirming-care-and-what-parents-must-know-5480787?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-08-27&src_cmp=mb-2023-08-27&utm_medium=email&est=OnLZsMYDJ1HX2E6%2Fda4mAwZr3YGvjKtGe7AGRA%2BeiTdvN71kGF3hbTdrMp4%3D




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
:

Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος θέλει οι Αεμερικανοί φορολογούμενοι  να πληρώνουν για μεταμοσχεύσεις μήτρας σε ψεύτικες γυναίκες 'τραβεστί' που ανέρχονται στα 300.000 δολλάρια ανά επέμβαση
https://www.newstarget.com/2023-08-24-ama-wants-taxpayers-pay-for-uterus-transplants.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!